26 اذربلوری جوکر کی میاد ؟ اگر خیلی دیره همین نسخه هاردساب کره ای رو ببینم.
26 اذربلوری جوکر کی میاد ؟ اگر خیلی دیره همین نسخه هاردساب کره ای رو ببینم.
حالش نیست تا اون موقع26 اذر
بخش تنظیمات زیرنویس یه بکگراند بنداز روی زیرنویس تا اون معلوم نشه D: فونتشم بزرگتر کنحالش نیست تا اون موقعاین زیرنویس رو چکار کنم که اون زیرنویس کره ای معلوم نشه ؟
با pot player میبینم
یه نسخه ای هستش رو سایت ها که اون هارد ساب کره ای رو حذف کردن ولی جاش یکم تاره .حالش نیست تا اون موقعاین زیرنویس رو چکار کنم که اون زیرنویس کره ای معلوم نشه ؟
با pot player میبینم
زیرنویس دیبامووی برای آیریش من امشب میاد گفتم در جریان باشین![]()
خوش خبر باشیزیرنویس دیبامووی برای آیریش من امشب میاد گفتم در جریان باشین![]()
دروددقیقا کدوم آدم عاقلی فیلم خارجی رو از سایت ایرانی دانلود میکنه که شماها میکنید ؟
برید Warez با هزار مدل کیفیت و حجم بدون سانسور بهترین نحو ممکن دانلود کنید دیگه، سایت ایرانی چیه آخه : |
دلیل اینکه خیلی از بچه های اینجا ازین فیلم خوششون نیومده میشه گفت دلی بودن فیلمه!فیلم تارانتینو چی داشت تو جشنواره کن چند دقیقه ایستاده تشویق کردن جغد های مردم نما
فقط ده مین اخرش از جنس فیلمای تارانتینو بود خشونت عجیب و پیچش داستانی
فکر نکنم ، فعلا تنها موردی که میدونیم همون دو نفرن که گفتم .یعنی امیرطهماسبی و یا سمیرا هم رفتن پیش اونا؟ (WTF) خبری از این دوتا نیست اصلا!
من خودم مشکلی با متن های حاج محمدی ندارم. گاهی چیزای خوبی میگن این 2 تا.(هرچند خیلی بهتره حاج محمدی یه کم دوز فراستی طورش رو کم کنه و جعفریان یه کم سخت گیر تر بشه) اما انصافا این چیزایی که مینویسن هرچیزی که باشن، اسمشون نقد نیست! نقد یه چارچوبی داره. یه سری موارد باید توش رعایت شه. به بعضی جنبه های فیلم باید پرداخته شه. و ....به نظرم واقعا در پیت نیستن ، من تقریبا یک سال هست که نقدهای زومجی رو میخونم ، هر دوی اینها از خیلی از منتقدهای صدا و سیمابهترن ... در مجموع فیلم و سریال هایی که معرفی میکنن تاثیر داشته که آدم بره ببینه ... مثلا من همیشه میدونستم که خانم میزل شگفت انگیز خیلی سریال خوبیه ولی هیچ وقت نمیدیدمش تا بعد از نقد یکی از همین دو که رفتم این سریال بی نظیر رو دیدم ... در کل کارشون نه تنها ضرری نداره بلکه مفید هم هست ... البته کارشون اشکال هم داره مثلا سر فصل آخر GOT جعفریان بیخودی از سریال تعریف میکرد و یه جور لجبازی بود یا نوشته های بیش از حد طولانی حاج محمدی .