Movie Center

نمیدونم بهم میخندید یا میگید چقدر سختگیری :دی
الان تو فیلم Tolkien دوران بچگی تالکین چشامش قهوه ( یا مشکی ) فکر کنم بود، بزرگ که شد چشماش آبی شد :دی این ریزه کاری ها رو توجه نمیکنند همین میشه دیگه

شمشیر بیلبو یک تیغ الفی از الفهای نولدور هستش و احتتمالا متعلق به پادشاهی گوندولین ولی اسم خاصی نداره و اینکه قبلا برای کی بوده معلوم نیست خود بیلبو نام استینگ روش میزاره ولی شمشیر گندولف قبلا متعلق به تورگون پسر دوم فین گولفین پاشاه گوندولین در دوران اول بوده و شمشیر تورین متعلق به اکتلیون فرمانده نگهبانان گوندولین بوده و درنبردی که به سقوط گوندولین معروفه با اون شمشیر گوتموگ فرمانده بالروگهای مورگوت میکشه ولی خودش هم در این نبرد میمیره ولی اینکه این شمشیرها چطوری سر از غار ترولها در میاره دقیقا معلوم نیست
خوب تا اونجاش رو که لرد الراند توضیح میده رو میدونستم ، پس باید همچنان خود خوری کنم!

• Like
Reactions: Dante _Sparda
یه چی سر دلم مونده ، کسی می‌دونه اسم و نصب و داستان شمشیر بیلبو و فرودو چیه؟؟؟ یا مجهول میمونه؟

چنتا نظر جالب در این زمینه:

The big thing is "how did the swords ever get out of Gondolin", because in most versions, Turgon is doing at least some fighting, assumably with Glamdring, during the Fall of Gondolin. Perhaps he didn't, and used the sword in Nírnaeth Arnoediad instead, and one of the exiles took the sword out of Gondolin. Anyway, the swords somehow found its way out of Gondolin, most likely to the Mouths of Sirion. From there, I can see two paths: With Elros or with Elrond.

From their other ancestry we know that Aranrûth (sword of Elu Thingol) belongs to the King of Númenor during the Second Age. Perhaps Turgon's weapons were heirlooms of some noble house of Númenor, and therefore, by extension, of the Dúnedain. In this case, of the northern variety. The previous owner lost the sword in the Trollshaws and it ended up in the troll hoard.

Or then it was Elrond's heirloom, and was used (and lost) in some battle (not necessarily by Elrond himself) and then ended up in the troll hoard. For example Elu Thingol giving Anglachel sets a precedent of an elf-lord giving a mighty weapon for a servant. (And that event didn't go too well, either.)

Initially the Orcs that destroyed Gondolin probably took them back to Angband. After the War of Wrath I imagine they were smuggled into Eriador by survivors among the Orc forces. Then somehow they were picked up by the trolls. There's no official word on how things happened. I doubt Tolkien wanted to go too in depth.

جالب ترین کامنت بنظرم این بود

To be fair, the Ring of Power ended up in a slimy cave. The palantir showed up in a hobbit’s hands, a scion of the White Tree shows up on a random hillside and A blade forged by the smiths of Arnor made specifically to injure/hurt the Witch king ended up with a Hobbit. Not Sam, not Pippin and not Frodo, but, Merry Who happens to be the one who sneaks a ride with Eowyn to the great war and happens to be near Theoden when the Witch king lands

Objects in Tolkien’s world are apparently guided to different places. Maybe it’s just Eru playing his games again.

بچه های بازیسنتر مدتیست کمی گرفته ام چندتا پینهاد بدید به زندگی برگردم نمیدونم چندتا فیلمی که یه جرقه ای بزنه باعث یه حرکتی بشه لازم دارم کسی پیشنهادی داره متشکر میشم!
The Fault in Our Stars، اینو ببین فیلم تاثیرگذاریه.

خوب تا اونجاش رو که لرد الراند توضیح میده رو میدونستم ، پس باید همچنان خود خوری کنم!
دقیقا چون توی هیچکدام از کتابهای تالکین توضیحی درباره شمشیر بیلبو داده نمیشه جز اینکه ساخت گوندولین بوده ولی اینکه برای شخص خاصی بوده در نوشته های تالکین در این مورد توضیحی نداده صرفا نظرات مختلف طرفداران تالکین هستش هر کدوم اون مربوط به شخصی میدونن یا یک نمونه نظراتی دوستمون mgh2225 اعلام کردن هستش من نظراتی دیگری دیدم که مثلا این شمشیر برای ماگلین خواهر زاده تورگون بوده که پدرش ائول که از الفهای تاریک سیندار بوده و در جنگل زندگی میکرده و بدلیل تجارت با دورف ها دانش ساخت سلاحهای قوی و خاص به پسرش آموزش داده از طرفی ماکلین نیز علاقه به استخراج طلا و گوهر گرانبها از معادن داشته و این سلاح با توجه به تاریکی معادن و خطرات معادن در گوندولین ساخته ولی درکل همه این ها نظرات طرفداران هستش و سندیت محکمی نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
دقیقا چون توی هیچکدام از کتابهای تالکین توضیحی درباره شمشیر بیلبو داده نمیشه صرفا بعضی حدسیات طرفدارها هست مثلا بعضی میگن با توجه به کوچیکی این شمشیر و خاصیت نورانی شدن در هنگام خطر که حتی شمشیر های گندالف و تورین هم این ویژگی ندارن نداشتند ساخت این شمشیر به زمانی که هنوز نولدور از والینور کوچ نکرده بودن میرسه و توسط فیانور یا پسراش احتمالا ساخته شده زمانی که ملکور بین فیانور و فین گولفین و فینارفین تفرقه و بدبینی ایجاد کرد ولی این صرفا حرف طرفداران و هیچ سند محکمی در نوشته های تالکین درباره شمشیر استینگ نیست

البته تا جایی که من یادمه Glamdring و Orcrist هم (تو کتاب) در نزدیکی اورک‌ها نور آبی ساطع می‌کردن. ربطی به خاص بودنشون هم نداره، خاصیت فلز و مهارت آهنگری الف‌ها دلیل وجود این ویژگیه.

باز هم راجع به Sting با توجه به اندازه غیرمعقولش واقعا احتمالش هست که همون برای باز کردن پاکت نامه استفاده میشده

آخرین ویرایش:
البته تا جایی که من یادمه Glamdring و Orcrist هم (تو کتاب) در نزدیکی اورک‌ها نور آبی ساطع می‌کردن. ربطی به خاص بودنشون هم نداره، خاصیت فلز و مهارت آهنگری الف‌ها دلیل وجود این ویژگیه.

باز هم راجع به Sting با توجه به اندازه غیرمعقولش واقعا احتمالش هست که همون برای باز کردن پاکت نامه استفاده میشده
درسته توی کتاب میگه این خاصیت شمشیر های الفی هستش ولی جایی اشاره به نورانی شدن این 2 شمشیر نمیکنه و این ویژگی روی استینگ تمرکز میکنه اولین بار بیلبو زمانی که در غار گابلین ها از دورف ها جدا میشه در تاریکی قبل دیدن گالم متوجه نور آبی شمشیرش میشه یا برای مثال توی موریا وقتی اورکها نزدیک میشن به شمشیر فردو نگاه میکنند یا بعد از سقوط گندالف آراگورن برای اینکه ببینه اورکها به سمت دیگه رودخانه اومدن از فردو میخواد که بهش استینگ نشون بده در حالیکه برخلاف فیلم در کتاب در همون زمان آراگورن شمشیر آندریل که بازسازی شمشیر شکسته نارسیل بوده در اختیار داشته و اینم میدونیم که خود نارسیل یک شمشیر الفی بوده ولی این خاصیت نورانی بودن نداشته و یا از دیگر شمشیرها معروف الفی میشه به شمشیر ثورین پسر هورین نام برد که تیغه سیاه داشته و توسط ائول ساخته شده ولی این خاصیت نورانی شدن نداشته حالا منظور کتاب کلی گفته میشه معلوم نمیکنه آیا فقط شمشیر های ساخت گوندولین این خاصیت داشتن یا همه شمشیر های الفی یا مثلا معلوم نیست همین گلامدرینگ در خود گوندولین برا ی تورگون ساخته شده یا قبل تبعید از والینور تورگون این شمشیر داشته کلا استینگ اگه بشه اسمش بزاریم شمشیر تاریخچه خاصی نداشته مگر نظراتی که طرفدارها دارن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
1203197_179.jpg
1203196_947.jpg

پاسیفیک ریم اپرایزینگ رو دوباره دیدم ، به اون بدی نبود که دفعه اول دیدمش ، دلیلش رو هم نمی‌دونم چرا دفعه اول آنقدر بدم اومد !
اما نکته مهمش زیر نویس و مترجمش بود ، که نمی‌دونم فحشش بدم یا تحسینش کنم یه فیلم pg رو قشنگ رسونده بود به سطح ao

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or