فقط امیدوارم مدت زمان فیلم کمتر از 2 ساعت نباشه. باتشکر. 2 ساعت 30 هم دوست داریم
200 میلیون دلار که دیگه چیزی نیست . این روزا خیلی از فیلما بودجه شون از اینم بیشتره.
هرکی این نسخه دایرکت کات رو دیده بگه چی اضافه داره و کدوم قسمتشه که اگر ارزش داره ببینم باز
فقط امیدوارم مدت زمان فیلم کمتر از 2 ساعت نباشه. باتشکر. 2 ساعت 30 هم دوست داریم![]()
200 میلیون دلار که دیگه چیزی نیست . این روزا خیلی از فیلما بودجه شون از اینم بیشتره.
پ.ن: پستت رو پاک کردی؟ @Sunderland
آره در کمال آرامش و به دقت دیدمش
به دلیل مسائل امنیتیبه هر حال، خوشحالم که ازش راضی بودی.
کارگردان با هنرمندی هر چه تمامتر یه نکاتی رو تو فیلم گذاشته که باید با دوبار دیدن متوجش شی
یه نمونه اش اینه که همون اوایل فیلم و طی یه سکانس مشتی و هنرمندانه،
و یا این یکی:
زیر نویس نسخه کارگردانش هم هست هافیلم Midsommar رو دیدم، واقعا خیلی خوب بود و مورد پسندم واقع شد. اول از همه من فیلم ترسناک خیلی نمیبینم و از فیلمهایی که توش خشونت زیاد و فیلمهایی مثل آنابل خیلی خوشم نمیاد ولی این یکی یک چیز دیگه بود و واقعا به دلم نشست.
هر کسی فیلم رو ندیده به نظر من حتما بگیره ببینش و اگر هم میتونه نسخه Direction Cut رو ببینه من با زیرنویس فارسی میدیدم و چون بعضی از جاهاش زیرنویس نداشت کاملا فهمیدم کجاها اضافه شده و به نظر من واقعا ارزش دیدن داره چون همون چند صحنه و دیالوگهاش کاری میکنه تا کاراکترها را خیلی بهتر بشناسید.
پ.ن: پستت رو پاک کردی؟ @Sunderland
آره در کمال آرامش و به دقت دیدمش![]()
زیر نویس نسخه کارگردانش هم هست ها![]()