دیشب ساعت 3 بیکار بودم گذاشتم شبکه نمایش صدا و سیما. فیلم the score با بازی مارلون براندو و رابرت دنیرو رو پخش میکرد منم بی خوابی زده بود به سرم بیکار بودم نشستم دیدم
اولا که از ابتدا تا آخر فیلم هیچ اثری از صحنه های یکی از بازیگرا (خیلی تصادفی خانم) نبود. بله صحنه های آنجلا باست. مشکلی نیست میگیم تاثیری در روند فیلم نداشت حال کردن حذف کنن دیگه
خلاصه رسیدیم آخر فیلم. سکانس پایانی. مارلون براندو نشسته داره اخبار رو از تی وی میبینه که عکس جک (ادوارد نورتون) روی صفحه میاد و گوینده خبر میگه ایشون به عنوان متهم اول سرقت بزرگ دستگیر شدن. حالا یه عکس با علامت سوال میاد که گوینده در کمال تعجب میگه اطلاعاتی از نفر دوم نبود ولی بعدا زمان انجام معامله دستگیر شد ایشون هم، یعنی نیک (رابرت دنیرو) . براندو هم یه لبخند میزنه و در همینجا خیلی یهویی فیلم تمام میشه و تیتراژ !!
حالا نمیدونم یادتون هست یا نه ولی در ورژن اصلی و واقعی فیلم زمانی که براندو داره اخبار میبینه گوینده خبر در مورد جک صحبت میکنه که مظنون اصلی هست و پلیس دنبالش ـه (هنوز دستگیر نشده) . در مورد نفر دوم هم میگه هیچ اطلاعاتی ازش نیست کلا . و اما فیلم هم اینجا تمام نمیشه، سکانس آخر میبینیم که نیک با همون خانم که اثری ازش تو فیلمی که شبکه نمایش پخش کرد نبود، با پایانی خوش به افق میرن . بعله نیک موفق شد !!
یعنی من موندم یعنی چی ؟! مخ آدم سوت میکشه. میگیم صحنه آخر رو حال نکردن بزارن و میلشون کشید یه نقش رو کلا حذف کنن اوکی. همون سکانس اخبار تمام شه فیلم مشکلی نیست. ولی چرا کل فیلم و پایانبندی رو تغییر میدین ؟مگه میشه ؟؟؟!!
فکر کنم یه لحظه به این فکر افتادن ممکنه یک درصد مردم همزادپنداری کنن و این توهم رو بزنن که داستان تو ایران رخ داده و بد میشه اگر سربازان گمنام نتونن دزد رو دستگیر کنن و همین یعنی حمله مستقیم به ن*ظام مقدس و اعلان جنگوالا چیز دیگه ای من به ذهنم نرسید.
حالا اینو گفتم که به این برسم خدایی حتی اگه یک نفر هم هست که اشتراک فیلمیو و نماوا رو میگیره دوست عزیز خواهشا به شعور و شخصیت خودت رحم کن. این سایتا هم مثل صدا و سیما حالا یکم بالا پایین. اینا دیگه زدن به سیم آخر و ملت رو خر گیر اوردن . یه زمانی گلدون میزاشتن جلو زنا الان کلا نقشو حذف میکنن، خیلی راحــــت دست میبرن تو پایان فیلم. نکنید این کارو با خودتون . غیر از اینکه خودتون رو کوچیک و خار میکنید به بقیه ملت هم ضربه میزنید. پولتون رو نریزید تو شکم این دزدای بی همه چیز
سخت نگیر تازه الان بعد از 40 سال تو اوج آزادی هستیم !
به نظر جالب میاد و برای ایران یک قدم رو به جلو هست ولی انیمیشن ها خیلی سبکش تقلیدی بود حالا نمیدونم این تقلید خوبه یا بداگه با آخرین داستان آشنایی ندارید ، این رو ببینید تا آشنا شید، فکر میکنم اولین اثر ایرانیه تو کل سینما (نه فقط انیمیشن) که واقعا کلاس جهانیه !
شاهنامه شاهکار هزاره هاست!
اما جالب این بود که روسری در کار نبود نمیدونم مجوز چه جوری میگیرن