Movie Center

اطلاعیه جدید فردا دانلود برا اونایی که دعوت نامه بدستشون نرسیده:

سلام
دوستان در مورد دعوتنامه ها پیام زیاد ارسال میشه که دریافت نکردیم اینجا به طور کامل براتون توضیح میدیم
۱- پوشه spam (هرزنامه) با Junk حتما بررسی بشه، ایمیل به inbox ارسال نمیشه.
۲- اشتباه تو ثبت ایمیل زیاد بوده به عنوان مثال به جای gmail.com زده شده gmail.con یا gnail.com! سعی میکنیم ویرایش کنم اشتباهات رو ولی تعداد بالاست صبور باشید.
۳- یک سری ایمیل ها با www وارد شده که توی سیستم با خطا مواجعه شده، ایمیل باید بدون www وارد شود!
۴- به دلیل تعداد بالای ایمیل ها، توسط سیستم به طور کامل ارسال نشده که ما مجدد در حال ارسال هستیم.
۵- لینک دعوتنامه برای عضویت اولیه است و فقط یکبار باید باید استفاده کنید و برای ورود به سایت باید از صفحه login (ورود) استفاده کنید نه لینک دعوتنامه! (گزارش خطای ایمیل نا معتبر / نام کاربری تکراری)
۶- بعد از عضویت از طریق لینک دعوتنامه باید از آدرس جدید استفاده کنید نه آدرس قبلی.
- آپدیت سایت پس از رفع مشکلات دعوتنامه ها انجام خواهد شد.
- اگر تمام موارد بالا رو مطمعن هستید و بازم دعوتنامه ای دریافت نکردید، ایمیل خود را دایرکت کنید یا یک ایمیل به fardadl.net@gmail.com ارسال کنید تا به صورت دستی براتون ارسال بشه.

حالا این تایید شده است؟! ضد حال نخوریم یه وقت:D
نه مال همون لیک قبلیه ولی بنظر واقعی میاد فقط دوتا مشکل داره 1 اینکه زیادی کوتوله و 2 اینکه دستاش آبیه! البته یادم نیست ولی فکر کنم مردم تو همون توییت های اعتراضشون دستش آبی طراحی کرده بودن! البته شاید :D

• Like
Reactions: Jill-Valentine
نه مال همون لیک قبلیه ولی بنظر واقعی میاد فقط دوتا مشکل داره 1 اینکه زیادی کوتوله و 2 اینکه دستاش آبیه!

اگر واقعا همین باشه، بعید میدونم تغییرش بدن (همین هم باید خداروشکر کنیم.:D)

تقربیا تایید شدست چند تا عکس دیگه هم بااهش اومده بیرون کلا یکی توی استدیوشون نفوذیه سر طراحی قبلی هم که زود لیک شده همینجوری بود :D
البته اون طراحیی قبلی که لیک شده و سونیکش زشت تر از تریلر نبود ظاهرا یه ورژن کنسل شده از فیلم بوده حتی بازیگرشم chris pratt بود! در کل خوب شد این گند زدن و ملت به همون بسنده نکردن آخه به بدی این نبود اون پوسترا! :D

بچه های بازیسنتر مدتیست کمی گرفته ام چندتا پینهاد بدید به زندگی برگردم نمیدونم چندتا فیلمی که یه جرقه ای بزنه باعث یه حرکتی بشه لازم دارم کسی پیشنهادی داره متشکر میشم!
شما خب یکم بیشتر معرفی کن خودتو، چند سالته و تو چه مرحله از زندگی هستی

بچه های بازیسنتر مدتیست کمی گرفته ام چندتا پینهاد بدید به زندگی برگردم نمیدونم چندتا فیلمی که یه جرقه ای بزنه باعث یه حرکتی بشه لازم دارم کسی پیشنهادی داره متشکر میشم!

سریال after life

بیشتر از فیلم فکر کنم نیاز داری با یکی صحبت کنی، ناامیدی، بی انگیزگی از افسردگی میاد، افسردگی هم از تنهایی تغذیه می کنه، ورزش میتونه از حس کرختی ای که پیدا کردی دورت کنه.

اطلاعیه جدید فردا دانلود برا اونایی که دعوت نامه بدستشون نرسیده:

سلام
دوستان در مورد دعوتنامه ها پیام زیاد ارسال میشه که دریافت نکردیم اینجا به طور کامل براتون توضیح میدیم
۱- پوشه spam (هرزنامه) با Junk حتما بررسی بشه، ایمیل به inbox ارسال نمیشه.
۲- اشتباه تو ثبت ایمیل زیاد بوده به عنوان مثال به جای gmail.com زده شده gmail.con یا gnail.com! سعی میکنیم ویرایش کنم اشتباهات رو ولی تعداد بالاست صبور باشید.
۳- یک سری ایمیل ها با www وارد شده که توی سیستم با خطا مواجعه شده، ایمیل باید بدون www وارد شود!
۴- به دلیل تعداد بالای ایمیل ها، توسط سیستم به طور کامل ارسال نشده که ما مجدد در حال ارسال هستیم.
۵- لینک دعوتنامه برای عضویت اولیه است و فقط یکبار باید باید استفاده کنید و برای ورود به سایت باید از صفحه login (ورود) استفاده کنید نه لینک دعوتنامه! (گزارش خطای ایمیل نا معتبر / نام کاربری تکراری)
۶- بعد از عضویت از طریق لینک دعوتنامه باید از آدرس جدید استفاده کنید نه آدرس قبلی.
- آپدیت سایت پس از رفع مشکلات دعوتنامه ها انجام خواهد شد.
- اگر تمام موارد بالا رو مطمعن هستید و بازم دعوتنامه ای دریافت نکردید، ایمیل خود را دایرکت کنید یا یک ایمیل به fardadl.net@gmail.com ارسال کنید تا به صورت دستی براتون ارسال بشه.
هدف این سیرکی که راه انداختن چیه جدا:| نمیتونم متوجه یا درک کنم

سلام ، هوا این روزا بارونیه و پاییزم که هست ( یکم طبیعیه )
1 . Gravity
2 . Cast Away
همینا رو فعلا تو ذهنم داشتم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or