Movie Center

چقدر شبیه نقاب فیلم saw هست

مشکل اینه که مهمدی جان، :D برخلاف تریلر اولش که خوشم اومد بود ازش:x ولی بعد از دیدن دومین تریلر؛ واقعا ضدحال خوردم. خدایش این چیه میخوان بدن بیرون، یاد Terminator 2: Judgment Day افتادم که سارا کانر بعد از اتفاقات قسمت قبل، خودشو آماده می کنه برا T-1000 چون میدونه سراغش میاد:|:|:| دقیقا تو این تریلر هم همش همینجوری بود:|:|:|

• Like
Reactions: ps34
دوستان برید ددپول 2 رو با دوبله نماوا ببینید ....خیلی خوب دوبله شده... قشنگ 1 سانت با خط قرمز فاصله داره:)):)):)):)) البته اینجور فیلما با این لحن، زیرنویس کیفش بیشتره ولی خب دوبله تمیزیه

• Like
Reactions: Deliverer
Drax-Movie-Standalone-Dave-Bautista-Guardians-3.jpg

دیو باتیستا، بازیگر و کشتی کچ کار معروف سینما، در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرده است که دوست دارد روزی فیلم مستقل شخصیت درکس نیز ساخته شود و همچنین ایشان کرده که حتی اگر خودش هم در این فیلم بازی نکند.

لازم به ذکر است که فعلا پروژه ساخت فیلم Guardians of the Galaxy Vol. 3 متوقف شده است.

Movieweb

پیش درآمدای The Conjuring یک به یک ری دن ، واقعا واژه بهتر از این نمیشه براشون به کار برد . در حسرت یک فیلم ترسناک ناب باید بمونیم هنوز ، خجالت آوره که یه سری فیلمای خیلی قدیمی رو برا بار چندم میبینمو میگم خاک بر سرتون که درس نمیگیرین از تم های ژاپنی ، یا آثار خوب غربی مخصوصا It Follows ، آثار خوبی هم که داشتن دوش گرفتن باهاش مثل Paranormal Activity یا Insidious

به نظرم وودی الن یکی از قویترین و در عین حال یکی از ضعیفترین کارگردانهای هالیووره.

درسته که در کارنامش فیلمهایی مثل هانا و خواهراش، استارداست مموریز، انی هال و... که من عاشقشونم رو دارم اما همه ی فیلمهاش یک فرمول رو دارم: اسکور جز، میسدمینر، کانفلیکت. فیلمهای جدیدش که واقعا ازونور بوم افتادن از شدت ضعف. من موندم چرا باید این بشر هرسال یک فیلم بسازه؟ شمار فیلمهاش از دستم در رفته. و درضمن یادمون نره که با بچه ش ازدواج کرده!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or