Movie Center

من ریلیز ریماکس BOREDOR رو دارم دان می کنم (منظورم ریلیز H265 هستش که حجمش بالای 100 گیگه هر قسمت . نسخه x265 هم همین گروه ریلیز کرده ازشون که حجمشون دور و بر 36 تا 50 خرده ای گیگه)
خوبی نسخه H265 هم اینه که از تکنولوژی DOLBY Vision هم علاوه بر HDR10 پشتیبانی میکنه
یه لطفی کن لینک اون سی و اندی گیگ‌ی رو بفرس واسم:دی(واسه هر سه قسمت رو:Flowers:)

با کلیت حرفتون موافقم . البته اگه برادران روسو به نوعی به کار نظارت داشتن شاید میشد از کیفیت کار مطمئن بود . چون هم تو اونجرز هم تو سیویل وار نشون دادن از پس فیلم با تعداد کاراکتر زیاد بر میان
البته تو Civil War که کلا داستانو خراب کرده بودن و فقط اسمش فیلم CW بود وگرنه اون داستان حماسی رو تبدیل به یچی کلیشه ای کردن!
اما خب دوتا اونجرز آخری خوب بودن باز به نسبت!
نگرانی اصلی من مدل کمدی و سبک شوخیاییه که به اجبار تو همه فیلمای دیزنی اللخصوص مارولشون هست از حد گذشته دیگه!حتی تو دوتا اونجرز اخری صحنه جایی حساس و خطرناکیه یهو یکی اون وسط شوخی بی مزه و کلیشه ای اجرا میکنه!مثل نبرد پایانی نسخه آخر!
بماند که کلا فیلمای اسپایدرمن MCU بیشتر شوخی و مسخره بازی بود تا فیلم شخصی خود کاراکترش!این کاراکتر با اینکه حالت فان تو شخصیتش داره اما مدل MCU نسبت به ۲تای قبلی واقعا ضعیف و سطح پایینه!

البته تو Civil War که کلا داستانو خراب کرده بودن و فقط اسمش فیلم CW بود وگرنه اون داستان حماسی رو تبدیل به یچی کلیشه ای کردن!
اما خب دوتا اونجرز آخری خوب بودن باز به نسبت!
نگرانی اصلی من مدل کمدی و سبک شوخیاییه که به اجبار تو همه فیلمای دیزنی اللخصوص مارولشون هست از حد گذشته دیگه!حتی تو دوتا اونجرز اخری صحنه جایی حساس و خطرناکیه یهو یکی اون وسط شوخی بی مزه و کلیشه ای اجرا میکنه!مثل نبرد پایانی نسخه آخر!
بماند که کلا فیلمای اسپایدرمن MCU بیشتر شوخی و مسخره بازی بود تا فیلم شخصی خود کاراکترش!این کاراکتر با اینکه حالت فان تو شخصیتش داره اما مدل MCU نسبت به ۲تای قبلی واقعا ضعیف و سطح پایینه!
کاری به داستان ندارم چون بر می گرده به فیلم نامه و اقتباسی که از رو کتاب کردن . من شخصا حس نمی کردم کاراکتری اضافه بود تو اون فیلم ها . شاید چون اکثر کاراکتر هارو قبلا دیدیم و شخصیت پردازی شده بودن که خب این جا هم به نوعی همین قضیه هست چون اکثر کاراکتر ها قبلا تو دنیای خودشون و فیلم خودشون یک گذشته ازشون دیدیم .
درباره اون بخش طنز و کمیک هم دیگه کاری اش نمیشه کرد . آفت سینمای هالیوود این سال هاست . حتی به پردیتور با اون همه ابهت اش رحم نکردن و قسمت آخرش لوده بازی بود فقط یک حمید فرخ نژاد با شمایل اش تو سری فیلم های گشت و زوج پژمان جمشیدی و سام درخشانی کم داشت .

• Like
Reactions: Beorn
یه لطفی کن لینک اون سی و اندی گیگ‌ی رو بفرس واسم:D(واسه هر سه قسمت رو:Flowers:)
والا من فیلم رو از یکی از تورنترهای خصوصی لیچ کردم (خاستی می تونم لینک دانلود اونو بهت بدم :D)
نسخه کم حجم تر رو نهایت باید مثل من لیچ کنی !
پ.ن: تورنتهای RARBG هم واسه دانلود عالی هستند Seed فوق العاده ای هم دارن . اگه سرعت نتت خیلی خوبه از همین تورنت دانلودشون کن . من چون اون نسخه ها حجمشون خیلی دیگه زیاد بود تصمیم گرفتم لیچشون کنم
پ.ن 2: در ضمن سایت PSArips هم فعلا نسخه ریپ شده 4K HDR یاران حلقه رو گذاشته با حجم 7.82 گیگ . من برای Tenet ریپ همین سایت رو دانلود کردم تقریبا در عین حجم کمش از کیفیتش راضی بودم

آخرین ویرایش:
  • Like
  • Love
Reactions: m.a.t and voldmort
It has begun

qgdg_img_20201209_104230.jpg

Untitled.jpg

دوستانی سایتی چیزی نمی‌شناسید فیلم هارو بصورت تاپ تن یا همچین چیزی معرفی کنه؟ تاپ تن مثلا فیلمای هیچکاک تاپ تن فیلم های سال 2019

قبلا تاینی موویز بود برای منیکه زیاد اخبار و بررسی هارو دنبال نمیکنم نمیدونم کدوم فیلم ارزش دیدن داره یه همچین لیست های گلچینی داشت و واقعا خوب بود

دوستانی سایتی چیزی نمی‌شناسید فیلم هارو بصورت تاپ تن یا همچین چیزی معرفی کنه؟ تاپ تن مثلا فیلمای هیچکاک تاپ تن فیلم های سال 2019

قبلا تاینی موویز بود برای منیکه زیاد اخبار و بررسی هارو دنبال نمیکنم نمیدونم کدوم فیلم ارزش دیدن داره یه همچین لیست های گلچینی داشت و واقعا خوب بود
سایت خاص نه ولی با یه سرچ گوگل میتونی همه اینا رو به دست بیاری. سایت های خارجی دارن

سلام
بعد یه تجربه کاملا موفقیت آمیز اکران خانوادگی با Run، فیلم دیگه انیش چاگانتی یعنی Searching رو واسه خانواده گذاشتم، اولش بخاطر اون تم خاصش هیچکی بهش توجه نمیکرد،همه باهم حرف میزدن تا اینکه اتفاقات فیلم شروع شد...سکوت حاکم شد و همه کم کم نگاهشون سمت تلوزیون رفت...
خودم واسه بار دوم داشتم نگاه میکردم ولی اینقدر هیجان انگیز بود که کف دستم عرق کرده بود با اینکه میدونستم بعدش چی میشه! واقعا اون موسیقی متنش که آهنگساز فیلمای چاگانتی میسازه+ داستانی که چاگانتی روایت میکنه آدم رو میخکوب میکنه.
همه هم غریب به اتفاق از Searching بیشتر از Run خوششون اومده بود.

میخواستم بدونم فیلمی که مشابه چنین عناوینی باشه داریم؟
تعلیق ـه اسمش؟

سلام
بعد یه تجربه کاملا موفقیت آمیز اکران خانوادگی با Run، فیلم دیگه انیش چاگانتی یعنی Searching رو واسه خانواده گذاشتم، اولش بخاطر اون تم خاصش هیچکی بهش توجه نمیکرد،همه باهم حرف میزدن تا اینکه اتفاقات فیلم شروع شد...سکوت حاکم شد و همه کم کم نگاهشون سمت تلوزیون رفت...
خودم واسه بار دوم داشتم نگاه میکردم ولی اینقدر هیجان انگیز بود که کف دستم عرق کرده بود با اینکه میدونستم بعدش چی میشه! واقعا اون موسیقی متنش که آهنگساز فیلمای چاگانتی میسازه+ داستانی که چاگانتی روایت میکنه آدم رو میخکوب میکنه.
همه هم غریب به اتفاق از Searching بیشتر از Run خوششون اومده بود.

میخواستم بدونم فیلمی که مشابه چنین عناوینی باشه داریم؟
تعلیق ـه اسمش؟
بشینید 12 مرد خشمگین نگاه کنید
مون اول کار همه میخکوب میشوند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or