Movie Center

لوگوی فیلم Mortal Kombat

hoy5_img_20201203_222414.jpg

تو تریلری که نشون دادن یک طوری تدوین کرده بودن انگار قراره فیلم هاشون همه تو 25 دسامبر تو اچ بی او مکس و سینما نمایش داده بشن . همه به اشتباه افتادن که سویساید اسکواد-دان - واندروومن و تام جری اون روز اکران میشن

سلام

واقعیت ظاهرش زیاد به این نقش نمیخوره، ولی خب اینکه اینقدر علاقه داره شاید بتونه اون موضوع رو پوشش بده...
البته باید ببینیم گریمش به چه شکلی در میاد
باس لاجیک دو سال پیش یـ طرح ازش کشیده :

184532

نظر کارگردان فیلم در مورد طرح بالا :

دهن سرویس یـ تنه باعث انتخاب شدنش شده !!!

دهن سرویس یـ تنه باعث انتخاب شدنش شده !!!
جالب اینه که دفعه اولش هم نیست! کست شدن هنری کویل برای نقش گرالت و Rosario Dawson در نقش Ahsoka هم از صدقه سر ایشون بوده!

سلام

واقعیت ظاهرش زیاد به این نقش نمیخوره، ولی خب اینکه اینقدر علاقه داره شاید بتونه اون موضوع رو پوشش بده...
البته باید ببینیم گریمش به چه شکلی در میاد
ظاهرش خیل خوبه واسه این نقش:D
نشد هم گریم تخصصی میزنن مثل هنری کویل برای گرالت
البته هنری بدن خیلی عضلانی و کلفتی داره در حالی که گرالت یه شخص لاغر هست

سلام. دوستان کسی جایی واسه دانلود ارباب حلقه‌ها 4K سراغ داره؟ هر چی گشتم نبود.
سلام
اگه تو کار تورنت باشی از rarbg میتونی دانلودش کنی...
درضمن اگه اشتباه نکنم
شش گانه ارباب حلقه ها و هابیت با کیفیت 4k HDR یه چیزی حدود 250 گیگ حجمشه! :D

• Like
Reactions: TheGodfather
من هم Tenet رو تموم کردم
درک یک سوم پایانی فیلم، کمی از توان من خارج بود ولی خب یه چیزایی هم دستگیرم شد

یعنی این اثر جوریه که وقتی تموم میشه خودتم نمی دونی واقعا خفنه یا ادای خفن بودن رو در میاره؛ پس میشینی گزینه هارو بررسی میکنی: "گارد بگیرم و بگم الکی پیچیده بود و سر و ته نداشت" یا "وانمود کنم من خیلی حالیم میشه و از خارق العاده بودن فیلم دم بزنم" یا اینکه "در حد فهم و شعورم از کلیت داستان و وجه بصری، میزان لذت بخش بودن فیلم رو برای خودم بسنجم"

واسه من بیشتر شبیه حالت سوم بود.
فیلمبرداری و کارگردانی پلان های مهندسی شده‌ی Tenet رو میشه از روش کلاس درس سینمایی تشکیل داد.
موسیقی متن به شدت جذاب بود و فیلم رو در اوج نگه میداشت
ریتم فیلم دقیقا مثل dark knight rises مدام روند صعودی داشت و افت نمیکرد
جزئیات دیوانه کننده ای که نولان و تیمش توی فیلم بکار بردن، مثلش شاید هیچوقت توی سینما مشاهده نشه

تجربه Tenet خیلی جذاب و لذت بخش بودم برام. همین که میبینم یکی مثل نولان میتونه این ایده که خدا میدونه روی کاغذ چقدر پیچیده تر به نظر می اومد رو به مرحله اجرا در بیاره و نسبتا موفق هم بشه، علاقمو به هنر هفتم بیشتر از قبل میکنه

یادمون نره یکی از اهداف اصلی سینما و صنعت فیلمسازی، سرگرم کردنه. هر فیلم material مخصوص به خودش رو داره تا به اون هدف نهایی که سرگرم کردن هست برسه. اینکه یک فیلم تا چه حد از دید تماشاگر با ارزشه، برمیگرده به میزان ارتباط و اُنسی که با اون اثر گرفته!

درباره تنت بگم که قسمت هایی از حرف دوستمون در پست قبل رو تایید میکنم و باید دست مریزاد گفت که این هسته داستانی و این موضوع پیچیده رو تونسته در قالب فیلم دربیاره.
جو منفی دور وربر فیلم رو واقعا درک نمیکنم . علاقمندا به علوم غریبه و مسایل فیزیک فیلم رو خوب درک میکنن . اگر سریال فرینج روهم قبلا کمی دنبال کردید قطعا تجزیه تحلیل فیلم براتون اسونتره . نکته منفی به نظرم شخصیت پردازی میتونست عمیق تر باشه ولی احساس میکنم فیلم میتونست بلند تر باشه تا جزییات بیشتری رو تحویل بده اما برای هضم مهتر و حوصله سر بر نشدن کوتاه تر شده . در کل از دیدنش لذت بردم و توصیه میکنم اگر دیتاپروژکتور دارید با اون حتما ببینید .
درضمن این رابرت پتینسون خیلی نقشش رو خوب بازی کرده بود و واقعا با اون اثار تینیجری فاصله گرفته و بتمن خوبی رو میشه توقع داشت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or