Movie Center

dont-breathe-2-first-look-stephen-lang.jpg

As reported by Bloody Disgusting, now that Don't Breathe 2 is deep into post-production after wrapping filming in October 2020, the film has received its official rating from the MPAA
Like its predecessor, Don't Breathe 2 will have an R rating
بنا بر گزارش های Bloody Disgusting، عنوان مورد انتظار Don't Breathe 2 در مرحله پس از تولید قرار دارد و بعد از اینکه فیلمبرداری این اثر در ماه اکتبر ۲۰۲۰ به اتمام رسید، درجه سنی این فیلم نیز از سوی سازمان MPAA مشخص شد و همان طور که پیش بینی می شد، این عنوان قرار است با درجه سنی R در تاریخ ۱۳ ماه آگست منتشر شود.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوشمزه بازی های اکانت توییتر Spider-Man: No Way Home برای کسانی که درخواست تریلر این فیلم رو داده بودند :D:|:

1.jpg

View attachment animation.gif.mp4

طبق گزارشات هالیوود ریپورتز، عادل ال اربی و بلال فلاح، کارگردان های عنوان موفق Bad Boys for Life کارگردانی فیلم Batgirl را بر عهده گرفتند؛ این فیلم برای سرویس اچ بی او مکس در دست ساخت است.

View attachment 207045
1621533520587.png
عکس جدیدتر نداشتم چون الان Batwoman رنگش عوض شده

و پروژه بعدی:

1621533758590.png

:D
1621534477551.png

آخرین ویرایش:
من نشستم به مناسبت Twilight Renaissance تمام توایلایتها رو دیدم... با ریفترکس چون دختر ۱۲ ساله در سال ۲۰۰۸ نیستم که توایلایتها رو بدون یک ترک که مسخره ش میکنه ببینم.

بیل کوبرت و مایک نلسن و کوین مرفی خیلی خوب مسخره کرده بودن این فیلمها رو و کتابها رو و کلا من از سال ۲۰۱۰ تا به الان دارم ریفترکسهای توایلایت رو هر چند سال یک بار نگاه میکنم. یکیشونم خریدم به قیمت ۳ دلار به «سه هزار و هفتصد تومان»! سال ۲۰۱۰،‌ اینسپشن هم همون موقع خریدم. دو تا ریفترکس دیگه هم سال ۲۰۱۵ خریدم.

سال ۲۰۲۰ که توایلایت یک رنسانس یافت که سارا زی در این ویدیو به خوبی توضیحش میده خیلی ها به توایلایت برگشتن و مشکلاتش رو به چشم آوردن. ازون زمان خیلی اتفاقات افتاده. جی کی رولینگ شده یک «ترف» و بعد از عرضه ی فیفتی شیدز مردم تازه فهمیدن که توایلایت اونقدر هم بد نیست!‌ رمانها و فیلمهای YA اومدن و رفتن و جهودهای هالیوود تازه فهمیدن که دخترهای تینیجر و پری تین واقعا یک دموگرافیک سودمندن!‌ پس دنیا پر شده از آی پی های YA.

اما زمانی که توایلایت اومد فقط هری پاتر بود. چیز دیگه ای نبود. و رومنس چیزی بود که در هری پاتر نبود. رابطه ی بین جینورا و هری واقعا کمرنگه. یک دقیقه با هم میرن بیرون دو سه بار لب میگیرن و تموم. اما توایلایت این جای خالی رومنس در یانگ ادالت رو پر میکرد. و برای همین مهم بود.

اما مشکلات زیادی داشت. از بد نشون دادن سرخپوستها تا بچه بازی جیکب! خداییش مغز این مورمن کجا بوده وقتی همچین چیزی رو نوشته؟ حالا بگم. این خانم مورمن مومنه واقعا محافظه کاره! و دلش میخواد مردها مثل اوایل قرن ۲۰ شیطونی نکنن... و کاملا معلومه بلا اسوان یک Mary Sue برای اسفتنی میر هست. نه تنها به هم از لحاظ قیافه شبیهن بلکه دوتا پسر خوشتیپ و فرازمینی و فراطبیعی دنبالشن!

و این مشکل اصلی من با این سری هست. چرا؟ چه چیزی در مورد بلا مخصوصه که یک خوش آشام و یک گرگینه به دنبالشن؟ تا حدی که سرش جنگ میشه؟ من نمیفهم... مایک نلسن بلا اسوان رو در ریفترکس به یک دستمال لته ی تر تشبییه کرد و واقعا باهش موافقم. اگر دختر نازی بود اگر دختر خوشگلی بود مثلا گوشت به تنش بود و بلاند بود و یکم شخصیت بهتری داشت و میخندید و شوخی میکرد... من مشکلی با کریستن استیوارت ندارم اما تنها باری که واقعا در این فیلم پرفورم کرد به معنی واقعی همون دعواش با جیکب سر ایمپرینت کردن بود. و همونجا هم لاینهای تاریخی مانند
you nicknamed my baby after the Loch Ness monster
رو داشت که واقعا خجالت آوره چه در یک کتاب چاپ شده چه در یک فیلم بلاک باستر!

خلاصه... من تیم امت هستم! امت خداییش بهترین شخصیت فیلم بود.

این رو نداشتم تو تاپیک امتیاز دهی چون قصدم بیشتر rant بود نه نقد.

پیشنهاد میکنم توایلایتها رو با ریفترکس ببینید. YourMovieSucksDotOrg هم یک ترک ریف براش گذاشته روی یوتیوب که مجانیه که میتونید با راحتی با فیلمتون سینکش کنید و ببینیدش. یک ورژن کوتاه هم روی کانالشون هست که خیلی چرت و پرت و افکت صدا به فیلم اضافه کرده و خنده داره. برای مسخره کردن خیلی فیلم خوبیه توایلایت.

کسی قاسم ممتاز رو میشناسه؟ اولین کسی بود که من رو به این فیلم معرفی کرد. رفتم مغازه ش بازی ایکس باکس بخرم فیلم رو برام سوزوند گفت ببین که فیلم خوبیه... ولی فیلم خوبی نبود. یادش بخیر قاسم...

Army of Dead خیلی بد بود نمیدونم چرا زاک اسنایدر سینما رو بیخیال نمیشه. اقا شما فقط جنبه تکنیکی رو بلدی که البته همون هم خوب نبود نگاه کنید موقعی که زامبی ها چنگ میزنن به ادم ها بعد ادم ها انگار مشت خوردنه پرت میشن نمیدونم چرا این بابا اینقدر هایپ الکی میشه دربارش؟

در عوض a quiet place part 2 رو بشدت منتظرشم.

batwoman با batgirl چه فرقی دارن؟
دوتا کاراکتر متفاوت‌ان

معروف‌ترین Batgirl، باربارا گوردون دختر جیم گوردونه که تو یک مهمونی، سیستم امنیتی بروس رو هک میکنه، وارد Batcave میشه و بعد بعنوان همراه بتمن نقش Batgirl رو به عهده می‌گیره. تو کامیک killing joke ولی جوکر به نخاعش شلیک می‌کنه که باعث میشه از پا به پایین فلج بشه و تبدیل بشه به Oracle

بت‌وومن ولی اسمش Kate Kaneئه و خواهرزاده مادر بروس وینه. از بتمن الهام می‌گیره و میشه Batwoman

آخرین ویرایش:
دوتا کاراکتر متفاوت‌ان

معروف‌ترین Batgirl، باربارا گوردون دختر جیم گوردونه که تو یک مهمونی، سیستم امنیتی بروس رو هک میکنه، وارد Batcave میشه و بعد بعنوان همراه بتمن نقش Batgirl رو به عهده می‌گیره. تو کامیک killing joke ولی جوکر به نخاعش شلیک می‌کنه که باعث میشه از پا به پایان فلج بشه و تبدیل بشه به Oracle

بت‌وومن ولی اسمش Kate Kanئه و خواهرزاده مادر بروس وینه. از بتمن الهام می‌گیره و میشه Batwoman
جالبه تابحال جایی batgirl ندیده بودم. ممنون برای توضیحاتتون

پ.ن : الان که فک میکنم شاید تو سریال هارلی کویین دیده باشم :-? تو یکی دو قسمت به داد پدرش رسید

به خاطر فیلم departed از مت دیمون متنفر بودم!واسه همین فیلمهاشو نمیدیدم.
ولی چند وقت پیش شروع کردم سری بورن رو دیدم و عجب فیلمهای نابی هستن.فعلا 3 تای اول رو دیدم و به شدت راضی بودم.فیلمهای خوش ساخت اکشن جاسوسی بودن.
قشنگ ارضا شدم!!
کسی هست مثل من از یه بازیگر به خاطر یه نقش به خصوص متنفر شده باشه؟

• Like
Reactions: TheGodfather
خطر اسپویل!!!... لطفا از تگ اسپویلر استفاده شود!!... اگه نمیخوای داستان برات لو بره ادامه مطلب رو نخون!!!... خطر!! خطر!! خطر لوث شدن داستان!!... هر کی اسپویلر نذاره خره!!... بن دائم میکنیم!! نگی نگفتی!!... خطر!!...

:-j

براستی در داستانسرایی مدرن چه اتفاقی افتاده که انقدر روی اسپویلرها حساس هستند؟!! و دغدغه شب و روز عده ای در اینترنت شده است؟!! :-j چرا در یونان باستان دقیقا عکس این قضیه را شاهد بودیم؟!! هنگامی که به تماشاچیان یونانی بلیت تئاتری فروخته میشد یک دستنوشته نیز به آنها داده میشد که داستان کامل نمایشنامه در آن وجود داشت!!! عمدا از سوی کارگردان و عوامل تئاتر از تماشاچیان خواسته میشد تا داستان را تا آخر برای خود اسپویل کنند! اما به چه دلیل؟؟!

در واقع نویسندگان قهاری مثل آیسخولوس انقدر به قدرت نویسندگی خود مطمئن بودند که نیازی به سورپرایز برای سرگرم نگه داشتن بیننده نمی دیدند. در واقع سورپرایز حتی باعث افت کیفیت تئاتر آنها میشد. چرا که تماشاچی با دیدن اجرا به خودی خود در عمق داستان غرق شده و احساساتش فوران می نمود. و سورپرایز مثل یک شوک باعث میشد تا حواس ببیننده از اصل قضیه منحرف شود و بقول معروف پرت شود جایی دیگر. تماشاچی از قبل میدانست با چه طرف است. اما اجرای آهنگین بازیگران و شعرخوانی و ریتم موسیقی هماهنگ، او را چنان درگیر میکرد که گویی براستی جلوی چشمش دارند این اتفاقات میافتند!! اما در زمان مُدرن که داستان ها ضعیف و سطحی است و بازیگران یک مُشت سلبریتی جیره بگیر از استودیوها، ورق برگشته و تنها یک حُقه باقی مانده و آنهم سورپرایز و پیچش داستانی می باشد که باعث سرگرمی است! :-j برای همین مشاهده میشود سریال هایی مثل Westworld چقدر طرفدار دارند و پیگیری میشوند! و تماشاچی فکر میکند دیگر این تهش است و رو دستش نخواهد آمد! :-j و همینطور فیلم هایی مثل Avengers Infinity War که مُردن کاراکترها دستمایه شده است! :-j

باز هم یه پست کوبنده دیگه از کاربر شهیر و متفاوت بازیسنتر :Laughing: حالشو ببرید :Laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or