Movie Center

چقدر شبیه نقاب فیلم saw هست

مشکل اینه که مهمدی جان، :D برخلاف تریلر اولش که خوشم اومد بود ازش:x ولی بعد از دیدن دومین تریلر؛ واقعا ضدحال خوردم. خدایش این چیه میخوان بدن بیرون، یاد Terminator 2: Judgment Day افتادم که سارا کانر بعد از اتفاقات قسمت قبل، خودشو آماده می کنه برا T-1000 چون میدونه سراغش میاد:|:|:| دقیقا تو این تریلر هم همش همینجوری بود:|:|:|

• Like
Reactions: ps34
دوستان برید ددپول 2 رو با دوبله نماوا ببینید ....خیلی خوب دوبله شده... قشنگ 1 سانت با خط قرمز فاصله داره:)):)):)):)) البته اینجور فیلما با این لحن، زیرنویس کیفش بیشتره ولی خب دوبله تمیزیه

• Like
Reactions: Deliverer
Drax-Movie-Standalone-Dave-Bautista-Guardians-3.jpg

دیو باتیستا، بازیگر و کشتی کچ کار معروف سینما، در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرده است که دوست دارد روزی فیلم مستقل شخصیت درکس نیز ساخته شود و همچنین ایشان کرده که حتی اگر خودش هم در این فیلم بازی نکند.

لازم به ذکر است که فعلا پروژه ساخت فیلم Guardians of the Galaxy Vol. 3 متوقف شده است.

Movieweb

پیش درآمدای The Conjuring یک به یک ری دن ، واقعا واژه بهتر از این نمیشه براشون به کار برد . در حسرت یک فیلم ترسناک ناب باید بمونیم هنوز ، خجالت آوره که یه سری فیلمای خیلی قدیمی رو برا بار چندم میبینمو میگم خاک بر سرتون که درس نمیگیرین از تم های ژاپنی ، یا آثار خوب غربی مخصوصا It Follows ، آثار خوبی هم که داشتن دوش گرفتن باهاش مثل Paranormal Activity یا Insidious

به نظرم وودی الن یکی از قویترین و در عین حال یکی از ضعیفترین کارگردانهای هالیووره.

درسته که در کارنامش فیلمهایی مثل هانا و خواهراش، استارداست مموریز، انی هال و... که من عاشقشونم رو دارم اما همه ی فیلمهاش یک فرمول رو دارم: اسکور جز، میسدمینر، کانفلیکت. فیلمهای جدیدش که واقعا ازونور بوم افتادن از شدت ضعف. من موندم چرا باید این بشر هرسال یک فیلم بسازه؟ شمار فیلمهاش از دستم در رفته. و درضمن یادمون نره که با بچه ش ازدواج کرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or