Movie Center

ملت چه مسخره بازی‌ای توی صفحه IMDb فیلم The Last Planet (ترنس مالیک) راه انداختن! :D
همون لیلا حاتمی رو هم من شک دارم توی فیلم باشه ولی حالا اون به کنار، یه عده رفتن کلی چرت و پرت اونجا اضافه کردن! از ترانه علیدوستی در نقش عبدل و جمشید هاشم‌پور در نقش زینال بندری تا بهمن مفید در نقش میتی و جواد رضویان هم در نقش سرباز (Soldier). احتمالاً به زودی یه موج جدیدی در این زمینه راه بیفته و تا به کل سایت گند نزنن ول نمی‌کنن! :D

3dgp_sdsad.jpg

قضیه کمی بودار بود ولی منبعی که من تو سایت ذکر کردم صفحه اش شبیه IMDB نبود و به نظر می رسید که ممکنه حقیقت داشته باشه. ولی دسترسی تمام و کمال کاربران به اطلاعات IMDB گند زده شد به فیلم. برای پیمان معادی هم این اتفاق افتاده بود که نقش ویلن اصلی رو تو فیلم جدید جیمزباند اضافه کرده بودند. خود لیلا حاتمی هم واکنش نشان نداده! پس منتفیه.

ملت چه مسخره بازی‌ای توی صفحه IMDb فیلم The Last Planet (ترنس مالیک) راه انداختن! :D
همون لیلا حاتمی رو هم من شک دارم توی فیلم باشه ولی حالا اون به کنار، یه عده رفتن کلی چرت و پرت اونجا اضافه کردن! از ترانه علیدوستی در نقش عبدل و جمشید هاشم‌پور در نقش زینال بندری تا بهمن مفید در نقش میتی و جواد رضویان هم در نقش سرباز (Soldier). احتمالاً به زودی یه موج جدیدی در این زمینه راه بیفته و تا به کل سایت گند نزنن ول نمی‌کنن! :D

3dgp_sdsad.jpg
مثل اینکه این صفحه رو آپدیت کردن و حتی اسم لیلا حاتمی هم داخلشون نیست

درود
دوستان سایتی برای تماشای فیلم و سریال برای اسمارت تی وی میشناسید به جز نماوا و فیلیمو که سان*ور نشده باشه ؟
سایتای داخلی معمولا سان*ور هست
بعضی سایتا بدون سان*ور میزارن ولی دیدنی نیست باید دان کنی

درود
دوستان سایتی برای تماشای فیلم و سریال برای اسمارت تی وی میشناسید به جز نماوا و فیلیمو که سان*ور نشده باشه ؟
این سایت پخش انلاین با زیر نویس فارسی چسبیده داره - خیلی هم سایت خوبیه به نظرم

والا الان دیدم 71 اهه و از چندتا فیلم های عالی اش بالاتر هم هست ولی هر رقمی هم باشه. فک نکنم نیازی به گفتن باشه و همه میدونن چه فیلم های جریان ساز و تاریخی نولان ساخته.
من شک ندارم Tenet هم مثل فیلم های قبلی نولان یک اثر بشدت ماندگاره!

پ.ن:وقتی فیلم Must See اون سایت زباله ایی مثل Last Jedi هست، باید فاتحه این سایت ها رو خوند. تازه متای اون از The Dark Knight هم بیشتره:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or