Movie Center

Jim Carrey Reportedly Signed On For Multiple Sonic And Robotnik Films

براساس گزارشات جیم کری برای دو فیلم دیگه از sonic و یه فیلم مخصوص خود اگمن قرار داد بسته​

----------------------------------------------------------------------------------
گفته بودن میخوان از سونیک یونیورس مارولی بدن پس شوخی نبوده :D
قسمت اول که خفن ترین فیلم براساس بازی ها بود که برعکس وارکرفت و تومب ریدر هم به ریشه وفادار بود و هم در عین حال اورجینال.

Alfred Molina rumoured to return as Doctor Octopus in Spider-Man 3

9mnp_doc-ock2.jpg

[-o<
تایید شد!

'Spider-Man 3': Alfred Molina Returning as Doctor Octopus | Hollywood Reporter

xxxf_br19_com_pub_v2_4kfa_vd1605-h-2020-1607365745-928x523.jpg

بَه بَه! :D برای من راحت جزو Top 5 ویلین‌های فیلم‌های کمیکی هست و خیلی منتظرم ببینم توی فیلم جدید چه جریاناتی داره.
کلاً اگه بتونن این قضیه دنیاهای مختلف Spider-Man رو خوب دربیارن، بدجوری جالب میشه ولی اگه درست حسابی روش کار نکنن هم تبدیل میشه به یه معجون داغونی که همه چیز رو به فنا میده! :D
خبری از ویلم دفو نیست؟! البته نمی‌دونم چطوری میشه Green Goblin و Doctor Octopus فیلم‌های سم ریمی رو کنار هم گذاشت، چون توی دو تا زمان متفاوت تبدیل به ویلین شدن. ولی اگه دفو هم می‌اومد خیلی باحال می‌شد!

خبری از ویلم دفو نیست؟! البته نمی‌دونم چطوری میشه Green Goblin و Doctor Octopus فیلم‌های سم ریمی رو کنار هم گذاشت، چون توی دو تا زمان متفاوت تبدیل به ویلین شدن. ولی اگه دفو هم می‌اومد خیلی باحال می‌شد!
اگه ویلم دفو هم برگرده که من رسما سکته میکنم! یه درصد فکر کن این فیس رو دوباره ببینیم.

a555_wewe.gif

ولی بعید میدونم این اتفاق بیوفته، ظاهرا محوریت فیلم Sinister Six هست و با توجه به شایعات اخیر، خودم این حدسو میزنم:

MCU: Vulture / Scorpion / Mysterio
ASM: Electro / Rhino
Raimi Trilogy: Doc Ock

پ.ن.: کلا این فاز دنیاهای مختلف و اتفاقات شیر تو شیری که قراره فاز 4 داشته باشه رو میپسندم. :D شدیدا منتظرم ببینم سم ریمی با دکتر استرینج 2 میخواد چیکار کنه.

آخرین ویرایش:
اگه ویلم دفو هم برگرده که من رسما سکته میکنم! یه درصد فکر کن این فیس رو دوباره ببینیم.

a555_wewe.gif

ولی بعید میدونم این اتفاق بیوفته، ظاهرا محوریت فیلم Sinister Six هست و با توجه به شایعات اخیر، خودم این حدسو میزنم:

MCU: Valture / Scorpion / Mysterio

پ.ن.: کلا این فاز دنیاهای مختلف و اتفاقات شیر تو شیری که قراره فاز 4 داشته باشه رو میپسندم. :D شدیدا منتظرم ببینم سم ریمی با دکتر استرینج 2 میخواد چیکار کنه.
ممکنه بعنوان سوپرایز فیلم بیاد ها.:دی

پ.ن:اینا دیگه میخوان همچین حرکت خفنی رو بزنن...اینم بیارن تکمیل بشه.:دی

از من به شما نصیحت این اسپایدرمن بغیر از چند ثانیه اول دیدن توبی مگوایر و دکتر اختاپوس هیچ جذابیت دیگه ای نخواهد داشت

کارگردان، گروه نویسندگی و... اگر بقدر کافی خلاق و توانمند باشن با یک اسپایدرمن هم فیلم جذابی میشه ساخت
جمع کردن اسپایدرمن ها فقط و فقط یه پیام مخابره می‌تونه بکنه؛ ناتوانمندی کست
معمولا استودیو های مختلف حالا چه فیلم چه بازی چه انیمیشن وقتی خلاقیتشون ته می‌کشه از حس نوستالژیک سو استفاده میکنن با دادن یه اسکین از فلان شخصیت فرض کن اتزیو تو اساسین یا آوردن اون شخصیت مثل سم فیشر تو رینبو و گوست ریکون یا کلا می‌زنن ریمیک میکنن مثل مافیا و کالاف سعی میکنن کلا یه مسیر جدید برای شیردوشی پیدا کنن

سم ریمی با اون سم ریمی بودنش سره اسپایدرمن 3 بخاطره چند ویلن بودن فیلم و فشار مدیران بالارده به چند ویلن بودنش دیدیم که چقدر کیفیت فیلم افت کرد
حالا اون که سم ریمی بود و نهایت یکی دوتا ویلن اضافی داشت من موندم این کارگردان قراره چه آش شله قلمکاری درست کنه
نمیدونم با این اسپایدرمن چیکار دارن میکنن عنوانی که یه زمون باعث جامپ استارت سینمای سوپرهیرویی بود آخرین عنوانش اصلا اسپایدرمن نبود بیشتر یه اسپین آف از آیرون من بود بقول یکی از بچه ها

Marvel's 'Spider-Man 3' Possibly Bringing Back Past Peter Parkers, Kirsten Dunst's Mary Jane

Spider-Verse

-------

اینی که می گید اسپایدر من مثل اسپین آف آیرون من شده. این نشون می ده مارول در این زمینه موفق بوده چون دقیقا هدفش اینه که اسپایدر من جای آیرون من رو بگیره.

-------

در کل بهترین حالت این بود که اسپایدرمن با توبی ریبوت می شد میومد توی Universe جدید سونی درست کرده ولی خوب راه دیگه ای رو رفت. مارول کلا غید کمیک ها رو توی MCU زده سر Spiderman که رسیده یادش افتاده باید همون پسر بچه ۱۵ ساله توی کمیک ها باشه. (البته به لطف دیزنی انتظار بیشتری هم نمی شد داشت. همینی که Mickey Mouse رو نیاوردن تو MCU تا فیلم بیشتر بفروشه و بیشتر بچه پسند بشه جای شکر داره)

a555_wewe.gif

MCU: Vulture / Scorpion / Mysterio

شک دارم راینو رو بیارن . احتمالا اون ششمین خبیث ونوم یا موربیوزه.

شک دارم راینو رو بیارن . احتمالا اون ششمین خبیث ونوم یا موربیوزه.
آخه کلا فلسفه‌ی شش خبیث اینه که از افرادی تشکیل شده که همگی یکبار از اسپایدرمن(ها :D) شکست خوردن و به همین دلیل با هم متحد میشن. ورژن سینمایی ونوم و موربیوز کلا هیچ تاریخچه‌ای با اسپایدرمن ندارن.

در صورت نبودن راینو، Shocker و Lizard گزینه‌های بهتری هستن.

درود
اقا نسخه های x265 BluRay REMUX 2160p با حجم بالای 100 گیگ و همینطور x265 BluRay UHD 2160p با حجمی حدود 37 گیگ از سه گانه ی ارباب حلقه ها (نسخه های 10bit ,HDR) رو یه سری از سایت های داخلی قرار دادن، ولی پولی!:D

560.jpg

در روزهای آتی احیانا اگر لینکی چیزی (چه سرورهای داخلی چه خارجی) از این نسخه ها پیدا کردین (طبیعتا مجانی!) بی زحمت همین تاپیک قرار بدین که سایرین استفاده کنن/کنیم :D
تماشای این سه گانه برای بار N ام هم همون حس بار اول رو داره لامصب!
گمانم اون نسخه های با حجم 35 الی 40 گیگش رو اکثرا بتونیم دان کنیم
من روی لپ تاپ میبینم فکر نکنم خیلی واسم فرقی بکنه وگرنه میگرفتم :D البته فردا دانلود یه نسخه 27 گیگی گذاشته خوبه. خودم نسخه 10 گیگ adit رو دارم واسه همین صفحه نمایش ما کافیه
لینکشو میفرستی؟
یه نگاه بندازم ببینم چه انکودی عه:-?
چون رو tv میبینم مجبورم یه نسخه ی درست حسابی دان کنم که پیکسل هاش نزنه بیرون:(:D
اگه تونستی اون نسخه CtrlHD رو بگیر، تقریبا خال نمیزنه با نسخه 114 گیگی، نسخه های بدون دستکاری دیسک (Remux) به خاطر سازگاری با سخت افزار پلیرها، فشرده سازی ضعیف تری داره و بیت ریتشون بالاست، با تنظیمات انکود بهتر، میشه بیت ریت رو بدون افت محسوس کیفیت تا حد زیادی کم کرد که CtrlHD همین کارو کرده
من لینک مجانی که سراغ ندارم، اما مجانی میخوای برو همون rarbg و تورنت نسخه های BOREDOR رو برای سه گانه ارباب حلقه ها بگیر، البته کم حجم شده اش رو که قسمت یک و دوش هر کدوم دور و بر 39 گیگه تقریبا و قسمت سوم هم 52 گیگ که در مجموع کار خیلی خوبیه
ممنون ، فقط اینکه تا حالا از این دوجایی که گفتی دانلود نداشتم
اون rarbg چجوریاس؟ لینک مجانی در اختیارمون میزاره؟
میتونی لینکی چیزی از سه گانه جور کنی واسم؟?

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and Erebor
درود
اقا نسخه های x265 BluRay REMUX 2160p با حجم بالای 100 گیگ و همینطور x265 BluRay UHD 2160p با حجمی حدود 37 گیگ از سه گانه ی ارباب حلقه ها (نسخه های 10bit ,HDR) رو یه سری از سایت های داخلی قرار دادن، ولی پولی!:D

در روزهای آتی احیانا اگر لینکی چیزی (چه سرورهای داخلی چه خارجی) از این نسخه ها پیدا کردین (طبیعتا مجانی!) بی زحمت همین تاپیک قرار بدین که سایرین استفاده کنن/کنیم :D
تماشای این سه گانه برای بار N ام هم همون حس بار اول رو داره لامصب!
گمانم اون نسخه های با حجم 35 الی 40 گیگش رو اکثرا بتونیم دان کنیم
اگه تونستی اون نسخه CtrlHD رو بگیر، تقریبا خال نمیزنه با نسخه 114 گیگی، نسخه های بدون دستکاری دیسک (Remux) به خاطر سازگاری با سخت افزار پلیرها، فشرده سازی ضعیف تری داره و بیت ریتشون بالاست، با تنظیمات انکود بهتر، میشه بیت ریت رو بدون افت محسوس کیفیت تا حد زیادی کم کرد که CtrlHD همین کارو کرده
من لینک مجانی که سراغ ندارم، اما مجانی میخوای برو همون rarbg و تورنت نسخه های BOREDOR رو برای سه گانه ارباب حلقه ها بگیر، البته کم حجم شده اش رو که قسمت یک و دوش هر کدوم دور و بر 39 گیگه تقریبا و قسمت سوم هم 52 گیگ که در مجموع کار خیلی خوبیه

• Like
Reactions: voldmort

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or