Movie Center

از جوایز گلدن گلوب امسال استقبال نمی کنم. شاید بخاطر بی حوصلگی ام باشد که مثل چندان شوق و اشتیاق چند سال پیش را ندارم که راس ساعت 4 بلند شم و با هیجان و استرس ببینم که جایزه به کدام نفر یا کدام اثر تعلق می گیرد. شاید یک دلیل نبودن فیلم مورد علاقه Uncut Gems در لیست نامزدها باشد. رک بگویم فیلم خوبی است و بدجور هم خوب است و خوشحال می شم که شما چنین احساسی از یک فیلم خوب و پراسترس را درک کنید. شاید یک دلیل دیگر این باشد که باید به خودم بقوبولونم (فعل اینفرمال قبول داشتن خود!) که قرار نیست که فیلم موردعلاقت در جشنواره یا مراسم بدرخشد. بردمن استثنا بود!

به نظرم وضعیت حال حاضر هالیوود شبیه وضعیت سینمای ایران است؛ سلبریتی چشم دیدن سلبریتی ندارد، کارگردان کارگردان دیگری قبول ندارد و منتقد و داور، داور و منتقدی دیگری را! از هم بدتر سیاست که بدجور قاطی سینمای آنور آبی شده است. کافی ست که گلدن گلوب 2015 را با گلدن گلوب امسال مقایسه کنید. نه کیتون برای بردن جایزه اش سیاسی حرف زد و کوین اسپیسی اش که اکنون به جنازه ای متحرک تبدیل گشته است. نه از صحبت های تک و توک ریکی جرویس خوشحال می شوم و نه از سخنرانی مضحک واکین فینیکس و نه از نگاه های غضبناک رابرت دنیرو که معلوم نیست دلش از ترامپ پر است یا از همبازیگر خود در فیلم جوکر؟! بدترین فیلم تارانتینو می شود فیلم محبوب اهالی رسانه و Knives out که فیلم متوسطی است ولی قابل تحمل تر از فیلم تارانتینو بخاطر لفظ به سخره گرفتن SJW توسط یک کاراکتر کلا محو می شود! این هالیوود است و این یک به تو چه کلفت به من است که سالها با شوق و اشتیاق این برنامه را نگاه می کردم!

حس میکنم فینیکس از بعد از جوکر یه جوری شده دیشب هم به نظرم یکم غیر عادی بود:D مصاحبه های قبلیش و میبینم یه مقدار فرق میکنه:D
اصن تعادل روحی نداره تو مراسم خیلی بدطور حرف میزد، دنیرو ام یجوری با قضاوت نگاش میکرد انگار باباشه :))

قصد قضاوت ندارم ولی متاسفانه عرصه هنر جدید طوری شده که به همون تولیدات بیماری روانی انقد پاداش میدن فرد دیگه همون تو میمونه نمیخواد بیاد بیرون، فینیکس یکی از صد ها نمونس.
فینیکس کلا همینه . تازه سر جوکر چون فیلم عامه پسند تری بود نسبت به کارهای قبلی اش یکم اجتماعی شده بود . فینیکس از بچگی زندگی تلخ و تیره ای داشت . و این رو تو همه نقش هاش نشون داده . همه نقش هاش هم کاراکتریه که مشکل داره و تو زندگی واقعی اش هم از این حرکت ها زده قبلا مثلا یک مدت از سینما کناره گیری کرد و با یک شبه مستند به کارگردانی رفیق شفیق اش کیسی افلک دوباره به سینما برگشت. از کارهای خاصش مثل فساد ذاتی و مرشد گرفته تا فیلم های گیشه ای ترش مثل شب مال ماست یا محوطه و همین جوکر

فینیکس از همون اول همینجوری بود. برید مصاحبه اش رو با دوید لترمن ببینید. زیاد ادم اجتماعی نیست و درون گراست نمیخواد کسی کاری به کارش داشته باشه.
فینیکس کلا همینه . تازه سر جوکر چون فیلم عامه پسند تری بود نسبت به کارهای قبلی اش یکم اجتماعی شده بود . فینیکس از بچگی زندگی تلخ و تیره ای داشت . و این رو تو همه نقش هاش نشون داده . همه نقش هاش هم کاراکتریه که مشکل داره و تو زندگی واقعی اش هم از این حرکت ها زده قبلا مثلا یک مدت از سینما کناره گیری کرد و با یک شبه مستند به کارگردانی رفیق شفیق اش کیسی افلک دوباره به سینما برگشت. از کارهای خاصش مثل فساد ذاتی و مرشد گرفته تا فیلم های گیشه ای ترش مثل شب مال ماست یا محوطه و همین جوکر

البته که همیشه همینطور بوده و کاملا واضحه که همچین آدمی کودکی سختی داشته، اما حرف من اشاره به مساله ای بسیار بزرگ تر و پایه ای تر از این تاپیک بود برای همین بسطش ندادم، اون هم استفاده از مشکلات تاریک و ناهشیار شخصی برای تولید هنر هست در هر قالبی، و نتیجه اینکه فرد به سلبریتی تبدیل میشه که تمام دنیا عاشقشن و با کاراش شگفت زده میشن در حالی که خودش هرروز بیشتر در مشکلات فرو میره و از شادی طبیعی بی بهره میشه، نمونه های افراطی و معروفش اشخاصی مثل هیث لجر، جیم مورریسون، کرت کوبین و...

آخرین ویرایش:
البته که همیشه همینطور بوده و کاملا واضحه که همچین آدمی کودکی سختی داشته، اما حرف من اشاره به مساله ای بسیار بزرگ تر و پایه ای تر از این تاپیک بود برای همین بسطش ندادم، اون هم استفاده از مشکلات تاریک و ناهشیار شخصی برای تولید هنر هست در هر قالبی، و نتیجه اینکه فرد به سلبریتی تبدیل میشه که تمام دنیا عاشقشن و با کاراش شگفت زده میشن در حالی که خودش هرروز بیشتر در مشکلات فرو میره و از شادی طبیعی بی بهره میشه، نمونه های افراطی و معروفش اشخاصی مثل هیث لجر، جیم مورریسون، کرت کوبین و.
کلا هنرمند ادم دغدغه مندیه و ادم خوش گذرانی نیست. به این سیلیبریتی های دوزاری نگاه نکن‌ با سینه و باسن معروف شدن! یا اون خوشتیپ های چشم رنگی مو بور خوش اندامی که بلدن دلبری کنن، هنرمند رو ادم با هنرش میشناسه و این همون احساسی که شخص میاد از طریق هنر نشون میده. فینیکس هم اگه الان داره اینطوری خوب بازی میکنه و ما اینقدر تحسینش میکنیم یا کرت کوبینی که از ته قلب موسیقی هاشو میخوند و بقیه که نام بردی اینا همه بخاطر واقعی بودن اون احساسیه که درونشون وجود داره.

البته که همیشه همینطور بوده و کاملا واضحه که همچین آدمی کودکی سختی داشته، اما حرف من اشاره به مساله ای بسیار بزرگ تر و پایه ای تر از این تاپیک بود برای همین بسطش ندادم، اون هم استفاده از مشکلات تاریک و ناهشیار شخصی برای تولید هنر هست در هر قالبی، و نتیجه اینکه فرد به سلبریتی تبدیل میشه که تمام دنیا عاشقشن و با کاراش شگفت زده میشن در حالی که خودش هرروز بیشتر در مشکلات فرو میره و از شادی طبیعی بی بهره میشه، نمونه های افراطی و معروفش اشخاصی مثل هیث لجر، جیم مورریسون، کرت کوبین و...
حرفتون رو قبول دارم البته خب مبحثی رو مطرح کردید که جای بسط دادن داره چون خیلی راحت برداشت اشتباه میشه ازش.مثلا خود من در برداشت اول فکر می کردم صرفا منظور شما خود فینیکسه و خب قبول دارم یک سری افراد چون صرفا طرف داغونه جذبش میشن میگن واو چه داغون جذابیه . ولی خود من شخصا مثلا به نظرم یکی از مهم ترین قابلیت های ارزشمند همین فینیکس استفاده از تجربیات سخت اش برای بهتر شدن بازیگریشه یعنی فکر می کنم فینیکس بیشتر در مشکلات فرو میره ولی از اون به عنوان یک پوشن برای توانایی هاش استفاده می کنه. فینیکس چهره فوق العاده ای داره ولی مثل خیلی ها صرفا سعی نکرد نون قیافه اش رو بخوره و به همین دلیله که خودم خیلی دوستش دارم و به نظرم یکی از بازیگر های برتر این نسله . و خب البته این قضیه که شما می فرمایید کلا از اوایل خلق مقوله هنر وجود داشته . که خیلی وقتا هنرمند از تاریکی درونش برای خلق هنر بهره می بره اما قبول هم دارم که بعضی وقتا به صورت افراطی انجام میشه. تا زمانی که این عمل به شکل اصیل وجود داشته باشه و به تقویت یک فرد کمک کنه مثل فینیکس به نظر من اکیه . ولی وقتی بخوان تبدیل به یک ترند بشه مثل این جنبش می تو که الان هرکسی میاد با اب و تاب میگه اره به من تجاوز شده و من با مشکلات درونی دست و پنجه نرم می کنه و افراد وانمود می کنن که مشکل دارن . یا این تفکر اشتباه در فرهنگ ما که هنرمند کسیه که مواد بزنه و بره تو خلصه . یعنی دیفالت طرف از هنر فقط این میدونه که بره فضا :دی

تریلر جدید New Mutants:
watch?v=W_vJhUAOFpI
تریلر بدی نبودا، ولی فقط با تریلر قبل مقایسه کنین...
حس میکنم قشنگ اثر دیزنی رو میشه حس کرد... (هرچند میدونم فیلم هیچ ریشوتی نداشته و نسخه اولیه قراره اکران شه و همینطورم pg13 خواهد بود!)
اصلا اون حس تریلر اول رو نداشت

آخرین ویرایش:
Best Picture
1917
The Irishman
Joker
Once Upon A Time… In Hollywood
Parasite

Leading Actress
Jessie Buckley, Wild Rose
Scarlett Johansson, Marriage Story
Saoirse Ronan, Little Women
Charlize Theron, Bombshell
Renée Zellweger, Judy

Leading Actor
Leonardo Dicaprio, Once Upon A Time… In Hollywood
Adam Driver, Marriage Story
Taron Egerton, Rocketman
Joaquin Phoenix, Joker
Jonathan Pryce, The Two Popes

Supporting Actress
Laura Dern, Marriage Story
Scarlett Johansson, Jojo Rabbit
Florence Pugh, Little Women
Margot Robbie, Bombshell
Margot Robbie, Once Upon A Time… In Hollywood

Supporting Actor
Tom Hanks, A Beautiful Day In The Neighborhood
Anthony Hopkins, The Two Popes
Al Pacino, The Irishman
Joe Pesci, The Irishman
Brad Pitt, Once Upon A Time… In Hollywood

Outstanding British Film|
1917
Bait
For Sama
Rocketman
Sorry We Missed You
The Two Popes

Outstanding Debut By A British Writer, Director Or Producer
Bait, Mark Jenkin (Writer/Director), Kate Byers, Linn Waite (Producers)
For Sama, Waad Al-Kateab (Director/Producer), Edward Watts (Director)
Maiden, Alex Holmes (Director)
Only You, Harry Wootliff (Writer/Director)
Retablo, Álvaro Delgado-Aparicio (Writer/Director)*

Film Not In The English Language
The Farewell
For Sama
Pain And Glory
Parasite
Portrait Of A Lady On Fire

Documentary
American Factory
Apollo 11
Diego Maradona
For Sama
The Great Hack

Animated Film
Frozen 2
Klaus
A Shaun The Sheep Movie: Farmageddon
Toy Story 4

Director
1917, Sam Mendes
The Irishman, Martin Scorsese
Joker, Todd Phillips
Once Upon A Time… In Hollywood, Quentin Tarantino
Parasite, Bong Joon Ho

Original Screenplay
Booksmart, Susanna Fogel, Emily Halpern, Sarah Haskins, Katie Silberman
Knives Out, Rian Johnson
Marriage Story, Noah Baumbach
Once Upon A Time… In Hollywood, Quentin Tarantino
Parasite, Han Jin Won, Bong Joon-Ho,

Adapted Screenplay
The Irishman, Steven Zaillian
Jojo Rabbit, Taika Waititi
Joker, Todd Phillips, Scott Silver
Little Women, Greta Gerwig
The Two Popes, Anthony Mccarten

Original Score
1917, Thomas Newman
Jojo Rabbit, Michael Giacchino
Joker, Hildur Guđnadóttir
Little Women, Alexandre Desplat
Star Wars: The Rise Of Skywalker, John Williams

Casting
Joker, Shayna Markowitz
Marriage Story, Douglas Aibel, Francine Maisler
Once Upon A Time… In Hollywood, Victoria Thomas
The Personal History Of David Copperfield, Sarah Crowe
The Two Popes, Nina Gold

Cinematography
1917, Roger Deakins
The Irishman, Rodrigo Prieto
Joker, Lawrence Sher
Le Mans ’66, Phedon Papamichael
The Lighthouse, Jarin Blaschke

Editing
The Irishman, Thelma Schoonmaker
Jojo Rabbit, Tom Eagles
Joker, Jeff Groth
Le Mans ’66, Andrew Buckland, Michael Mccusker
Once Upon A Time… In Hollywood, Fred Raskin

Production Design
1917, Dennis Gassner, Lee Sandales
The Irishman, Bob Shaw, Regina Graves
Jojo Rabbit, Ra Vincent, Nora Sopková
Joker, Mark Friedberg, Kris Moran
Once Upon A Time… In Hollywood, Barbara Ling, Nancy Haigh

Costume Design
The Irishman, Christopher Peterson, Sandy Powell
Jojo Rabbit, Mayes C. Rubeo
Judy, Jany Temime
Little Women, Jacqueline Durran
Once Upon A Time… In Hollywood, Arianne Phillips

Make Up & Hair
1917, Naomi Donne
Bombshell, Vivian Baker, Kazu Hiro, Anne Morgan
Joker, Kay Georgiou, Nicki Ledermann
Judy, Jeremy Woodhead
Rocketman, Lizzie Yianni Georgiou

Sound
1917, Scott Millan, Oliver Tarney, Rachael Tate, Mark Taylor, Stuart Wilson
Joker, Tod Maitland, Alan Robert Murray, Tom Ozanich, Dean Zupancic
Le Mans ’66, David Giammarco, Paul Massey, Steven A. Morrow, Donald Sylvester
Rocketman, Matthew Collinge, John Hayes, Mike Prestwood Smith, Danny Sheehan
Star Wars: The Rise Of Skywalker, David Acord, Andy Nelson, Christopher Scarabosio, Stuart Wilson, Matthew Wood

Special Visual Effects
1917, Greg Butler, Guillaume Rocheron, Dominic Tuohy
Avengers: Endgame, Dan Deleeuw, Dan Sudick
The Irishman, Leandro Estebecorena, Stephane Grabli, Pablo Helman
The Lion King, Andrew R. Jones, Robert Legato, Elliot Newman, Adam Valdez
Star Wars: The Rise Of Skywalker, Roger Guyett, Paul Kavanagh, Neal Scanlan, Dominic Tuohy

British Short Animation
Grandad Was A Romantic, Maryam Mohajer
In Her Boots, Kathrin Steinbacher
The Magic Boat, Naaman Azhari, Lilia Laurel

British Short Film
Azaar, Myriam Raja, Nathanael Baring
Goldfish, Hector Dockrill, Harri Kamalanathan, Benedict Turnbull, Laura Dockrill
Kamali, Sasha Rainbow, Rosalind Croad
Learning To Skateboard In A Warzone (If You’re A Girl), Carol Dysinger, Elena Andreicheva
The Trap, Lena Headey, Anthony Fitzgerald

Rising Star Award
Awkwafina
Jack Lowden
Kaitlyn Dever
Kelvin Harrison Jr.
Micheal War

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or