Movie Center

اما نکته مهمش زیر نویس و مترجمش بود ، که نمی‌دونم فحشش بدم یا تحسینش کنم یه فیلم pg رو قشنگ رسونده بود به سطح ao
بعضی ها واقعا درک درستی از چیزی که ترجمه میکنن ندارن
وسط یه فیلم یا سریال که کوچکترین تم طنزی نداره مثلا یارو شِت یا ف*ک رو ترجمه میکنه یاابرفرز! بعد هم احتمالا کلی پیش خودش کیف میکنه که چه نمکی ریختم!
یا همین کلمات رو یکی دیگه تو یه فیلم تینیجری ترجمه میکنه گا**دمت!
//
imdb باز نمیشه برای من بدون فیل*رشکن :-? برای بقیه هم همینه؟

بعضی ها واقعا درک درستی از چیزی که ترجمه میکنن ندارن
وسط یه فیلم یا سریال که کوچکترین تم طنزی نداره مثلا یارو شِت یا ف*ک رو ترجمه میکنه یاابرفرز! بعد هم احتمالا کلی پیش خودش کیف میکنه که چه نمکی ریختم!
یا همین کلمات رو یکی دیگه تو یه فیلم تینیجری ترجمه میکنه گا**دمت!
//
imdb باز نمیشه برای من بدون فیل*رشکن :-? برای بقیه هم همینه؟
زیرنویس انگلیسی خیلی وقتا از بهترین فارسی ها هم بهتره

Sent from my G3112 using Tapatalk

• Like
Reactions: mohsen_mzh
الان dark fate رو کامل دیدم ، واقعا ناراحت کننده هست که اکثر فرانچایز های "درست حسابی" قدیمی دارن به پایان میرسن ...
اون از Logan ، اینم از ترمیناتور :(

ولی راجع به فیلم ، آرنولد پخته ترین بازی ـش رو به نمایش گذاشت ... واقعا از خدا میخوام بهش سلامتی و عمر طولانی بده چون بازیگر بزرگ ـیه :x همیلتون هم که به شدت شیمی خوبی برقرار کرده بود با ارنولد ! :D خیلی سکانس های فان ـی رو رقم زده بودن .
هر چی به انتها نزدیک میشد داستان ، به معنای واقعی نفس گیر تر میشد ! اصلا سکانس پِرت نداشت فیلم به نظرم ، از تک تک لحظاتش به خوبی استفاده شده بود .
پایان هم که به نظرم حماسی تر از این نمیشد باشه ! هر چه قدر genisys فیلم بیهوده ای بود ، این به همون اندازه مهم بود برای تایم لاین ترمیناتور ... من هیچ وقت فکر نمیکردم نسبت به یه ترمیناتور احساساتی شم :)) ولی ته فیلم این اتفاق افتاد با بازی فوق محشر آرنولد ...

در یک کلام ، محشر بود . همین یه اثر ، به نظرم ارزش کل فرانچایز رو چند پله برد بالاتر . چند پله که هیچی ، چند فرسنگ ! :D شدید پیشنهاد میشه دیدنش .

پ.ن : البته از همون ابتدای فیلم ، فمینیسم بیداد میکنه ! اینو بگم که بدون توجه بهش فیلم رو نگاه کنید ، چون یک سوم اول فیلم فقط 3 شخصیت مونث هستن و شخصیت مرد ـی که به شکل مضحکی ، خودش رو فدای کارکتر های مونث میکنه ...

آخرین ویرایش:
درسته توی کتاب میگه این خاصیت شمشیر های الفی هستش ولی جایی اشاره به نورانی شدن این 2 شمشیر نمیکنه و این ویژگی روی استینگ تمرکز میکنه اولین بار بیلبو زمانی که در غار گابلین ها از دورف ها جدا میشه در تاریکی قبل دیدن گالم متوجه نور آبی شمشیرش میشه یا برای مثال توی موریا وقتی اورکها نزدیک میشن به شمشیر فردو نگاه میکنند یا بعد از سقوط گندالف آراگورن برای اینکه ببینه اورکها به سمت دیگه رودخانه اومدن از فردو میخواد که بهش استینگ نشون بده در حالیکه برخلاف فیلم در کتاب در همون زمان آراگورن شمشیر آندریل که بازسازی شمشیر شکسته نارسیل بوده در اختیار داشته و اینم میدونیم که خود نارسیل یک شمشیر الفی بوده ولی این خاصیت نورانی بودن نداشته و یا از دیگر شمشیرها معروف الفی میشه به شمشیر ثورین پسر هورین نام برد که تیغه سیاه داشته و توسط ائول ساخته شده ولی این خاصیت نورانی شدن نداشته حالا منظور کتاب کلی گفته میشه معلوم نمیکنه آیا فقط شمشیر های ساخت گوندولین این خاصیت داشتن یا همه شمشیر های الفی یا مثلا معلوم نیست همین گلامدرینگ در خود گوندولین برا ی تورگون ساخته شده یا قبل تبعید از والینور تورگون این شمشیر داشته کلا استینگ اگه بشه اسمش بزاریم شمشیر تاریخچه خاصی نداشته مگر نظراتی که طرفدارها دارن
این لیترالی توصیف کتاب هابیت از glamdring تو غار گابلین‌هاست ://

It flashed in the dark by itself. It burned with a rage that made it gleam if goblins were about; now it was bright as blue flame for delight in the killing of the great lord of the cave
دلیل اینکه تو فیلم همه شمشیرهای الفی نمیدرخشن بخاطر اینه که ظاهرش رو دوست نداشتن. یجا خوندم که ناخودآگاه ممکنه مردم رو یاد lightsaber بیاندازه. جدای از اون تو LotR هم نمیدرخشیدن و حاضرم قسم بخورم یادشون نبوده، و میخواستن continuity رو رعایت کنن. پیتر جکسون واقعا شانس آورد اون سه گانه خوب از آب در اومد وگرنه که در حقیقت همین خزئبل‌ساز این چند سال اخیره

• Like
Reactions: Dante _Sparda
این لیترالی توصیف کتاب هابیت از glamdring تو غار گابلین‌هاست ://

It flashed in the dark by itself. It burned with a rage that made it gleam if goblins were about; now it was bright as blue flame for delight in the killing of the great lord of the cave
دلیل اینکه تو فیلم همه شمشیرهای الفی نمیدرخشن بخاطر اینه که ظاهرش رو دوست نداشتن. یجا خوندم که ناخودآگاه ممکنه مردم رو یاد lightsaber بیاندازه. جدای از اون تو LotR هم نمیدرخشیدن و حاضرم قسم بخورم یادشون نبوده، و میخواستن continuity رو رعایت کنن. پیتر جکسون واقعا شانس آورد اون سه گانه خوب از آب در اومد وگرنه که در حقیقت همین خزئبل‌ساز این چند سال اخیره
درسته الان یک بار دیگه کتاب نگاه کردم توی کتاب هابیت دقیقا اشاره میکنه ممنون از یادآوری البته منظور من درر مورد درخشش شمشیر های الفی اشاره به فیلم نبود توی فیلم هر دو سه گانه پیتر جکسون تفاوت های خیلی زیادی با کتابها هست مخصوصا هابیت. البته این خاصیت درخشش میشه گفت این ویژگی مخصوص شمشیرهایی بوده که توسط الفهای نولدور ساخته شده بودن نه سلاحهای الف های سیندار مثل Anglachel با تیغه سیاهش

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Justiciar
من این چند روز نسخه های اصلی جنگ ستارگان رو دیدم به ترتیب اکران (4 و 5 و 6 بعد 1 و 2 و 3 بعدم 7 و 8)
داستان و شخصیت های نسخه های قدیمی انقدر خوب بود که قابل تحمل میکرد جلوه های ویژه و کلا کیفیت تصویر رو
تنها موردی که در مورد ترتیب فیلم ها به نظرم میرسه اینه که به لحاظ داستانی فکر کنم بهتر و جذاب تر باشه اگر 6 رو بعد از 5 تای اولی ببینیم یعنی 4 و 5 بعد 1 و 2 و 3 آخرم 6)
تنها چیزی که زیاد برام جالب نبود شخصیت کایلو رن بود. هیچ انگیزه قوی ای برای این همه نفرت (به خصوص در مورد پدرش) وجود نداره واقعا. چیزی که در مورد لوک نقل میشه انقدر نفرت رو توجیه نمیکنه به نظرم

• Like
Reactions: Albis
درود

راستش میخواستم بدونم به جز سری فیلم های blade ، underground ، twilight و سریال های originals و vampire diaries فیلم و سریال بدرد بخور دیگه ای هم موجوده با این مضمون؟

گوگل سرچ کردم بله بود همچین فیلم هایی با پوسترهای قشنگ ولی میخواستم نظر شما دوستان رو بدونم. از رو پوستر و نمره نمیشه تشخیص داد

درود

راستش میخواستم بدونم به جز سری فیلم های blade ، underground ، twilight و سریال های originals و vampire diaries فیلم و سریال بدرد بخور دیگه ای هم موجوده با این مضمون؟

گوگل سرچ کردم بله بود همچین فیلم هایی با پوسترهای قشنگ ولی میخواستم نظر شما دوستان رو بدونم. از رو پوستر و نمره نمیشه تشخیص داد

سلام.

What We Do in the Shadows - Wikipedia
What We Do in the Shadows (TV series)

اما همه‌پسند نیست :دی

• Love
Reactions: shakib zero
درود

سلام
البته کلا سطح آثار تو این زمینه یه مقدار پایینه ولی سریال true blood رو من چندسال پیش دیدم دو سه فصل و فک برخلاف آثاری که ذکر کردید حداقل من رو تونست با داستان جذابش پای کار نگه داره.
فک میکنم خوشت بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or