Movie Center

پس من از منتقدین جدیتونم! این ملاکی که در نظر گرفتین به هیچ عنوان در مورد تمام فیلمها قبول ندارمو مترو معیارتون برای برتری یا ضعیف بودن فیلم، نمیتونه مثال درستی از مجموع نقدها و نظرات تمام فیلمها توسط منتقدین باشه! یعنی شما هم به اندازه همون منتقدین، مقصر و افراطی عمل می کنید در زیر سوال بردن همه کس و همه چیز!
من عاشق ترمیناتورم، ولی با دیدن تریلرهاش قشنگ قهوه ایش کردم، درسته هنوز فیلمو ندیده نباید قضاوت کرد، ولی این فیلمی نبود که فنهاش ندونن ازش چی می خوان! آره با همون تریلر اینا رو متوجه شدم و مطمئنم چیزی بدتر در انتظارمه!
لازم نیست برای بالا کشیدن یک فیلم، از دکل فیلم دیگه ای بالا بریم! جوکر صحنه های دلخراش زیادی شاید داشته باشه، شاید خیلیا با جدی بودن فیلم حال نکنن، با اتفاقات وحشتناک فیلم و تراژیک بودنش منتقدین حال نکنن یا اصلا وارد موضوعات غیر مرتبط کنن، ولی ترکیب همه ی اینها بنظر همخونی داره با DNA فیلم. من هنوز فیلمو ندیدم ولی میتونین نظرمو در مورد تریلر در پست 48733 در صفحه 3249 بخونین که همین نظرات رو در مورد فیلم داشتم، نمیگم علموغیب دارم، فقط تجربمو به اشتراک میزارم و هراسی ندارم که حتی اون یک نفر توی جمع، من باشم که نظر مخالف داره.

من در بحث هایم هیچ ملاکی را قرار ندادم، حرف من این است که نقدها را فقط به پشتوانه اطلاع رسانی ببینید و نه بیشتر. خب شما هم با این عبارت من موافقید که ندیده، نباید در مورد کلیت فیلم قضاوت کرد. مثل فرزاد موتمن نباشیم که ندیده فیلم جوکر را نقد می کند و ندیده بازی واکین فینیکس تئاتری می خواند! اما یک سوال برایم پیش آمد از گفته های شما برایم مطرح می شود که هرچیزی که تریلر نشان دهد، حکم قطعی ارزش یابی نهایی فیلم از جناب شما است؟ خب در تریلر دو دقیقه ای چه چیزی را به طور کامل متوجه می شوید که ما نمی شویم؟ می گویید که با دیدن تریلر ترمیناتور 6، فهمیدم که فیلم بد است و آن چیزی نیست که فن ها انتظار داشتند! خب پس قضیه بالعکس در این زمینه چی هست؟ تریلر Deadpool و Mad Max افتضاح بودند، آیا باید همان تریلرها متکی می شدم و می گفتم که فیلم بد است؟ یا اینکه تریلر Suicide Squad که خوب بود و حتی نامزد Golden Trailer شد، بگم پس فیلمی که دیوید آیر ساخته بود قابل قبول است؟ تریلر It 2 خیلی خوب بود ولی هر دو که فیلم را دیدیم، با توجه به آن تریلری که تماشا کرده بودیم، اعلام کردیم که فیلم خوبی است؟ جنابعالی صفر دادی و به کادر بندی فاجعه آمیز اشاره کردی که خیلی به جا و موثر بود و من هم بخاطر آن پایان بندی آبکیش و عدم وفاداری به کتاب، امتیاز 7 دادم. پس فکر نمی کنم باهم مخالفتی در این زمینه داشته باشیم؟ داریم؟

فردا دانلود (Fardadl) هم برگشته ولی اولاً دعوت نامه‌ای شده ثانیاً اشتراکی ؛ :|
کل آرشیوی هم که داشتن کاملاً نیست و نابود شده

دیروز برا دوستمم دعوت نامه فرستادن ولی برا من خبری نیست.:|

کسی سایت با آرشیو مناسب می‌شناسه بگه لطفاً

Hiva | دانلود رایگان فیلم و سریال خارجی و دوبله فارسی این دوتا بدنیستن؛ اون سایت هیوا میگن تاینی موویز سابقه http://sabamovie.net/

دوستان جیمزباندهای Pierce Brosnan سرگرم کننده هستن؟! جیمزباندهای دانیل کریک دیدم بدم نیومد اسکای فالش که عالی بود .... میخوام بدونم اگه تاریخ مصرفش نگذشته جیمزباندهای Pierce Brosnan رو هم ببینم
ممنون.

• Like
Reactions: arash1996
من در بحث هایم هیچ ملاکی را قرار ندادم، حرف من این است که نقدها را فقط به پشتوانه اطلاع رسانی ببینید و نه بیشتر. خب شما هم با این عبارت من موافقید که ندیده، نباید در مورد کلیت فیلم قضاوت کرد. مثل فرزاد موتمن نباشیم که ندیده فیلم جوکر را نقد می کند و ندیده بازی واکین فینیکس تئاتری می خواند! اما یک سوال برایم پیش آمد از گفته های شما برایم مطرح می شود که هرچیزی که تریلر نشان دهد، حکم قطعی ارزش یابی نهایی فیلم از جناب شما است؟ خب در تریلر دو دقیقه ای چه چیزی را به طور کامل متوجه می شوید که ما نمی شویم؟ می گویید که با دیدن تریلر ترمیناتور 6، فهمیدم که فیلم بد است و آن چیزی نیست که فن ها انتظار داشتند! خب پس قضیه بالعکس در این زمینه چی هست؟ تریلر Deadpool و Mad Max افتضاح بودند، آیا باید همان تریلرها متکی می شدم و می گفتم که فیلم بد است؟ یا اینکه تریلر Suicide Squad که خوب بود و حتی نامزد Golden Trailer شد، بگم پس فیلمی که دیوید آیر ساخته بود قابل قبول است؟ تریلر It 2 خیلی خوب بود ولی هر دو که فیلم را دیدیم، با توجه به آن تریلری که تماشا کرده بودیم، اعلام کردیم که فیلم خوبی است؟ جنابعالی صفر دادی و به کادر بندی خارج از صفحه اشاره کردی که خیلی به جا و موثر بود و من هم بخاطر آن پایان بندی آبکیش و عدم وفاداری به کتاب، امتیاز 7 دادم. پس فکر نمی کنم باهم مخالفتی در این زمینه داشته باشیم؟ داریم؟
ترمیناتور همونطور که در پست قبلیم گفتم چیز جدیدی نیست که متوجه اشکالاتش توی دو تریلر نشمو همون موقع خیلی بحث کردم در موردش، من نظر کسی رو لگدمال نکردم! هر کس اختیار نظر خودشو داره، ولی اینکه میای ترمیناتورو در کنار جوکر می زاری و اینطور دفاع میکنی از فیلم، از نظر من توهینه به فیلم جوکر! و این قیاس رو برای همه ی فیلمها به شکلی که شما بیانش کردی، مخالفِ این جمع بستنم، تریلرو نقد می کنم چون همه دنیا همین کارو می کنن! کاری که با سونیک کردنو نیومده ظاهر شخصیتو گفتن عوض می کنن، فیلمم بیاد فیلمو نقد می کنم، این نظر منه، اگر اشتباه می کنم با ذکر دلیل توی همون تریلر یا فیلم منو زیر سوال ببرید، برداشت شما از تریلر یا فیلم هر چیزی که هست میتونید با ذکر دلیل بگید ازش خوشم اومد یا نه، ولی لطفا بعدش برای توجیه ماجرا بسط ندید به جوکر، منتقدین و همه. در این مورد مخالفم با شما، وگرنه شما به It 2 بده 10، یک نظره‌.

دوستان جیمزباندهای Pierce Brosnan سرگرم کننده هستن؟! جیمزباندهای دانیل کریک دیدم بدم نیومد اسکای فالش که عالی بود .... میخوام بدونم اگه تاریخ مصرفش نگذشته جیمزباندهای Pierce Brosnan رو هم ببینم
ممنون.
به شخصه با جیمزباندهای برازنان بیشتر حال میکنن به نظرم بیشتر به 007 میخوره تا دانیل کریگ
خیلی هم جذابترن

• Like
Reactions: Adidas95
به شخصه با جیمزباندهای برازنان بیشتر حال میکنن به نظرم بیشتر به 007 میخوره تا دانیل کریگ
خیلی هم جذابترن

فقط میتونم بگم WTF :D:|

یعنی جذاب‌تر از دنیل کریگه!؟:|:D به شدت عاشق کازینو رویالم من:x (البته بیشتر بخاطر مدس میکلسن میگم.):x

فقط میتونم بگم WTF :D:|

یعنی جذاب‌تر از دنیل کریگه!؟:|:D به شدت عاشق کازینو رویالم من:x (البته بیشتر بخاطر مدس میکلسن میگم.):x
اره ببینشون حتما
مخصوصا جهان کافی نیست
و روزی دیگر بمیر خیلی اکشن و جذابن
ولی تنهایی ببین مقداری محتوای بزرگسالانه دارن

اره ببینشون حتما
مخصوصا جهان کافی نیست
و روزی دیگر بمیر خیلی اکشن و جذابن
ولی تنهایی ببین مقداری محتوای بزرگسالانه دارن

دوست عزیز دیدمشون همشونو (VHS رو هم دیدم.)، فقط دارم میگم که دنیل کریگ بیشتر برا من جذاب‌تره:D

دوست عزیز دیدمشون همشونو (VHS رو هم دیدم.)، فقط دارم میگم که دنیل کریگ بیشتر برا من جذاب‌تره:D
ببخشید فکر کردم شما اون دوستی هستید که سوال کرده بود
جیمز باندهای دنیل کریگ فیلمهاش از نظر هنری بهترن و ارزش سینمایی بالاتری دارن مثل اسکای فال
ولی جذابیت جیمز باند قبلی برای من خیلی خیلی بیشتر بود

دیروز برا دوستمم دعوت نامه فرستادن ولی برا من خبری نیست.:|
پوشه اسپمت رو چک کن. چون برا من که فرستادن به عنوان اسپم شناسایی شده بود.
فعلا که هیچی از فایل های قدیمی نیست و به همین دلیل هم فعلا رایگان هست و نیاز به خرید اشتراک نداره. جالب اینه اومدن گفتن که این لینکا برای هر شخص منحصر به فرده و نباید جایی به اشتراک بگذارید اما فعلا که اینطور نیست. مثل اینکه در ادامه هم می خواد به صورت دعوت نامه ای باقی بمونه و هر کس بتونه کاربرای دیگه رو دعوت کنه.

متاسفانه اونجا هم نیست.:|
حالا فعلا هیچ چیز مهمی توش نیست. دقیقا فقط شش تا فیلم و چهار تا سریال (اونم فقط قسمتای فصل جدیدشون)قرار دادن. اینطور که از توضیحات خودشون مشخصه مثل اینکه قابلیت دعوت کردن دیگران رو می خوان به سیستم اضافه کنن. هروقت اضافه کردن من بهتون خبر میدم که اگه خواستید براتون بفرستم.

دنبال یکی دوتا فیلم و سریال قدیمی میگشتم، چندجا موجود بودن ولی لینک ها کار نمیکرد
یه سایتی بود که لینک های فیلم و سریال قدیمش هنوزم کار میکردن ولی همین دیروز پریروز از حالت رایگان دراومد
فاکس مووی

زیرنویس HDCAM برای نسخه web-dl با روش سینک دستی km قابل استفادس یا خیلی اذیت میکنه؟

• Like
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or