من روی لپ تاپ میبینم فکر نکنم خیلی واسم فرقی بکنه وگرنه میگرفتم البته فردا دانلود یه نسخه 27 گیگی گذاشته خوبه. خودم نسخه 10 گیگ adit رو دارم واسه همین صفحه نمایش ما کافیهدرود
اقا نسخه های x265 BluRay REMUX 2160p با حجم بالای 100 گیگ و همینطور x265 BluRay UHD 2160p با حجمی حدود 37 گیگ از سه گانه ی ارباب حلقه ها (نسخه های 10bit ,HDR) رو یه سری از سایت های داخلی قرار دادن، ولی پولی!
در روزهای آتی احیانا اگر لینکی چیزی (چه سرورهای داخلی چه خارجی) از این نسخه ها پیدا کردین (طبیعتا مجانی!) بی زحمت همین تاپیک قرار بدین که سایرین استفاده کنن/کنیم
تماشای این سه گانه برای بار N ام هم همون حس بار اول رو داره لامصب!
گمانم اون نسخه های با حجم 35 الی 40 گیگش رو اکثرا بتونیم دان کنیم
حالا یک شایعه ایی هست که دلیلی که ریمی کارگردانی Dr Strange 2 رو از کوین فایگی قبول کرده، بازگشت و استفاده از کرکترای اسپایدرمن خودش و توبی توی اون فیلم بوده.آخه کلا فلسفهی شش خبیث اینه که از افرادی تشکیل شده که همگی یکبار از اسپایدرمن(ها ) شکست خوردن و به همین دلیل با هم متحد میشن. ورژن سینمایی ونوم و موربیوز کلا هیچ تاریخچهای با اسپایدرمن ندارن.
در صورت نبودن راینو، Shocker و Lizard گزینههای بهتری هستن.
باید دید ممکنه در آخر موربیوز یا قسمت دوم ونوم یک سکانسی چیزی بگذارن که ربطی به اسپایدرمن پیدا کنه . بعید نیستآخه کلا فلسفهی شش خبیث اینه که از افرادی تشکیل شده که همگی یکبار از اسپایدرمن(ها ) شکست خوردن و به همین دلیل با هم متحد میشن. ورژن سینمایی ونوم و موربیوز کلا هیچ تاریخچهای با اسپایدرمن ندارن.
در صورت نبودن راینو، Shocker و Lizard گزینههای بهتری هستن.
وای نه از ناراحتی ندیدن این شاهکار سینمایی باید برم خودکشی کنم . تنها امید زندگی ام دیدن این فیلم فاخر از این تیم فاخر بود . احتمالا علت تاخیرش طول کشیدن فیلم برداری سکانس های حضور استاد ایرج ملکیه به هر حال استاد به وسواسی بودن مشهوره و میگن کل کوبریک فقید رو خوابونده یک سکانس رو باید 50 تا برداشت بگیرن تا رضایت استاد جلب شهThe Monster Hunter movie won't be coming out on Christmas Day
View attachment 185395
View attachment 185393
〰〰〰〰〰〰
پ.ن: شدید منتظرشم
Emily Blunt on 'Wild Mountain Thyme' and "Really Promising" 'Edge of Tomorrow' Sequel Script
View attachment 185400
فیلم واقعا خوبی بود ولی خب پایان اش نسبت به پایان اصلی مانگا خیلی جالب نبود.The Monster Hunter movie won't be coming out on Christmas Dayپ.ن: شدید منتظرشم
View attachment 185395
View attachment 185393
〰〰〰〰〰〰
اون پانیشر نتفلیکس هم بازیگر خوبی داشت.
درود
اقا نسخه های x265 BluRay REMUX 2160p با حجم بالای 100 گیگ و همینطور x265 BluRay UHD 2160p با حجمی حدود 37 گیگ از سه گانه ی ارباب حلقه ها (نسخه های 10bit ,HDR) رو یه سری از سایت های داخلی قرار دادن، ولی پولی!
در روزهای آتی احیانا اگر لینکی چیزی (چه سرورهای داخلی چه خارجی) از این نسخه ها پیدا کردین (طبیعتا مجانی!) بی زحمت همین تاپیک قرار بدین که سایرین استفاده کنن/کنیم
تماشای این سه گانه برای بار N ام هم همون حس بار اول رو داره لامصب!
گمانم اون نسخه های با حجم 35 الی 40 گیگش رو اکثرا بتونیم دان کنیم
لینکشو میفرستی؟
یه نگاه بندازم ببینم چه انکودی عه
چون رو tv میبینم مجبورم یه نسخه ی درست حسابی دان کنم که پیکسل هاش نزنه بیرون
ممنون ، فقط اینکه تا حالا از این دوجایی که گفتی دانلود نداشتم
اون rarbg چجوریاس؟ لینک مجانی در اختیارمون میزاره؟
میتونی لینکی چیزی از سه گانه جور کنی واسم؟?
من 50 اینچ دارم ولی فرق 4k با 1080 توش زمین تا آسمونه.سلام
من دانلود نکردم
ولی
اینها نزدیک ترین کیفیت به نسخه اصلی هستند
البته
طبق تجربه خودم
کلا
این کیفیت ها تو سایز (۶۵-۷۵) خودشون رو نشون میدن
تو سایز های کوچکتر (۴۹-۵۵)بهترین نسخه همون 1080p بلوری 10bit هست.(در این مورد انکود psa عالیه)
با کلیت حرفتون موافقم . البته اگه برادران روسو به نوعی به کار نظارت داشتن شاید میشد از کیفیت کار مطمئن بود . چون هم تو اونجرز هم تو سیویل وار نشون دادن از پس فیلم با تعداد کاراکتر زیاد بر میانفیلمای اسپایدرمن هرموقع شلوغ شدن و تعداد کاراکتر رفت بالا، خراب کردن!چه اسپایدرمن ۳ و چه شماره دوم نسخه اندرو گارفیلد!
فیلم جدید شلوغ که عملا لشکرکشی سینماییه برای خودش ولی امیدوارم بلای ۲تا نسخه قبلی سرش نیاد!بتونن کنترل کنن و داستان خوبی ارائه بدن!
از یطرفم امیدوارم وقتی همچین جمعی رو کنار هم قراردادن کیفیت فدای کلیشه های فیلمای مارول و دیزنی نشه و جرعت به خرج بدن و فیلم موندگاری بسازن لحظات حماسی و احساسی بجای خود و کمدی و مدل دیزنی طور فیلمم بجای خود!
که البته از دیزنی بعیده!