NightKing
کاربر سایت
فردا دانلود چند وقتی هستش که سایتش رو باز میکنی یه چرت و پرتی مینویسه.دوستان فردا دانلود هم سانسور میکنه؟
سرورش که خارج هست
you have found the lock , now find the key
فردا دانلود چند وقتی هستش که سایتش رو باز میکنی یه چرت و پرتی مینویسه.دوستان فردا دانلود هم سانسور میکنه؟
سرورش که خارج هست
30nama [dot] wtfدوستان لطف کنید چند تا سایت خوب برای دانلود فیلم معرفی کنید
اشتراکی هم باشه ایرادی نداره
بعد این بحث کات کردن فیلم ها و ترکیدن سایت هایی مثل دیبا دیگه موندم از کجا دانلود کنم
برین زیر زیرنویس فیلم جدید تارانتینو و آیریش من کامنت ها رو بخونین! خیلی جالبه...
جالبه من کلی حرف زدم بعد از طرف ادمین ایرانی اخطار گرفتم! ریت های منفی رو هم پاک کردن! طرف دوست پسر رو زده نامزد بعد لزبین رو زده آدم های متفاوت بعد انتظار دارن کسی ریت منفی هم نده!
رفتم با ادمینشم کلی بحث کردم آخرشم کلی تهدید کرد و گفت همینه که هست!
با اون نیما نویسنده دیبا هم صحبت کردم گفت قراره آیریش من رو ترجمه کنیم. اگه میخواین یکم صبر کنین تا زیرنویس دیبا بیاد
مافیای زیرنویس فارسی خیلی بزرگتر از اون چیزیه که فکرش رو بکنید. یک سر دیگۀ اون مافیا هم همون دیباست.
کلاً به دوست و آشناهای مدیریت سابسین فارسی نمیشه گفت بالای چشمـت ابروئه. ریت منفی هم به کار ضعیف بدی اگه مترجم
نباشی و یه کاربر عادی باشی که سریع پاک میکنن و حتی بنـت میکنن؛ اگرم مترجم باشی که همون کارها رو میکنن، در کنارش هم
کُلی انگ بهت میزنن که بهاصطلاح خرابـت کنن. چند ماه پیش اکانت یکی از دوستان به نام هومن صمدی با حدود 500 تا زیرنویس
و explosiveskull با چند هزار زیرنویس رو سر قضیهای مشابه بن کردن![]()
خودشه. بخش فارسی چندتا ادمین داره که فقط همین یه دونه فعاله.ادبیات رو ببین! ادمین
You
دلیل بنده برای ریت منفی عوض کردن معنای کلمات به غیر واقع و ترجمه اشتباه هست!
این در قوانین سابسین معنیش چیه؟؟
ریت منفی به ترجمه اشتباه خلاف قوانین هست؟
mamad
من ادمین هستم و میگم که اینجوریه
چیز منطقی هستش
خب کیفیت کار خوبه. دلیل شما هم احتمالا همونیه که گفتم
همچین کیس هایی رو باید دستی زیر نویس ها رو غلط گیری کنی و به نام خودت توش اشاره کنی و بنویسی چه مدلی سانس*ر شده تا طرف آدم بشه هرچند اینا واسه همون لجن خونه زیر نویس کنن عایدشون میشه ولی خوب ......برین زیر زیرنویس فیلم جدید تارانتینو و آیریش من کامنت ها رو بخونین! خیلی جالبه...
جالبه من کلی حرف زدم بعد از طرف ادمین ایرانی اخطار گرفتم! ریت های منفی رو هم پاک کردن! طرف دوست پسر رو زده نامزد بعد لزبین رو زده آدم های متفاوت بعد انتظار دارن کسی ریت منفی هم نده!
رفتم با ادمینشم کلی بحث کردم آخرشم کلی تهدید کرد و گفت همینه که هست!
با اون نیما نویسنده دیبا هم صحبت کردم گفت قراره آیریش من رو ترجمه کنیم. اگه میخواین یکم صبر کنین تا زیرنویس دیبا بیاد
این ساب سین مگه سایت خارجی نیست ؟من اونجا ریت منفی دادم بنم کردن
![]()
همچین کیس هایی رو باید دستی زیر نویس ها رو غلط گیری کنی و به نام خودت توش اشاره کنی و بنویسی چه مدلی سانس*ر شده تا طرف آدم بشه هرچند اینا واسه همون لجن خونه زیر نویس کنن عایدشون میشه ولی خوب ......
البته من سکانس رقص دیکاپریو رو داشتم . فقط همین یک تیکه کوچک اش رو نداشتم . سکانس کات می خوردمنم از film2movie گرفتم و این صحنه رو داشت شاید شما سریع رد کردید و این صحنه رو ندیدید
لینک سایت اون نیست.لینک اصلی هم بهت بدم فایده نداره چون دیگه ثبت نام انجام نمیدن.تو کانال تلگرامشون عضو بشین تا ثبت نام گذاشتن بتونین عضو بشین.البته فکر کنم میخوان پولیش کننفردا دانلود چند وقتی هستش که سایتش رو باز میکنی یه چرت و پرتی مینویسه.
you have found the lock , now find the key