Movie Center

با اینکه عاشق Captain هستم اما دوست دارم تانوس لهش کنه:D
نمیدونم اون صحنه که دست تانوس رو گرفته، بعدش چی میشه، ولی امیدوارم خیلی تخیلیش نکنن که مثلا بتونه جلوی قدرت همزمان 2تا از سنگ ها رو بگیره:D دوست دارم اینجا چک و لگدی بشه بفهمه دنیا دست کیه:D

این تانوس فوق العاده طراحی شده. امیدوارم پتانسیل خودش و زیر دستاش رو عالی در بیارن.

انصافا امیدوارم با جوکای بی مزه گند نزنن به این یکی فیلمشون!تریلراش فوق العادس این جاش برولین لامصب چه صدایی داره معرکس:D
جالبه که تو تریلر اول یه صحنه از حمله تانوس به ایرون من اینجام دوتا صحنه از حملش به thor و استیوو نشون داد.کدوماشون تو این شماره میمیرن باید دیدنی باشه
thor که هر موقع روش فشار میاد برق از چشماش میزنه بیرون وحشی میشه : / به این راحتیا نمیمیره:D

پوستر جديد:

farq_61ad27af-5ff7-4c0c-a095-f387e091231e.jpeg

آقا من چند هفته پیش این زباله جاستیس لیگ رو دیدم، بعد گفتم چند روز بعدش میشینم تور 3 رو می بینم و مقایسه شون میکنم. این آشغال لعنتی انقدر چرت و مزخرف بود اون تور رو هم یادم رفت جرات نمی کنم برم سمتش :|
لامصبا هر چی آشغال می سازن زمانشم می برن بالا، خوب آشغال میسازی 90 دقیقه چیه می بری رو 2 ساعت؟ نه شخصیت پردازی داره، نه روایت داره، نه داستان داره نه موضوع مشخصی داره انقدر هم روایتش بچه گانه و غیر قابل تحمله که مطمئن به شخصیت یه بچه 9 ساله هم بر می خوره!
حالم به خورد لعنت بر کارگردانش و تمام عوامل احمقش و اون پولی عظیمی که براش خرج کردن! یه بتمن بدن به من با 1/10 هزینه ساخت این زباله یه چیزی می سازم حداقل خودم باهاش حال کنم :|

• Like
Reactions: Moriarty
فک کنم تور بمیره طفلی انگار تک و تنها گیر تانوس افتاده بود توی هیچ کدوم از گروه ها هم خبری ازش نیست :D در کل چهار پنج نفر الان نفله بشه یه دوسه نفر قسمت بعد بیاد خیلی خوبه

چقدر خوب بود تریلر :D خیلی حال کردم.
فقط یچیزی! دقت کردین دو سنگ اول که اولیش قدرته و دومیش فضاست کاملا معلومه چجوری بدست میاد. بقیش هیچی نشون ندادن :D (بجز اون کلیپ لو رفته قبل تریلر اول :D) تو پوستر ها و تمام شات های تریلر فقط این دو سنگ رو میبینیم :D امیدوارم سنگ روح رو اسپویل نکنن :| چون طبق کمیک های اتفاقات قبل فیلم (که بخونین:D جالبه:D دو قسمت کوتاه هم هست) گفتن مهم ترین و پر قدرت ترین سنگه !!! :D

پوسترشم خیلی خوبه :D یکی از نکاتی که برام جالب بود چجوری قراره در بیارن همین پوستر بود :D چون این حجم از کاراکتر رو بخان توی پوستر جا کنن سخته... و خب خوب انجام دادن :D

آخرین ویرایش:
Clint چرا توی پوستر نیست؟!

Hawkeye و انت من تو پوستر نیستن! شاید نقششون خیلی کوچیکه :-??
(البته بنظرم نبود انت من توی پوستر مخصوصا بخاطر اینکه بعد اونجرز نوبت فیلم اونه یکم خوب نیست برای مارکتینگ فیلم...)

نکته جالب حضور اسم peter dinklage هست که اسمشو تو قسمت زیرین پوستر نوشتن!!! قبلا شاایعه شده بود که توی فیلم هست و الان رسمن تایید شد!!

یکی از هوادارای مارول اومده یه پوستر جدید برای فیلم ساخته فقط بخاطر Hawkeye
:D

avengers-infinity-war-all-hawkeye-poster-by-bosslogic-1093994.jpeg
برادران روسو تایید کردن Hawkeye داستان خودشو بعد از فیلم Civil War داره،احتمالا مامور شده تا از یکی از سنگ های مورد نیاز تانوس محافظت کنه.
Marvel Fan Gives 'Avengers: Infinity War' Poster a Hawkeye Makeover

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or