این زندایا چی شد اینقدر معروف شد من موندماون دو تا بازیگر آخریه پرانتز که اشاره کردی خفن نیستن ها
نور به قبر پدر مادر ویلنوو بباره که همچین کارگردان بلفطره ای به دنیا آوردن![]()
به به چه عکس هایی . فقط ویلنوو میتونه جیسون موموا رو مجبور کنه برای فیلم اش قیافه همیشگی اش رو تغییر بده . بقیه وقتا که کلا کاراکتر رو میکوبن با استایل موموا هماهنگ اش می کنن حتی اگه این کاراکتر یک کاراکتر قدیمی با یک استایل مشخص و شناخته شده باشه مثل آکوامن باشه . از نظر جلوه های ویژه که خیالمون راحته . تیم بازیگری هم عالیه . شاید برای هیچ فیلمی اندازه این فیلم هایپ نباشم در سال های پیش رو . ویلنوو خودش رو ثابت کرده . همان طور که ریسک ساخت ادامه یکی از سای فای های جریان ساز رو قبول کرد و شاهکاری تحویل داد که در کنار وفاداری و حفظ جایگاه نسخه اصلی اون رو کامل کرد و نسل جدید رو با این اثر مهم آشنا کرد . این بار هم به نظرم موفق میشه اثری درخور و دیدنی بسازه .
درباره زندایا یا زنده یاداون دو تا بازیگر آخریه پرانتز که اشاره کردی خفن نیستن ها
تیموتی شالامی این مدت واقعا کارای خوبی کار کرده حالا. هرچند از خودش خوشم نمیاد اصناون دو تا بازیگر آخریه پرانتز که اشاره کردی خفن نیستن ها
اتفافا من برعکس تو هستم، هر چقدر این بنده خدا فکر میکنم پسر خوبیه بجاش اون زندایا بنظرم نچسبه.تیموتی شالامی این مدت واقعا کارای خوبی کار کرده حالا. هرچند از خودش خوشم نمیاد اصنولی زندایا رو شخصا دوس دارم
حالا خوبی و بدیش به کنار انتخاب شخصی بود
![]()
به به چه عکس هایی . فقط ویلنوو میتونه جیسون موموا رو مجبور کنه برای فیلم اش قیافه همیشگی اش رو تغییر بده . بقیه وقتا که کلا کاراکتر رو میکوبن با استایل موموا هماهنگ اش می کنن حتی اگه این کاراکتر یک کاراکتر قدیمی با یک استایل مشخص و شناخته شده باشه مثل آکوامن باشه . از نظر جلوه های ویژه که خیالمون راحته . تیم بازیگری هم عالیه . شاید برای هیچ فیلمی اندازه این فیلم هایپ نباشم در سال های پیش رو . ویلنوو خودش رو ثابت کرده . همان طور که ریسک ساخت ادامه یکی از سای فای های جریان ساز رو قبول کرد و شاهکاری تحویل داد که در کنار وفاداری و حفظ جایگاه نسخه اصلی اون رو کامل کرد و نسل جدید رو با این اثر مهم آشنا کرد . این بار هم به نظرم موفق میشه اثری درخور و دیدنی بسازه .
بازیش تو Euphoria خیلی خوبهاین زندایا هرچند از اون بازیگراییه که از بچگی با فیلمای دیزنی معروف شده، ولی الان کارای بدی نداره. به شخصه با MJـش حال کردم. بنظرم غیر کلیشه ای ترین و خاص ترین MJی بود که دیده بودمبجز فیلمای اسپایدر منم این مدت فیلم دیگه ای نداشته و یک سریال بازی کرده به نام Euphoria که خودم هنوز ندیدم ولی از بازیش خیلی خیلی تعریف شنیدم! خیلی همه جا خبر کست شدنش نیست والا
در کل خیلی از این افراد بنظرم باید بهشون اعتماد کرد و دید آیا میتونن موفق عمل کنن یا نه. یادمه سر دانکرک هم که کاراکترای اصلیش (جوونا) غیر معروف بودن، اومده بودن هری استایل (که اون زمان شدیدا ازش بدم میومد) رو انتخاب کرده بودن! هرچند نقش خیلی بزرگی نداشت ولی اصلا بد هم نبود!
Official: SAM RAIMI Confirms He's Directing DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS
به به . با این که خیلی نباید انتظار داشته باشیم ریمی توی ساخت این فیلم دستش باز باشه و ایده های خودش رو پیاده کنه ولی انتخاب خوبی بود. هم به نوعی پدر فیلم های کامیک بوکی مدرنه و این متریال رو خوب میشناسه و هم با سری اویل دد و به خصوص قسمت سوم اش نشون داده که خوب میتونه ترس و اکشن و فانتزی و طنز رو باهم قاطی کنه و خروجی اش هم خوب باشه .
ربطی به انتخاب های خوب نداره وقتی که حجم پیشنهاد ها و سطح پیشنهاد ها بالا باشه اون موقع انتخاب کردن کار سختی نیستمن هم دید شما رو داشتم بهش . ولی بعدا که تو فیلم های the king , beautiful boy و این اخیرا تو فیلم جدید وودی آلن دیدمش نظرم نسبت بهش عوض شد . قدیس که نه ولی خب انتخاب های نقش اش خوبه .