Movie Center

بیا خوشتیپ. اینم واسه تو. از ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۴، ۲۷ درصد کاهش.
Per Capita Movie Attendance یعنی در هر سال به ازای هر نفر چنتا بلیط فروخته شده.
همون طور که می‌بینی روند سال به سالش هم فقط نزولی نیست و اگه با دقت بیشتری ببینی افتهای ناگهانیش نتیجۀ افت اقتصادی بوده.
جامعه‌ای هم که به طور کلی فقیرتر بشه سینما میره ولی کمتر. این دیگه چه ربطی به خود فیلمها داره من نمی‌دونم.
سال ۲۰۱۷ کمترین میزان استقبال از سینما در ۲۵ سال اخیر:
Domestic movie theater attendance hit a 25-year low in 2017

دیگه طوری شده واسه استودیوهای فیلمسازی بازار چین (!!) و شرق دور (!!) مهمتر از خود آمریکا شده. همونطور که گفتم نتفلیکس و آمازون رو اصلا قاطی این ماجرا نکنید چون جایگزینی برای سالن های سینما نیستن.
پسر تو فوق‌العاده‌ای به یه جایی لینک دادی که خودش نقش استریمینگ سرویسها رو تو کاهش جزئی مخاطب (5 درصد بلیط کمتری نسبت به 2016 فروخته شده) دخیل دونسته بعد می‌گی اینو قاطی نکنین :D
بعد همینجا دقیقاً علت دیگه رو ضعف و ناتوانی فیلمهای بلاکباستری تابستون دونسته.
حالا سال 2016 و 2015 که پردرآمدترین سالهای آمریکا شمالی بودن رو چشمپوشی کنیم؟
بحث کردن باهات هیچ فایده‌ای نداره و اول و آخرش ضرره

آخرین ویرایش:
Per Capita Movie Attendance یعنی در هر سال به ازای هر نفر چنتا بلیط فروخته شده.
همون طور که می‌بینی روند سال به سالش هم فقط نزولی نیست و اگه با دقت بیشتری ببینی افتهای ناگهانیش نتیجۀ افت اقتصادی بوده.
جامعه‌ای هم که به طور کلی فقیرتر بشه سینما میره ولی کمتر. این دیگه چه ربطی به خود فیلمها داره من نمی‌دونم.
EPIC LOL
خوشتیپ اخبار رو دنبال نمیکنی؟ سال ۲۰۱۷ که دیگه recession عملا تموم شده و الان وضعیت اقتصاد us در بهترین حالت هست. اومدی درستش کنی زدی خرابترش کردی!

Per Capita Movie
پسر تو فوق‌العاده‌ای به یه جایی لینک دادی که خودش نقش استریمینگ سرویسها رو تو کاهش جزئی مخاطب (5 درصد بلیط کمتری نسبت به 2016 فروخته شده) دخیل دونسته بعد می‌گی اینو قاطی نکنین :D
بعد همینجا دقیقاً علت دیگه رو ضعف و ناتوانی فیلمهای بلاکباستری تابستون دونسته.
حالا سال 2016 و 2015 که پردرآمدترین سالهای آمریکا شمالی بودن رو چشمپوشی کنیم؟
بحث کردن باهات هیچ فایده‌ای نداره و اول و آخرش ضرره

EPIC MEGA LOL
خوشتیپ درآمد چه ربطی به حضور مخاطب داره. افزایش درآمد بخاطر افزایش قیمت بلیت هاست. حالا خوبه به ضعف بلاکباسترها اقرار میکنی.
اون نقش استریمینگ هم فقط یه نظر و theory هست. اینم لینک معتبر از هالیوودریپورتر که میگه به نتفلیکس ربطی نداره:
Theater Group President: No, Netflix Isn't Killing the Multiplex (Guest Column)

مسخره شدن مراسم اسکار توسط پرزیدنت دونالد ترامپ در توییتر بخاطر رکورد پایین ترین بیننده تلویزیونی در تاریخ:

Donald Trump is correct about record-low ratings for Oscars

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Origami 2008
فکر نکنم 10 درصد باشه ها، زیاد نگفتی؟
ضمنا بالاخره مایی که از همجنسگرایی خوشمون نمیاد، مجازیم که تقبیحش کنیم و علیه اون حرف بزنیم یا بنویسیم؟ یا در این حد هم مجاز نیستیم؟

نه گرایش های همجنس گرایانه تو 10 درصد مردم هست، حالا الزاما همشون گی نمیشن.

ببین منم خوشم نمیاد از همجنسگرایی، به نظرم کار چندشی هست، طبیعیه چون من گی نیستم، برعکس باشه باید تعجب کرد، اما معتقدم اگه کسی گی باشه به من ربطی نداره، یا اگه تو یه فیلمی کارکتر گی بود نباید زمین و زمان رو به هم ببافم که های هالیوود داره ترویج همجنسگرایی میکنه و فولان و بهمان. خوشم نیاد میتونم نبینم. و اینکه باز معتقد نیستم چون من بدم میاد پس نباید تو هیچ رسانه و هیچ مدیومی بهشون اشاره کرد. چون بالاخره فارغ از سلایق من اینا هم بخشی از جامعه هستن و باید حقوق طبیعی خودشون رو داشته باشن، از جمله دیده شدن و نباید پنهان بمونن. حرف من اینه. نه اینکه ادعا کنم همه باید عاشق گی ها باشن و از روابط جنسیشون هم لذت ببرن.

اگه روش بحث کردنتون این باشه برید در مورد چیزی که می خواید سرچ کنید و چند تا لینک رو همینجوری کپی کنید تنها اتفاقی که میفته اینه که شبیه یه بچه 4 ساله می شید.
یارو اومده تیترو خونده لینکو گذاشته، غافل از اینکه داخل لینک دقیقا خلاف حرفشو داره می زنه:))

چند تا موضوع وجود داره :

1- اینکه مسئله همجنسگرایی چیزی نیست که امروزه با پیشرفت بشر داره به چیزی روال تبدیل میشه و ما در جواب مخالفا باید بگیم در قرون وسطی نیستیم. خود قرون وسطی یک دوره تاریخی بود که قبلش همجنسگرایی به صورت عرف و مشهود در جامعه وجود داشت، اما با رو کار اومدن مسیحیت کل اخلاق و ارزش های جامعه زیر و رو شد، چیزای بد و خوب جاشون کاملا عوض شد، اشرافیگری و والاتبری جاش رو به "دولت فقر خدایا به من ارزانی دار" داد، دیگه ما میباس فقیر و بنده بمونیم چون جای ماها تو بهشته و جای پادشاهان تو جهنم. تا قبل مسیحیت پایلوت همه چیز خود انسان بود، یک انسان والاتبار شبیه پادشاها هر کاری دلشون میخواست میکرد و چیزی به نام اخلاقیات وجود نداشت. پس این خیلی مسخره ست که فکر کنیم تاریخ داره سیر خطی رو طی میکنه و دوره های جدید تر قطعا پیشرفته تر از دوره های قدیمی ترن، همون طور که در دوران Edo ژاپن همجنس گرایی کاملا رواج داشت، ازش نقاشی هم میکشیدن، تو دوران غزنویان در ایران، که درباره ش شعر هم میگفتن، یونانیان باستان که حتی از برخی زاویه دید ها عشق مرد به مرد رو والاتر از عشق مرد به زن میدونسته. پس تاریخ سیر خطی نداره، 400 سال دیگه تمام این چیزا باز جابه جا میشه از برخی لحاظ پیشرفت میکنیم از برخی لحاظ پسرفت. پس به این نتیجه میرسیم که همجنس گرایی میشه گفت از ابتدای تاریخ بشر وجود داشته و اصلا چیز عجیب غریبی نیست که بگیم امروزه مثلا رو کار اومده، فقط در دوره های تاریخی مختلف بر اساس در نظر گرفتن منافع به خصوص، یا تابو بوده یا نبوده.

2- من موافقم واقعا مسائل جنسی طرف به ما ربطی نداره تا وقتی خشونتی در کار نباشه. حالا اصلا بین هر دو چیزی بخواد رخ بده، بین انسان و اشیا، انسان با انسان، انسان با حیوان، تا خشونتی در کار نباشه و مستقیما رو زندگیت تاثیر نزاره.

3- بعد من عقیده دارم هر شخصی که تو یه منجلابی گیر کرده، هر گروه و جامعه که واقعا مبیننه تو منجلاب گیر کرده، اول باید مشکلات و دغدغه هاش رو اولویت بندی کنه. یعنی اول وضعیت دور و برش رو میبینه، بعد متوجه شه وضعیتش فاکت آپه یا نه، بعد میبینه آره کاملا فاکت آپه، بعد ببینه واسه چی فاکت آپه، اولویت بندی کنه کدوم وضعات مستقیما تو زندگی روزمره اش تاثیر میزاره و از نظر رفاه زندگی اقتصادی و اجتماعی جاشو تنگ می کنه. اگر این گونه بخوایم فکر کنیم، میبینیم هر جامعه به خصوص از جعرافیای به خصوصی باید دغدغه هاش فرق کنه و واقعا هم میکنه! برای یک زن middle-class سوییسی/آلمانی/فرانسوی قطعا میتونه حق و حقوق هر چی بیشتر فمینیستی دغدغه اش باشه اما این موضوع برای یک زن Latino در بولیوی، ال سالوادور و اکوادور جوکه جوک. یعنی جوک مطلق. چون اون اصلا نیازهای اولیه زندگیش حتی تامین نشده و بعضا از بهداشت هم بهره نمیبره پس خیلی مسخره اش از این شرایطش مستقیما بیاد به حق و حقوق زنان فکر کنه. داستان جامعه ما هم همینه، ما انقدر، انقدر وضعیتمون فاکت آپه که خیلی مسخره است که دغدغه مون، یا وقتی که واسه فکر کردن به موضوعات اختصاص میدیدیم، وضعیت همجنسگرایی و هالیوود باشه. شما فقط به جامعه ای فکر کنین که تمام فکر و ذکرش به اولویت اول بدبختیشه، مثلا وضعیت اقتصادی کشور، همه هم و غمش، تماوم جوونا، فکر میکنی وضعیت این بود؟ جامعه ما رد داده کلا، سردرگمه، تکلیفش با خودش مشخص نیست، بی هویت محضه... به **** که اسکار رو کی گرفته و هالیوود داره همجنسگرایی رواج میده یا نه...

البته اینا نظر منه.

این همجنسگرایی به قول معروف خیلی راحته باهاش کنار بیای به قول دوستان به من و شما چه که کی با کی رابطه داره، طرف میخواد اصلا بره دنبال رابطه با اشیا به قول دوستمون. ولی خب وقتی پدر و مادر هستی و بچه ات میخواد تو جامعه رشد کنه اونجاست که حرفای ادم 180 درجه تغییر میکنه و باورهای حقیقی اونجاست که خودش رو نشون میده.

همین الان خیلیها تو اینترنت برای دوستان افغان مون کلی حق و حقوق قائل هستند. چرا دانشگاه باهاشون فلان کرد، چرا وضعیت کاری شون به این شکل و هست .... ولی امان از وقتی که خواهر، برادر، فرزندت بخواد با یکی از همین اهالی کشور همسایه امون ازدواج کنه!! اونجاست که کار حتی به دعوای خون و خاکی هم کشیده میشه و قتل ها داشتیم سر این مورد.

نه گرایش های همجنس گرایانه تو 10 درصد مردم هست، حالا الزاما همشون گی نمیشن.

ببین منم خوشم نمیاد از همجنسگرایی، به نظرم کار چندشی هست، طبیعیه چون من گی نیستم، برعکس باشه باید تعجب کرد، اما معتقدم اگه کسی گی باشه به من ربطی نداره، یا اگه تو یه فیلمی کارکتر گی بود نباید زمین و زمان رو به هم ببافم که های هالیوود داره ترویج همجنسگرایی میکنه و فولان و بهمان. خوشم نیاد میتونم نبینم. و اینکه باز معتقد نیستم چون من بدم میاد پس نباید تو هیچ رسانه و هیچ مدیومی بهشون اشاره کرد. چون بالاخره فارغ از سلایق من اینا هم بخشی از جامعه هستن و باید حقوق طبیعی خودشون رو داشته باشن، از جمله دیده شدن و نباید پنهان بمونن. حرف من اینه. نه اینکه ادعا کنم همه باید عاشق گی ها باشن و از روابط جنسیشون هم لذت ببرن.
ما که ندیدیم منبعی واسه این ده درصد ارائه بدی! منم واسه خودم میگم 11.5 درصد!! :D
اصلا به صحبتهای مذهبی اون کاربر که بحث رو پیش کشید کار ندارم. مسئله اینجاست که در راه شکستن تابوهای قدیمی، هالیوود واسه خودش تابوهای جدید ایجاد کرده. کافیه موضوع یه فیلمی درباره اقلیت ها باشه (حالا همجنسگرا یا سیاهپوست یا آمیزه ای از هر دو!) دیگه هیچ منتقدی حتی جرئت مخالفت با اون فیلم رو نداره. وگرنه برچسب هایی نظیر راسیست و هوموفوبیک و... بهش زده خواهد شد. همه مجبورند تا برنده شدن بهترین جایزه به به و چه چه راه بندازن. شده حکایت لباس نامرئی اون پادشاهه!
حتی تو اسکار 2017 یه نمایش مسخره (اما عمدی) راه میندازن و با خوندن اشتباه اسمها، اول la la land رو میخونن که بگن چی؟ بگن از نظر ما برنده واقعی اینه ولی مجبوریم moonlight رو برنده اعلام کنیم! میفهمید؟ مجبوریم!
خودتونو گول نزنید که اشتباه سهوی بود از این تابلوتر نمیشد. جالبیش اینجاست کسی به american indianـها اهمیتی نمیده. اون همه زبان تند نژادی تو فیلم hell or high water می بینیم ولی انگار نه انگار. الان موضوع روز "سیاه ها" هستند و البته گی ها!

ما که ندیدیم منبعی واسه این ده درصد ارائه بدی! منم واسه خودم میگم 11.5 درصد!! :D
اصلا به صحبتهای مذهبی اون کاربر که بحث رو پیش کشید کار ندارم. مسئله اینجاست که در راه شکستن تابوهای قدیمی، هالیوود واسه خودش تابوهای جدید ایجاد کرده. کافیه موضوع یه فیلمی درباره اقلیت ها باشه (حالا همجنسگرا یا سیاهپوست یا آمیزه ای از هر دو!) دیگه هیچ منتقدی حتی جرئت مخالفت با اون فیلم رو نداره. وگرنه برچسب هایی نظیر راسیست و هوموفوبیک و... بهش زده خواهد شد. همه مجبورند تا برنده شدن بهترین جایزه به به و چه چه راه بندازن. شده حکایت لباس نامرئی اون پادشاهه!
حتی تو اسکار 2017 یه نمایش مسخره (اما عمدی) راه میندازن و با خوندن اشتباه اسمها، اول la la land رو میخونن که بگن چی؟ بگن از نظر ما برنده واقعی اینه ولی مجبوریم moonlight رو برنده اعلام کنیم! میفهمید؟ مجبوریم!
خودتونو گول نزنید که اشتباه سهوی بود از این تابلوتر نمیشد. جالبیش اینجاست کسی به american indianـها اهمیتی نمیده. اون همه زبان تند نژادی تو فیلم hell or high water می بینیم ولی انگار نه انگار. الان موضوع روز "سیاه ها" هستند و البته گی ها!

ببخشید که من جواب میدم ولی:
9781781253298_1.jpg

Kinsey-Male.jpg

این 2 تا کتاب اصلی که طبق تحقیقات بر روی مردان و زنان انجام شده. البته کتاب دوم نسخه ی زنش هم هست.
البته میدونم که احتمالا میگی منم میتونم یک کتاب بنویسم بگم 11.5 درصد :دی ولی بهرحال برا بقیه ی اعضا منابع جالبی هستند.

• Like
Reactions: Kurt117
1.jpg

بنا بر اطلاعات منتشر شده، ستاره نوظهور دنیای سینما؛ « مک‌کنزی دیویس» به بازیگران جدیدترین قسمت از سری فیلم های معروف «ترمیناتور» به کارگردانی «تیم میلر» ملحق شده است. این بازیگر قرار است در کنار «لیندا هملیتون» و «آرنولد شوارتزنگر» به هنرنمایی در این فیلم بپردازد و عهده دار نقش اصلی این فیلم خواهد بود.
همان طور که قبلا اشاره شده بود، قسمت جدید فیلم ترمیناتور ادامه مستقیم فیلم Terminator 2: Judgment Day خواهد بود و داستان تمامی فیلم بعدی این سری را نادیده خواهد گرفت. این فیلم 26 جولای 2019 اکران می شود.

Comingsoon

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or