دیروز تولد ۵۶ سالگی Emmanuel Lubezki بود، او یکی از بهترین فیلمبردارهای تاریخ سینماست،
او سه بار پیاپی برنده اسکار بهترین فیلمبرداری برای فیلم های Gravity ،Birdman و The Revenant شده است، لوبزکی در کل هشت نامزدی اسکار در کارنامه دارد.
چند نمونه از کارای این فیلمبردار بزرگو در پیج زیر نگاه کنید
0 3نما پشت هم لینک می ده فوری می پکه، خبراییه باز؟ به روز رسانی: متاسفانه دقایقی بعد از معرفی آدرس جدید اون هم شیلتر شد. تا اطلاع ثانوی آدرس جدید اعلام نخواهیم کرد (!)
منم نظرم راجب تنت رو بگم. فیلم برای من لذتبخش بود مخصوصا ترکیب موزیک با کارگردانی صحنههای اکشن(مثل بخش ابتدایی فیلم) که این رویه رو از دانکرک شروع کرده و خیلی خوب بود. ولی به شدت با کارکترها و ارتباطاتشون مشکل دارم. بعد از فیلم فقط اسم کارکتر رابرت پتینسون رو یادم بود و ارتباطش با کارکتر اصلی اصلا تو کتم نرفت(بعضی جاها به زور میخواست بچپونه که اینا به هم حس دارن) و یک رابطه عاطفی هم داخل فیلم وجود داشت که اون هم اصلا برای من جا نیوفتاد. به نظرم نولان گاهی اصل رو ول میکنه و میزنه به حاشیه. درکل لذتبخش بود.
این مورد جدید بود . البته از اول مشخص بود که از درون سردرگمه و یک بی هویتی خاصی در وجودش موج میزد. الان هم شک دارم واقعا حسش همین باشه . با خودش گفته کی به کیه هرچه باداباد بریم ببینیم چی میشه
البته از اول مشخص بود که از درون سردرگمه و یک بی هویتی خاصی در وجودش موج میزد. الان هم شک دارم واقعا حسش همین باشه . با خودش گفته کی به کیه هرچه باداباد بریم ببینیم چی میشه
آره مشخص بود یه چیزی در درونش پنهان شده! و منتظر فرصت بود تا هویتشو بندازه بیرون بهت توصیه می کنم از حسش دوری کنی چون بعضی اوقات یک شک موجب یک عمر پشیمانی می شه
آره مشخص بود یه چیزی در درونش پنهان شده! و منتظر فرصت بود تا هویتشو بندازه بیرون بهت توصیه می کنم از حسش دوری کنی چون بعضی اوقات یک شک موجب یک عمر پشیمانی می شه