بَه بَه! برای من راحت جزو Top 5 ویلینهای فیلمهای کمیکی هست و خیلی منتظرم ببینم توی فیلم جدید چه جریاناتی داره.
اگه ویلم دفو هم برگرده که من رسما سکته میکنم! یه درصد فکر کن این فیس رو دوباره ببینیم.خبری از ویلم دفو نیست؟! البته نمیدونم چطوری میشه Green Goblin و Doctor Octopus فیلمهای سم ریمی رو کنار هم گذاشت، چون توی دو تا زمان متفاوت تبدیل به ویلین شدن. ولی اگه دفو هم میاومد خیلی باحال میشد!
ممکنه بعنوان سوپرایز فیلم بیاد ها.اگه ویلم دفو هم برگرده که من رسما سکته میکنم! یه درصد فکر کن این فیس رو دوباره ببینیم.
ولی بعید میدونم این اتفاق بیوفته، ظاهرا محوریت فیلم Sinister Six هست و با توجه به شایعات اخیر، خودم این حدسو میزنم:
MCU: Valture / Scorpion / Mysterio
ASM: Electro / Rhino
Raimi Trilogy: Doc Ock
پ.ن.: کلا این فاز دنیاهای مختلف و اتفاقات شیر تو شیری که قراره فاز 4 داشته باشه رو میپسندم. شدیدا منتظرم ببینم سم ریمی با دکتر استرینج 2 میخواد چیکار کنه.
شک دارم راینو رو بیارن . احتمالا اون ششمین خبیث ونوم یا موربیوزه.اگه ویلم دفو هم برگرده که من رسما سکته میکنم! یه درصد فکر کن این فیس رو دوباره ببینیم.
ولی بعید میدونم این اتفاق بیوفته، ظاهرا محوریت فیلم Sinister Six هست و با توجه به شایعات اخیر، خودم این حدسو میزنم:
MCU: Vulture / Scorpion / Mysterio
ASM: Electro / Rhino
Raimi Trilogy: Doc Ock
پ.ن.: کلا این فاز دنیاهای مختلف و اتفاقات شیر تو شیری که قراره فاز 4 داشته باشه رو میپسندم. شدیدا منتظرم ببینم سم ریمی با دکتر استرینج 2 میخواد چیکار کنه.
آخه کلا فلسفهی شش خبیث اینه که از افرادی تشکیل شده که همگی یکبار از اسپایدرمن(ها ) شکست خوردن و به همین دلیل با هم متحد میشن. ورژن سینمایی ونوم و موربیوز کلا هیچ تاریخچهای با اسپایدرمن ندارن.شک دارم راینو رو بیارن . احتمالا اون ششمین خبیث ونوم یا موربیوزه.
لینکشو میفرستی؟من روی لپ تاپ میبینم فکر نکنم خیلی واسم فرقی بکنه وگرنه میگرفتم البته فردا دانلود یه نسخه 27 گیگی گذاشته خوبه. خودم نسخه 10 گیگ adit رو دارم واسه همین صفحه نمایش ما کافیه
ممنون ، فقط اینکه تا حالا از این دوجایی که گفتی دانلود نداشتماگه تونستی اون نسخه CtrlHD رو بگیر، تقریبا خال نمیزنه با نسخه 114 گیگی، نسخه های بدون دستکاری دیسک (Remux) به خاطر سازگاری با سخت افزار پلیرها، فشرده سازی ضعیف تری داره و بیت ریتشون بالاست، با تنظیمات انکود بهتر، میشه بیت ریت رو بدون افت محسوس کیفیت تا حد زیادی کم کرد که CtrlHD همین کارو کرده
من لینک مجانی که سراغ ندارم، اما مجانی میخوای برو همون rarbg و تورنت نسخه های BOREDOR رو برای سه گانه ارباب حلقه ها بگیر، البته کم حجم شده اش رو که قسمت یک و دوش هر کدوم دور و بر 39 گیگه تقریبا و قسمت سوم هم 52 گیگ که در مجموع کار خیلی خوبیه
اگه تونستی اون نسخه CtrlHD رو بگیر، تقریبا خال نمیزنه با نسخه 114 گیگی، نسخه های بدون دستکاری دیسک (Remux) به خاطر سازگاری با سخت افزار پلیرها، فشرده سازی ضعیف تری داره و بیت ریتشون بالاست، با تنظیمات انکود بهتر، میشه بیت ریت رو بدون افت محسوس کیفیت تا حد زیادی کم کرد که CtrlHD همین کارو کردهدرود
اقا نسخه های x265 BluRay REMUX 2160p با حجم بالای 100 گیگ و همینطور x265 BluRay UHD 2160p با حجمی حدود 37 گیگ از سه گانه ی ارباب حلقه ها (نسخه های 10bit ,HDR) رو یه سری از سایت های داخلی قرار دادن، ولی پولی!
در روزهای آتی احیانا اگر لینکی چیزی (چه سرورهای داخلی چه خارجی) از این نسخه ها پیدا کردین (طبیعتا مجانی!) بی زحمت همین تاپیک قرار بدین که سایرین استفاده کنن/کنیم
تماشای این سه گانه برای بار N ام هم همون حس بار اول رو داره لامصب!
گمانم اون نسخه های با حجم 35 الی 40 گیگش رو اکثرا بتونیم دان کنیم