من هم Tenet رو تموم کردم
درک یک سوم پایانی فیلم، کمی از توان من خارج بود ولی خب یه چیزایی هم دستگیرم شد
یعنی این اثر جوریه که وقتی تموم میشه خودتم نمی دونی واقعا خفنه یا ادای خفن بودن رو در میاره؛ پس میشینی گزینه هارو بررسی میکنی: "گارد بگیرم و بگم الکی پیچیده بود و سر و ته نداشت" یا "وانمود کنم من خیلی حالیم میشه و از خارق العاده بودن فیلم دم بزنم" یا اینکه "در حد فهم و شعورم از کلیت داستان و وجه بصری، میزان لذت بخش بودن فیلم رو برای خودم بسنجم"
واسه من بیشتر شبیه حالت سوم بود.
فیلمبرداری و کارگردانی پلان های مهندسی شدهی Tenet رو میشه از روش کلاس درس سینمایی تشکیل داد.
موسیقی متن به شدت جذاب بود و فیلم رو در اوج نگه میداشت
ریتم فیلم دقیقا مثل dark knight rises مدام روند صعودی داشت و افت نمیکرد
جزئیات دیوانه کننده ای که نولان و تیمش توی فیلم بکار بردن، مثلش شاید هیچوقت توی سینما مشاهده نشه
تجربه Tenet خیلی جذاب و لذت بخش بودم برام. همین که میبینم یکی مثل نولان میتونه این ایده که خدا میدونه روی کاغذ چقدر پیچیده تر به نظر می اومد رو به مرحله اجرا در بیاره و نسبتا موفق هم بشه، علاقمو به هنر هفتم بیشتر از قبل میکنه
یادمون نره یکی از اهداف اصلی سینما و صنعت فیلمسازی، سرگرم کردنه. هر فیلم material مخصوص به خودش رو داره تا به اون هدف نهایی که سرگرم کردن هست برسه. اینکه یک فیلم تا چه حد از دید تماشاگر با ارزشه، برمیگرده به میزان ارتباط و اُنسی که با اون اثر گرفته!