نریمان لطفا عکسای اینجوری که لیک شده هستن رو بزار اسپویلر.
من خودم به شخصه دوست ندارم اینا رو ببینم
نریمان لطفا عکسای اینجوری که لیک شده هستن رو بزار اسپویلر.
پیشنهادش خیلی خوب بوده انصافاView attachment 92043یکی از گزینه اصلی برای عهده دار شدن سکان هدایت این پروژه؛ ادگار رایت می باشد.
با اینکه قبلا اعلام شده بود که دنی بویل به دلیل اختلاف در دیدگاه هنری؛ از پروژه جدیدترین قسمت از سری فیلم های جیمز باند انصراف داده است. به نظر می رسد که دلیل اصلی ترک دنی بویل از سمت کارگردانی نسخه جدید فیلم جیمز باند چیز دیگری باشد. طبق شایعات منتشر شده، به نظر می رسد که دنی بویل پیشنهاد داده است که این شخصت محبوب را در آخر فیلم بکشدو به گونه ای فیلم تمام شود که این پایان کار دنیل گریک باشد و از طرفی دیگر نیز شایعه شده است که اختلاف های بسیاری بر روی بودجه فیلم وجود داشته است؛ طوری که بسیاری از افراد تیم سازنده، در حال حاضر این پروژه را ترک کرده اند.
Movieweb
دوست عزیز بزار توی اسپویلر
اینکه چون خودشون میخوان سیستم استریمینگ راه بندازن، معنیش لزوماً این نیست که زودتر میاد.یه مطلبی خوندم مبنی بر اینکه از فیلم کاپیتان مارول به بعد قراره فیلم های مارول رو شبکه استریم اختصاصی خودشون هم بیاد البته همزمان با اکران که نه ولی چند وقت بعدش. و این یعنی لارم نیست برا کیفیت خوب اونجرز 4 یه 3-4 ماه معطل بشیم . امیدوارم درست باشه خبر
در مورد زیر بار رفتن یا نرفتن سینما دار ها مسئله ای که هست اینه که آیا دیزنی اهمیتی به سینما دار ها می ده؟ چون سابقه داشته که به زور سهم خودش از فروش رو زیاد کرده و ...اینکه چون خودشون میخوان سیستم استریمینگ راه بندازن، معنیش لزوماً این نیست که زودتر میاد.
باید سر پنجرۀ اکران تا زمان عرضۀ روی استریمینگ مذاکره کنن و اگه سینمادارها زیر بار نرن دیزنی احتمالاً ریسک نمیکنه.
کاهش اون پنجره هم احتمالاً بستگی به این داره که دیزنی درصد بیشتری از فروش رو با سینمادارها تقسیم کنه که این مورد هم براش ارزش نداره احتمالاً.
از این جهت که آره، هیچ کس زور دیزنی رو نداره چون با سالی 7-8 تا فیلم معمولاً پرفروشترین شرکته منتها این پنجرۀ اکران دیگه بحث بقای سینمادارهاست. اگه دو سه تا زنجیرۀ بزرگ سینمادارها با هم متحد بشن، دیزنی هم باید همپیمان پیدا کنه ولی اگه قرار باشه یکی بتونه این پنجرۀ اکران تا خونه رو کاهش بده، دیزنیه.در مورد زیر بار رفتن یا نرفتن سینما دار ها مسئله ای که هست اینه که آیا دیزنی اهمیتی به سینما دار ها می ده؟ چون سابقه داشته که به زور سهم خودش از فروش رو زیاد کرده و ...
چون مثلا سینما ـه می گه نه من قبول نمی کنم، دیزنی هم میگه باشه این فیلمه که قراره 1 میلیارد بفروشه و کلی فن داره رو نمی دم بهت. کل کل با دیزنی در آخر به ضرر اون سینما تموم می شه نه دیزنی.