Movie Center

099AE307-9339-4EB6-922A-CE931DACDAD4.jpeg

دیروز تولد ۵۶ سالگی Emmanuel Lubezki بود، او یکی از بهترین فیلمبردارهای تاریخ سینماست،
او سه بار پیاپی برنده اسکار بهترین فیلمبرداری برای فیلم های Gravity ،Birdman و The Revenant شده است، لوبزکی در کل هشت نامزدی اسکار در کارنامه دارد.
چند نمونه از کارای این فیلمبردار بزرگو در پیج زیر نگاه کنید

آخرین ویرایش:
منم نظرم راجب تنت رو بگم. فیلم برای من لذت‌بخش بود مخصوصا ترکیب موزیک با کارگردانی صحنه‌های اکشن(مثل بخش ابتدایی فیلم) که این رویه رو از دانکرک شروع کرده و خیلی خوب بود. ولی به شدت با کارکتر‌ها و ارتباطاتشون مشکل دارم. بعد از فیلم فقط اسم کارکتر رابرت پتینسون رو یادم بود و ارتباطش با کارکتر اصلی اصلا تو کتم نرفت(بعضی جاها به زور می‌خواست بچپونه که اینا به هم حس دارن) و یک رابطه عاطفی هم داخل فیلم وجود داشت که اون هم اصلا برای من جا نیوفتاد. به نظرم نولان گاهی اصل رو ول میکنه و می‌زنه به حاشیه. درکل لذت‌بخش بود.

دوستانی که فیلم killing of a sacred deer رو دیدن تحلیلشون در مورد فیلم چی بود؟یه مقدار عجیب بود برام روند فیلم و سکانس پایانی.

آخرین ویرایش:
الن پیج هم شد الیوت پیچ :))

پ.ن: یادش بخیر یه زمان کراش 90 درصد سونی فنا بود :D
این مورد جدید بود . البته از اول مشخص بود که از درون سردرگمه و یک بی هویتی خاصی در وجودش موج میزد. الان هم شک دارم واقعا حسش همین باشه . با خودش گفته کی به کیه هرچه باداباد بریم ببینیم چی میشه

البته از اول مشخص بود که از درون سردرگمه و یک بی هویتی خاصی در وجودش موج میزد. الان هم شک دارم واقعا حسش همین باشه . با خودش گفته کی به کیه هرچه باداباد بریم ببینیم چی میشه
آره مشخص بود یه چیزی در درونش پنهان شده! و منتظر فرصت بود تا هویتشو بندازه بیرون :D بهت توصیه می کنم از حسش دوری کنی چون بعضی اوقات یک شک موجب یک عمر پشیمانی می شه :D

آخرین ویرایش:
آره مشخص بود یه چیزی در درونش پنهان شده! و منتظر فرصت بود تا هویتشو بندازه بیرون :D بهت توصیه می کنم از حسش دوری کنی چون بعضی اوقات یک شک موجب یک عمر پشیمانی می شه :D
نه خیالتون راحت اگه یک درصد وسوسه شدم حسش کنم قبلش میام از شما و تجربیاتتون استفاده می کنم ممنون از این که علم اتون رو در اختیار قرار میدید :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or