Movie Center

nomadland
با کلی انتظار و هیجان نشستم فیلم برنده ی اسکار رو ببینم و مستقیم خورد تو ذوقم!!!
جدی به این فیلم اسکار دادن؟
یه فیلم که هیچ هدف و فیلمنامه ای تقریبا نداشت.و از همه عجیب تر چجوری این فیلم اسکار بهترین بازیگر زن رو برد؟؟؟چه بازی خاصی کرد؟
وسطای فیلم واقعا خوابم گرفت و هیچ حرفی فیلم برای گفتن نداشت.
5/10
من امروز فیلم رو دیدم. به نظرم خیلی فیلم زیبایی بود. موسیقی متن خیلی خوبی هم داشت. فیلم هم درام بود و طبیعتا نباید انتظار هیجان و .. داشته باشیم. البته کسی که این مدل فیلم و شرح حال رو دوست نداره بهتره نبینه چون هرچقدر هم خوب باشه بازم خوشش نمیاد.
در مورد اسکار هم به جز Promising Young Woman که زباله خالص هست بقیه فیلم های اسکاری در یک حد بودن اما به شخصه دوست داشتم Mank ببره.
فرانسیس مک دورمند هم بازیگر خوبیه و بازی خوبی داشت.

من امروز فیلم رو دیدم. به نظرم خیلی فیلم زیبایی بود. موسیقی متن خیلی خوبی هم داشت. فیلم هم درام بود و طبیعتا نباید انتظار هیجان و .. داشته باشیم. البته کسی که این مدل فیلم و شرح حال رو دوست نداره بهتره نبینه چون هرچقدر هم خوب باشه بازم خوشش نمیاد.
در مورد اسکار هم به جز Promising Young Woman که زباله خالص هست بقیه فیلم های اسکاری در یک حد بودن اما به شخصه دوست داشتم Mank ببره.
فرانسیس مک دورمند هم بازیگر خوبیه و بازی خوبی داشت.
من اتفاقا عاشق فیلم های دارم هستم.ولی این واقعا نفهمیدم چی بود.چی میخواست بگه.در مورد توانایی بازیگری مک دورمند هیچ شکی نیست ولی تو این فیلم دقیقا چیکار کرد؟؟؟؟
اسکار به نظرم دیگه هیچ ارزشی نداره.مطمئن هستم اگه کارگردان این فیلم یه زن چینی نبود هیچ جایزه ای نمیبرد!

من اتفاقا عاشق فیلم های دارم هستم.ولی این واقعا نفهمیدم چی بود.چی میخواست بگه.در مورد توانایی بازیگری مک دورمند هیچ شکی نیست ولی تو این فیلم دقیقا چیکار کرد؟؟؟؟
اسکار به نظرم دیگه هیچ ارزشی نداره.مطمئن هستم اگه کارگردان این فیلم یه زن چینی نبود هیچ جایزه ای نمیبرد!
این که دادنش به این فیلم برای اون زن چینی خب نظریه ای هست برای خودش :دی اما بازم حقش بود بین نامزدها باشه.
خب توی فیلم درام با چنین شخصیتی باید چکارکنه بازیگر؟:دی و خب اشاره کردم خیلیی چالش برانگیز نبود نقشش.

الان Woman in the Window رو دیدم... و بگم اصلا گول نمراتشو نخورین :دی یکم شاید فیلم نامه مشکل دار بود و کارگردانی joe wright هم با اوجش فاصله داشت (راستش از کارگردانای محبوبمه. Atonement بنظرم از بهترین فیلمای قرن 21 عه :دی و همچنین Pride and Prejudiceش عالیه. Hanna و آنا کارنیناش هم خیلی خوبه و Darkest Hourش هم که عالیه...)
ولی جدای این مسائل بالا، از نظر اکتینگ اولا خیلی خیلی قویه. امی آدامز، گری اولدمن و جولین مور خیلی عالین توش (جولین مور واقعا بازیش توی هر فیلمی آدمو متحیر میکنه :دی ). دوما به عنوان یک فیلم جنایی و راز آلود و هیجانی، خیلی خوبه :دی قشنگ عطش رو برطرف میکنه :دی

بدون انتظار خاصی ببینید و لذت ببرید :دی

این که دادنش به این فیلم برای اون زن چینی خب نظریه ای هست برای خودش :D اما بازم حقش بود بین نامزدها باشه.
خب توی فیلم درام با چنین شخصیتی باید چکارکنه بازیگر؟:D و خب اشاره کردم خیلیی چالش برانگیز نبود نقشش.
خب همین این فیلم بازیگر زنش کار خاصی انجام نداد.تقریبا هیچ کاری نکرد پس برای چی باید اسکار بهترین بازیگر زن رو ببره؟؟؟
جدا چرا؟
فیلم هم چیز خاصی نداشت.و هنوز معتقدم هیچ معیاری جز همون کارگردانش نداشت که بخواد اسکار ببره!

خب همین این فیلم بازیگر زنش کار خاصی انجام نداد.تقریبا هیچ کاری نکرد پس برای چی باید اسکار بهترین بازیگر زن رو ببره؟؟؟
جدا چرا؟
فیلم هم چیز خاصی نداشت.و هنوز معتقدم هیچ معیاری جز همون کارگردانش نداشت که بخواد اسکار ببره!
نمیدونم داداش حقیقتا من هیچکاره ام:دی ولی باید عادت کنی به انتخابای اسکار.

این نقش پری توی فیلم جدید سیندرلا رو که دیدم، فکر کردم اگه قرار بود ارباب حلقه‌ها رو امروز بسازن چی می‌شد! :D

از یه طرف در حق سیاه‌پوست‌ها ظلم می‌شد که فیلم شخصیت اصلی سیاه‌پوست نداشته باشه و بعید نبود مثلاً گیملی سیاه‌پوست باشه. البته چون کوتوله بودن یه سیاه‌پوست توهین‌آمیز هست، ممکن بود قد گیملی رو بلندتر کنن که کسی ناراحت نشه.
از طرف دیگه چه مفهومی داره که یه مشت نر راه بیفتن دنبال نابود کردن حلقه؟! :| تکلیف بانوان در این میان چی میشه؟ پس نیاز به حداقل دو تا خانوم داریم که یکی‌شون می‌تونست لگولاس باشه و اون یکی هم از بین مری و پیپین انتخاب می‌شد. و البته گروه بدون یه شخصیت همجنسگرا ناقص می‌موند و این وظیفه هم به سم سپرده می‌شد تا همه‌چیز کامل بشه و کسی غصه نخوره. :D
یکی دیگه از مهم‌ترین ایرادات کار هم این بوده که گندالف خاکستری تبدیل به گندالف سفید میشه. این رسماً یعنی نژادپرستی و کلاً این بخش باید حذف بشه یا برای تو دهنی زدن به نویسنده بی‌فرهنگ کتاب، این قضیه رو برعکس کنن و این شخصیت بعد از اون اتفاق از سفید به سیاه تغییر پیدا کنه تا سازنده‌های فیلم نشون بدن زیر بار استکبار جهانی نمی‌رن.
این چیزی که گفتی خیلی خوبه
ولی
متاسفانه حق ترنس جندر ها خورده شده توش:دی

• Smile
Reactions: TheGodfather
View attachment 206704

برنامه ریلیز DUNE رو تغییر دادن.
1 OCT تو سینماها اکران میشه و بعد از 45 روز روی HBO MAX میاد.

امروز رئیس وارنر تکذیت کرد که! گفت همزمان باهم پخش میشه

s873477_.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or