Anakin
کاربر سایت
فیلم Gully بانو امبرهرد نمره 1.4 در IMDB گرفت تا برگ زرین دیگری درکارنامه این بانو باشد
اپلیکیشن موبایل و ویندوز دارن سینما نصبش کنید هم آنلاین رایگان هر روز میزارن هم پارتی تایم آخر هفته ها فیلم های روز رو رایگان به همراه چت زندهبزرگواران اهل دانلود. لطف می کنید آخرین و بروز ترین آدرس سایت 30نما رو برای من بفرستید ؟ یا پیچ اینستاشون رو ؟
و سوال دیگه این که اپلیکیشن مناسب و کاملی برای پخش آنلاین فیلم و سریال سراغ دارید ؟ من یک مووی جوان استفاده می کردم که هم کامل نبود هم پولی شده . یک کلاب هم بود که اون از مووی جوان ناقص تر .
ظاهراً ادامه MK Legends در حال ساخت هست و به زودی معرفی میشه.
![]()
بعید میدونم اون تاریخ دقیق باشه اما احتمالا مثل قیمت اول با فاصله کمی از معرفی، ریلیز میشه.رلیز دیت 31 آگوست؟؟![]()
لباسش شبیه نیرو انتظامیه...شاید داستانش تو ایران اتفاق میفته.Indiana Jones 5 set photos
![]()
با کیفیتی که نسخه اولش داشت فکر کنم اگه بخوان میتونن تو 1 سال 4 5 تا نسخه ازش بسازنظاهراً ادامه MK Legends در حال ساخت هست و به زودی معرفی میشه.
![]()
پ.ن: نسخه ی 10 که گویا بلاخره پایان سری عه در دو پارت و طی سالهای 2023/2024 اکران خواهد شدThe actor said the final two films could potentially release in 2023 then 2024
صد میلیون فروش داشته؟!#AQuietPlace2 is the first movie to surpass $100 million at the U.S. box office in pandemic timesپ.ن: کانجورینگ که نسبت به نسخه های قبلی چند پله؟؟ نوچ ؛ میلیون مایل ضعیف تر بود
View attachment 211710
امیدوارم نسخه ی 2 عه a quiet جبرانش کنه
@Jill-Valntine