jack daw
کاربر سایت
دولت چین رو ببین یک میلیارد و خورده ی رو کرده توی قوطی ولی به حرف یکی گوش کرده!. کمونیست ها دیوانه هستن.China Cancels Release of Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'ماجرا از خبر اول شروع میشه که بازتابدهنده شرایط اکران فیلم آخر «تارانتینو» در چینه. بر طبق گفته منابع، دختر «بروسلی» بهصورت مستقیم از مسئولین چینی خواسته که «Once Upon a Time in Hollywood» رو تنها در صورتی اکران کنند که تغییراتی در نحوه نشون دادن پدرش در فیلم اعمال بشه. این فیلم قرار بود که 25 اُکتبر در چین اکران بشه، اما چین فعلا اکران فیلم رو لغو کرده تا ویرایش جدیدی از فیلم بهشون تحویل داده بشه. اینجاست که به خبر دوم میرسیم که واکنش «تارانتینو» به این شرایط رو نشون میده. منابع نزدیک به «تارانتینو» گفتهاند که این کارگردان حاضر نیست که فیلمش رو تغییر بده و اگه چینیها میخوان فیلمش رو اکران کنند، باید همین نسخه رو پخش کنند. «تارانتینو» در قراردادهای فیلمهاش، حقوق نسخه نهایی رو از استودیوها میگیره و این فیلم هم از این شرایط مستثنا نیست. «Once Upon a Time in Hollywood» تا الآن 366 میلیون دلار در جهان فروخته و احتمال میرفت که با اکران در چین بتونه از مرز 400 میلیون دلار عبور کنه؛ اتفاقی که حالا دیگه خیلی محتمل بهنظر نمیرسه.
Quentin Tarantino Won't Recut 'Once Upon a Time in Hollywood' for China
View attachment 119993View attachment 119992
پ.ن: خوشم میاد که «تارانتینو» باج بده نیست. توی این فضایی که در «هالیوود» همه بعد از هر حرفی عذرخواهی میکنند، اون از معدود کساییه که پا پس نمیکشه
پ.ن 2: اکثر کسایی که «بروسلی» رو میشناسند، عاشق اون هستند. من هنوز این فیلمِ «تارانتینو» رو ندیدم ولی هیچ چیزی نمیتونه چهره «بروسلی» رو خراب کنه و مطمئنم که «تارانتینو» چنین قصدی رو نداشته. اما دختر «بروسلی» داره اون اسم خانوادگی رو بیشتر از هر کس دیگهای خراب میکنه.
یعنی واقعا کسی بود فکر کنه که ددپول رو با درجه سنی t بسازن ؟View attachment 119894
بنا بر گفتههای فیلمنامه نویسان دو قسمت فیلم DeadPooL، کمپانی دیزنی اجازه ساخت قسمتهای بعدی این عنوان را آن هم با درجه سنی R داده است.
اتفاقا به نظر تارانتینو بروسلی یه آدم کاملا عقده ای و با اعتماد به نفس کاذبهChina Cancels Release of Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'ماجرا از خبر اول شروع میشه که بازتابدهنده شرایط اکران فیلم آخر «تارانتینو» در چینه. بر طبق گفته منابع، دختر «بروسلی» بهصورت مستقیم از مسئولین چینی خواسته که «Once Upon a Time in Hollywood» رو تنها در صورتی اکران کنند که تغییراتی در نحوه نشون دادن پدرش در فیلم اعمال بشه. این فیلم قرار بود که 25 اُکتبر در چین اکران بشه، اما چین فعلا اکران فیلم رو لغو کرده تا ویرایش جدیدی از فیلم بهشون تحویل داده بشه. اینجاست که به خبر دوم میرسیم که واکنش «تارانتینو» به این شرایط رو نشون میده. منابع نزدیک به «تارانتینو» گفتهاند که این کارگردان حاضر نیست که فیلمش رو تغییر بده و اگه چینیها میخوان فیلمش رو اکران کنند، باید همین نسخه رو پخش کنند. «تارانتینو» در قراردادهای فیلمهاش، حقوق نسخه نهایی رو از استودیوها میگیره و این فیلم هم از این شرایط مستثنا نیست. «Once Upon a Time in Hollywood» تا الآن 366 میلیون دلار در جهان فروخته و احتمال میرفت که با اکران در چین بتونه از مرز 400 میلیون دلار عبور کنه؛ اتفاقی که حالا دیگه خیلی محتمل بهنظر نمیرسه.
Quentin Tarantino Won't Recut 'Once Upon a Time in Hollywood' for China
View attachment 119993View attachment 119992
پ.ن: خوشم میاد که «تارانتینو» باج بده نیست. توی این فضایی که در «هالیوود» همه بعد از هر حرفی عذرخواهی میکنند، اون از معدود کساییه که پا پس نمیکشه
پ.ن 2: اکثر کسایی که «بروسلی» رو میشناسند، عاشق اون هستند. من هنوز این فیلمِ «تارانتینو» رو ندیدم ولی هیچ چیزی نمیتونه چهره «بروسلی» رو خراب کنه و مطمئنم که «تارانتینو» چنین قصدی رو نداشته. اما دختر «بروسلی» داره اون اسم خانوادگی رو بیشتر از هر کس دیگهای خراب میکنه.
یعنی واقعا کسی بود فکر کنه که ددپول رو با درجه سنی t بسازن ؟
دیگه دیزنی و فن هاش باید با این واقعیت کنار بیان ،، که دیگه اون کمپانی نیست که سفید برفی و شیر شاه و هانا مونتانا میساخت و خودشون رو خیلی وسعت دادن!
اتفاقا به نظر تارانتینو بروسلی یه آدم کاملا عقده ای و با اعتماد به نفس کاذبه
و مثل اینکه تصویری که ازش توی فیلم هم نشون میده خیلی دیگه زیاده روی داره.من خودم عشق اول و آخر تارانتینو هستم ، اینکه نظر شخصی تارانتینو هم نسبت به بروسلی چیه به خودش برمیگرده ، اما اینکه اون نظر شخصیت رو توی فیلمت انقد بولد کنی در حالی که با واقعیت زیاد هم جور نیست یذره زننده میشه اونم در حالی که بروسلی کیلومترها از خودش بزرگ تر و پرطرفدارتره و از معروف ترین و تاثیرگذارترین شخصیت های تاریخه.
به نظر من بروسلی هرچقدر هم اعتماد به نفس داشته و حتی اگر هم گفته باشه محمدعلی رو شکست میدم و ... نمیشه اونو دوست نداشت و بگیم طرف چقدر خودشو تحویل میگیره! ولی خب داداشمون تارانتینو باهاش حال نمیکنه دیگه باید تحمل کرد نظرشو![]()
اتفاقا تارانتینو بارها از علاقه اش به بروسلی گفته. تو کیل بیل هم به قدر کافی بهش ادای دین کرد.اتفاقا به نظر تارانتینو بروسلی یه آدم کاملا عقده ای و با اعتماد به نفس کاذبه
و مثل اینکه تصویری که ازش توی فیلم هم نشون میده خیلی دیگه زیاده روی داره.من خودم عشق اول و آخر تارانتینو هستم ، اینکه نظر شخصی تارانتینو هم نسبت به بروسلی چیه به خودش برمیگرده ، اما اینکه اون نظر شخصیت رو توی فیلمت انقد بولد کنی در حالی که با واقعیت زیاد هم جور نیست یذره زننده میشه اونم در حالی که بروسلی کیلومترها از خودش بزرگ تر و پرطرفدارتره و از معروف ترین و تاثیرگذارترین شخصیت های تاریخه.
به نظر من بروسلی هرچقدر هم اعتماد به نفس داشته و حتی اگر هم گفته باشه محمدعلی رو شکست میدم و ... نمیشه اونو دوست نداشت و بگیم طرف چقدر خودشو تحویل میگیره! ولی خب داداشمون تارانتینو باهاش حال نمیکنه دیگه باید تحمل کرد نظرشو![]()
البته شک دارم تارانتینو حال نکنه کلا با بروس لی . ناسلامتی یکی از مهم ترین کاراکتر های خلق شده توسط استاد لباس معروف یکی از نقش های بروس لی رو تنش کرده . احتمالا کرم اش گرفته بوده که یکم سر به سر طرفداراش بگذارهاتفاقا به نظر تارانتینو بروسلی یه آدم کاملا عقده ای و با اعتماد به نفس کاذبه