Movie Center

به تورنت رو بیارید.
rarbg با این که پابلیک هست ولی ریلیز ها بسیار سریع توش میان و پر از سیدر اه.
دوست عزیز بحث این نیست که از کجا دانلود کنیم!
در صفحه قبل هم گفتم، اگه پاش بیفته دوباره روی می‌آریم به dvd حتی!
اما الان بحث بر سر این انحصار هست. انحصاری که در تمام حوزه‌ها داره نمود پیدا می‌کنه. از خودروسازی بگیر تا همین دانلود فیلم!
نمی‌دونم دعا کردن موثره یا نه! ولی فقط بهتره امیدوار باشیم که دوستانی که دارن سایت‌هایی مثل ۳۰نما رو اداره می‌کنن کم نیارن!
چه بخوایم چه نخوایم حرکتشون مقابله با یک سیستم نامتعارفِ تمامیت خواه‌ هست.
همون طوری که سال‌هاست دارن وعده‌ی اینترنت ملی رو میدن، باید این رو بدونیم که با هر بار منهدم کردن سرور این سایت‌ها دارن به حرکتشون سرعت می‌بخشن!
اگه این اتفاق بی‌افته که تمام سایت‌ها دیگه از بین برن باید بگم کار تمومه و ما خیلی زودتر از اونچه که بهش فکر می‌کردیم باید با اینترنت ملی دست و پنجه نرم کنیم!~X(

جدا از اینا حرفا یکبار فیلم با کیفیت بلوری 4k واقعی با بیت ریت بالای 12 هزار ببنید، دیگه اصلا دلتون نمیخواد این نسخه های فشرده شده رو ببینید! اصلا لذت فیلم ها با این کیفیت 10 برابر میشه!
دوست عزیز هزینه‌ی رسیدن به این کیفیت رو هم در نظر بگیرید!
من توی خونه خودم هنوز یه تلویزیون پلاسمای ۴۲ اینچ چهارده ساله دارم!
اگه بخوام تعویضش کنم و یه چیز درست و درمون بخرم باید خدا تومن توی این شرایط مسخره هزینه کنم! :D
تازه اگه بخوایم دانلود کنیم، با این سرعت دانلود پیر میشیم! (مبین نتی که من دارم در بهترین حالت ممکن سرعتش ۱ مگابایت بر ثانیه‌ست!)
(ایرانسل هم که مدتیه بسته‌ی شبانه که می‌خوایم استفاده کنیم، اجازه‌ی دانلود بیشتر از ۷۰ مگابایت رو نمیده! چندبار با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن یک سری ایرادات هست!
چه ایراداتی خدا میدونه! فقط میدونم از نعمت دانلود شبانه هم محروم شدم...)

و اگه بخوایم از دیسک‌های بلوری استفاده کنیم که داستان هزینه‌ش بیشتر هم میشه!
{یه تلویزیون خوب یا مانیتور خوب می‌خوایم. یه بلوری پلیر یا کنسول بازی خوب می‌خوایم برای پخش دیسک‌های بلوری. دیسک رو هم می‌خوایم!}
.
.
من شما رو قاضی می‌کنم، آیا همه‌ی اعضای این انجمن می‌تونن از عهده‌ی این هزینه‌ها بر بیان؟!
والا نه!:D

اگه بخوام تعویضش کنم و یه چیز درست و درمون بخرم باید خدا تومن توی این شرایط مسخره هزینه کنم! :D
تازه اگه بخوایم دانلود کنیم، با این سرعت دانلود پیر میشیم! (مبین نتی که من دارم در بهترین حالت ممکن سرعتش ۱ مگابایت بر ثانیه‌ست!)
{یه تلویزیون خوب یا مانیتور خوب می‌خوایم. یه بلوری پلیر یا کنسول بازی خوب می‌خوایم برای پخش دیسک‌های بلوری. دیسک رو هم می‌خوایم!}
.
.
من شما رو قاضی می‌کنم، آیا همه‌ی اعضای این انجمن می‌تونن از عهده‌ی این هزینه‌ها بر بیان؟!
من یک بسته 30 روزه همراه اول خریدم 24 هزار تومن همین الان هم 190 گیگابایت گذاشتم دانلود داره فیلم دانلود میکنه تا ساعت 7 صبح سرعت 10 مگابایت بر ثانیه

شما تو یک تلویزیون یا یک مانیتور 1080 یک فیلم 1080 رو با بیت ریت 3 هزار ببین بعدش همون فیلم رو با بیت ریت 12 هزار ببین که نسخه اصلی خود بلوری هستن همش که نباید 4K دانلود کنی xD فرقش دقیقا اینقدری هستش که واقعا کیفیت رو ده برابری بالا ببره، این بحث راه افتاده که چون تلویزیون 4k ندارم نباید فیلم با کیفیت ببینم که که نمیشه حرف... البته درسته نباید فیلم 4k رو رو تلویزیون 1080 ببینی ولی همین فیلم های 4K هم بیت ریتشون خیلی بالا تر از 12 هزار هست، پس هر چی بیت ریت بالا تر باشه، کیفیت فیلم فوق العاده بالا تر میره حالا چه 1080 باشه چه 4K گیرنده
پس کاملا هم میصرفه ، فقط بحث هارد میمونه که متسفانه من خیلی درگیرشم همش هم 2 ترابایت 2 ترابایت اضافه میکنم :D

جاتون خالی امشب هم Our Planet رو دانلود کردم، با بیت ریت 10 هزار:D 86 گیگ xD

(ایرانسل هم که مدتیه بسته‌ی شبانه که می‌خوایم استفاده کنیم، اجازه‌ی دانلود بیشتر از ۷۰ مگابایت رو نمیده! چندبار با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتن یک سری ایرادات هست!

.
.
یه تلویزیون 8-9 تومنی 4k بخری کافیه خودش پلیر داره همه جور فیلم رو برات پخش میکنه:D به قول بچه های خارج از تاپیک حتما نباید بالاترین و لاکچری ترین مدل باشه:D
دانلودشون هم که راه زیاد هست اصلا اگه نتونستی دانلود کنی بده بچه های همینجا برات هاردتو پر میکنن غمت نباشه:D

• Like
Reactions: TheGodfather
من یک بسته 30 روزه همراه اول خریدم 24 هزار تومن همین الان هم 190 گیگابایت گذاشتم دانلود داره فیلم دانلود میکنه تا ساعت 7 صبح سرعت 10 مگابایت بر ثانیه

شما تو یک تلویزیون یا یک مانیتور 1080 یک فیلم 1080 رو با بیت ریت 3 هزار ببین بعدش همون فیلم رو با بیت ریت 12 هزار ببین که نسخه اصلی خود بلوری هستن همش که نباید 4K دانلود کنی xD فرقش دقیقا اینقدری هستش که واقعا کیفیت رو ده برابری بالا ببره، این بحث راه افتاده که چون تلویزیون 4k ندارم نباید فیلم با کیفیت ببینم که که نمیشه حرف... البته درسته نباید فیلم 4k رو رو تلویزیون 1080 ببینی ولی همین فیلم های 4K هم بیت ریتشون خیلی بالا تر از 12 هزار هست، پس هر چی بیت ریت بالا تر باشه، کیفیت فیلم فوق العاده بالا تر میره حالا چه 1080 باشه چه 4K گیرنده
پس کاملا هم میصرفه ، فقط بحث هارد میمونه که متسفانه من خیلی درگیرشم همش هم 2 ترابایت 2 ترابایت اضافه میکنم :D

اقا مشکل دیگه‌‌ای که من دارم اینه که ایرانسل و نه همراه اول برای ما مایه‌ی عذاب شدن!
مشکل دانلود پیدا کردن!
چند مگابایت که دانلود میکنی قطع میشن!
با تبلت و گوشی امتحان کردم هردو این مشکل رو داشتن!
هات اسپات کردیم، باز این مشکل وجود داشت!
شاید این مشکل از منطقه‌ی ما باشه...

اقا مشکل دیگه‌‌ای که من دارم اینه که ایرانسل و نه همراه اول برای ما مایه‌ی عذاب شدن!
مشکل دانلود پیدا کردن!

تنها نیستی ، من هم به این درجه از عرفان رسیدم !
مشکل از سمت یوزر نیست ....

در فردای روشن همه‌‌ی مخالفین آزادی هنر رو سیاه خواهند شد.
سالی یک بار از بین بردن سرورها و بستن سایت‌ها چیزی از شوق ما کم نمی‌کنه.
اگر گردنم رو بزنن و تا ابد بگن فیلم و سریال نمی‌تونی ببینی ولی می‌تونی از لنز و نماوا و تماشا و آپارات و الباقی فیلم ببینی جوابم "نه" هست!
حتی پاش بیفته مثل ۱۰ سال پیش یواشکی پول از جیب بابامون می‌دزدیم و میریم از فلان رفیقمون که پسرعموش dvd بدون سانسور داره
و زنگ آخر می‌تونه بیاره دم در مدرسه و dvdها رو قایم کنیم لای کتابامون، باز از این کارا می‌کنیم!
ما پوست کلفت‌تر از این حرفاییم:D حالا هی زرت و زرت فی-لت-ر کنید! ما بزرگ شده‌ی نسل اینترنت کارتیِ ساعتی ۵۰۰ تومن هستیم:-j
دیگه فیلم هندیش نکن
تورنت نمرده مَرد:Smoke:
عینه مرد سرتو بگیر بالا تف کن تو صورتشون :D
اینجانب با نزدیک 12 سال دانلود از تورنت هیچ وقت به مشکل نخوردم
تازه هر کیفیتی هم خواستم دانلود کردم
اون موقعه ها که سایتای ایرانی کیفیت فیلمو سریال 480 میذاشتن ما میرفتیم IMAX دانلود میکردیم (الکی ) :D

.
.
دیگه خیلی پیچیدش کردی
من خودم رو این تی وی که 1080P فیک پشتیبانی میکنه فیلم 4K میبینم
https://forum.bazicenter.com/thread...-پست-تاپیک-حتما-خوانده-شوند.4456/post-4902981
184155
من هم مخابرات دارم هم مبین نت
مبین نت از وقتی طرح شبانشو برداشت گذاشتم یه گوشه خاک بخوره
سرعت مخابرتم از مبین نت هم بیشتره هم هم حجم 180 گیگو میده 80 تومن
هم مثه مبین نت حجم خوری تا الان نداشته
دیگه نه پول ایرانسل میدی نه همراه اول
فقط و فقط یه سایت مبدل تورنت مثه MUL.IR
تازه تو خودش هم جستجو گر تورنت داره
حتما هم که نباید 4K بگیری 1080 در حد 3-4 گیگ هم عالیه

• Smile
Reactions: TheGodfather

البته کیفیت فیلمارو نباید با بیت ریت سنجید فقط، و اینکه توی بیت های بالا تفاوت کیفیتی خیلی کم میشه
مثلا یه فیلم 1080 با بیت ریت 2 مگابیت اختلاف کیفیت محسوسی داره با همون فیلم با بیت ریت 4 مگابیت، اما همین فیلم توی بیت ریت 10 مگابیت رو با بیت ریت 20 مگابیت مقایسه کنی خیلی سخت بتونی اختلافی بین شون ببینی
فیلمای بلوری 1080 که روی دیسک هستن معمولا بیت ریتی بین 20 تا 40 مگابیت دارن، انکودرهای حرفه ای میتونن همینارو با نصف بیت ریت اصلی شون در بیارن و اسکرین شات های مقایسه ای شون رو اگه شما ببینید خال نمیزنه با فیلم اصلی! پس همیشه بیت ریت بالاتر تبدیل به کیفیت بالاترم نمیشه
بعدم دیدن این تفاوت ها اولا مستلزم اینه که شما حداقل روی یه صفحه 22 اینچی فیلمو تماشا کنی، پس اینایی که روی لپ تاپ و تبلت و گوشی فیلم میبینن عملا کیفیتای بالاتر براشون خیلی تفاوتی نمیکنه
ما کلا دو گروه انکودر داریم
یه گروه از انکودرها شامل کارای گروه های Scene میشه، این گروه ها اساس کارشون اینه که در سریع ترین زمان ممکن ریلیزو انجام بدن و به همین خاطر کیفیت کارشون یه مقدار پایین پایین میاد
از جمله انکودرهای مطرح سین هم میشه اینارو نام برد: AMIABLE، Sparks، SiNNERS و خیلیای دیگه، کیفیت کارای گروه های سین نزدیک به همه چون قوانین خاص خودشون رو دارن و باید توی یه چارچوب خاص ریلیزارو انجام بدن
یک گروه دیگه شامل کل انکودرهای P2P میشه که به طور کلی هر انکودری که جزو سین نباشه رو شامل میشه و کیفیت کاراشون بسیار متفاوته
حرفه ای ترین انکودرهای P2P کاراشون توی ترکرهای خصوصی مثل HDBits (که ورود بهشون بسیار سخته) پیدا میشه که اینا اولویت کارشون اینه که همیشه فیلمو با کیفیت مشابه سورس در بیارن و حتی در مواردی که سورس ایراداتی داره هم رفعش کنن! از جمله این انکودرا که شاید کاراشونو دیده باشین میشه اینارو نام برد: CtrlHD، NTb، EbP، VietHD، SbR و .... البته کارای اینا توی جاهای دیگه آپلود میشه و خارج از اون ترکر خصوصی مبداشون هم پیدا میشه
این انکودرها کاراشون طبیعتا حجم بالاست اما خب بهترین کیفیت کارو دارن و چشم بسته میشه کاراشون دانلود کرد
بقیه انکودرهای P2P رو دیگه باید تجربه کرد کاراشونو و خیلی متنوعن، بعضیاشون فیلم 1080 زیر 1 گیگی میزنن! تا انکودرهای حرفه ای که بالا اشاره کردم

مشکل دانلود پیدا کردن!
برای من هم این مشکل پیش اومده بود دوبار با اپراتور ایرانسل صحبت کردم ولی نتیجه ای نداشت .
تنها راه حلش نصب برنامه force lte هستش از گوگل پلی دانلودش کنید و روی lte بزارید گوشتیون رو. اینترنت دیگه نمیپره فقط یه مشکلی داره اینه که دیگه تماس نمیشه گرفت و از درسترس خارج میشه ولی ایرنترنتش همیشه 4G lte میمونه

این تام هالند رو فقط تو کانال کولر نمیتونی پیدا کنی! رسما همه جا هست! جالبه هر چی نقش من ازش دیدم همون پیتر پارکر مضخرف اسپایدر من بوده! کلا یه سبک بازی بلده فقط اسم فیلم و شخصیت هاش تغییر میکنه!
یه نفر تو این سن با استعدادتر از این نیست این همه نقش رو به این ندن؟ تو هالیوود پارتی بازی فک کنم بدتر از اینجا باشه وگرنه این همه نقش رو سپردن به این اصلا توجیه نداره!

پ.ن: دوباره داره سایت های دانلود رو جمع می کنن! یکی یکی دارن محو میشن :|

برای من هم این مشکل پیش اومده بود دوبار با اپراتور ایرانسل صحبت کردم ولی نتیجه ای نداشت .
تنها راه حلش نصب برنامه force lte هستش از گوگل پلی دانلودش کنید و روی lte بزارید گوشتیون رو. اینترنت دیگه نمیپره فقط یه مشکلی داره اینه که دیگه تماس نمیشه گرفت و از درسترس خارج میشه ولی ایرنترنتش همیشه 4G lte میمونه
دمتون گرم، امشب اگه بیدار موندم حتما تست میکنم و همینجا اعلام میکنم. امیدوارم کارساز باشه

این تام هالند رو فقط تو کانال کولر نمیتونی پیدا کنی! رسما همه جا هست! جالبه هر چی نقش من ازش دیدم همون پیتر پارکر مضخرف اسپایدر من بوده! کلا یه سبک بازی بلده فقط اسم فیلم و شخصیت هاش تغییر میکنه!
یه نفر تو این سن با استعدادتر از این نیست این همه نقش رو به این ندن؟ تو هالیوود پارتی بازی فک کنم بدتر از اینجا باشه وگرنه این همه نقش رو سپردن به این اصلا توجیه نداره!

پ.ن: دوباره داره سایت های دانلود رو جمع می کنن! یکی یکی دارن محو میشن :|
تام هالند دواین جانسون بعدی هالیووده حکم مهران رجبی جوون رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or