Movie Center

‏‏وقتی هالیوود زور نمیزد‌ که محتوای فمنیستی رو فرو کنه‌ توی فیلمهاش‌ نتیجه میشد یه همچین دیالوگ‌ به‌جا و مناسبی..
اون صحنه ای که نازگول رو میکشه و میگه i am no man اصلا آدم مو به تنش سیخ میشه
بر خلاف الان که که کاملا زورچپون و غیرواقعی و بیجا میخوان مزخرفات مثلا فمنیستی رو بچپونن تو هر کاری

اتمسفر فوق العاده، جو سنگین و ترسناکش خیلی خوبه لعنتی! :x

این فیلم از اون فیلم هاییه که به شدت مورد تعریف و تمجید منتقدان قرار میگیره، اما بعید میدونم که اونم تو این دوران فروش خوبی داشته باشه!

عالیه این کمپانی A24

رو فیلم های بسیار خوبی سرمایه گذاری میکنه!

فیلماش صفر و صد هست. از یه طرف با آنکات جمز, گود تایم و میدسامر ارضات میکنه و از طرف دیگه با سینت ماد، مونلایت و هات سامر حالت رو میگیره.

کلا بین آندرریت و اووریت گیره A24

امیلی بلانت در جدیدترین مصاحبه خود در The Howard Stern Show، وقتی از او سوالاتی در مورد فیلم های مارول و همچنین شایعه بازی در نقش شخصیت های سوزان استورم (همچنین هنرنمایی شوهرش یعنی جان کرازینسکی در نقش آقای شگفت انگیز) یا همان زن نامرئی در فیلم های Fantastic Four پرسیده شد، این بازیگر معروف گفت که هیچگونه علاقه ای به انجام دادن اینکار را ندارد و اصلا فیلم های ابرقهرمانی را دوست ندارد.

۱۱.jpg

من یادمه بچه بودم یکی از اقوام چندتا سی دی فیلم بهمون داد. یکی از فیلما داستان یه سرباز المانی بود که توی روسیه اسیر میشه و میفرستنش سیبری. بعد از اونجا فرار میکنه. از ایران هم میگذره، یادمه حتی توی ایران و اون شهربانی به خاطر محرم همه جا سیاه پوش بود. کسی میدونه اسم فیلم چیه؟

من یادمه بچه بودم یکی از اقوام چندتا سی دی فیلم بهمون داد. یکی از فیلما داستان یه سرباز المانی بود که توی روسیه اسیر میشه و میفرستنش سیبری. بعد از اونجا فرار میکنه. از ایران هم میگذره، یادمه حتی توی ایران و اون شهربانی به خاطر محرم همه جا سیاه پوش بود. کسی میدونه اسم فیلم چیه؟

as far as my feet will carry me
به شدت هم فیلم خفنیه :D

According to Collider, the MPAA rated the film R for “strong violence and gore, language throughout, some s/ex*ual references, drug use and brief graphic n/*udity.

فیلم مورد انتظار The Suicide Squad به کارگردانی جیمز گان بخاطر «خین و خین ریزی فراوان، سکانس های اهم اهم، تیزی از پشت :D و فحش و فحش کشی» بطور رسمی درجه سنی R را از سازمان MPAA دریافت کرد؛ هر چند که همتون اینو از روز اول می دونستید، اما حالا دیگه بطور رسمی اعلامش کردند!:D

2 فیلم من بچه بودم دیدم یادم نمیاد اسمشو
1- یه زنو مرده نمیدونم از تو غار در میان یا میفتن تو آب بعد میرن یه جزیره که توش دایناسور
2-دوباره یه زنو مرده لباس عروس دوماد تنشونه سوار یه قایق کوچیکن که جفتشون پرت میشن تو آب (فضای فیلم مثله مناطق هاوایی یا پورتو ریکو مانند بود)
جفتش هم فکر کنم مربوط به قبل 1997 باید باشه

• Smile
Reactions: ShahryR
Dwayne Johnson surprises fans by announcing that Jungle Cruise will have a simultaneous release in theaters and Disney+ Premier Access on July 30

دواین جانسون یا همان راک خودمون، :D اعلام کرده است که نسخه زنانه ایندیاناجونز یعنی Jungle Cruise با هنزنمایی امیلی بلانت گوگولی :D (کراش @Evil :D) همزمان با اکران در سینماها، توسط سرویس استریم دیزنی پلاس در تاریخ ۳۰ جولای منتشر خواهد شد؛ البته ۳۰ دلار اضافه رو فراموش نکنید!:D

Dwayne Johnson surprises fans by announcing that Jungle Cruise will have a simultaneous release in theaters and Disney+ Premier Access on July 30

دواین جانسون یا همان راک خودمون، :D اعلام کرده است که نسخه زنانه ایندیاناجونز یعنی Jungle Cruise با هنزنمایی امیلی بلانت گوگولی :D (کراش @Evil :D) همزمان با اکران در سینماها، توسط سرویس استریم دیزنی پلاس در تاریخ ۳۰ جولای منتشر خواهد شد؛ البته ۳۰ دلار اضافه رو فراموش نکنید!:D
ای جان. چه خبر خوشحال کننده ای ابراهیم جان ?:D 30 دلار چه قابل داره، برای بانو 100دلار هم میدیم :D

Shang-Chi, Free Guy Keep Theatrical Release, Skipping Disney+

بطور رسمی اعلام شده است که ۲ فیلم Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings و Free Guy، بطور همزمان در سینماها و سرویس دیزنی پلاس منتشر نخواهند شد و فقط ۴۵ روز در انحصار سالن های سینماها می باشد و از آن به بعد وارد سرویس های استریم میشود.

1620982313314.png

4 تا فیلم جدید اومده که بنظر هیچ کدوم اونقدر خوب نبودن. :))

Woman in the Window که هرچند از نظر انتظار هنوزم براش هایپم (جنایی و جو رایت :دی ) ولی معلوم بود تو دیواره :دی
Spiral قسمت جدید سری ارّه عجیب بود برام اینجوری شده
Army of the dead که فیلم جدید اسنایدره (as a snyder fan, Fu@$ the meta :دی )
Those who wish me dead هم بانو آنجلینا جولی هست دیگه مگه میشه ندید؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or