Movie Center

اسکار سال به سال خفیف تر میشه فیلماش
هالیوود فیلم ساختن یادش رفته
سهمیه ی سالی الزامن!یکم فیلم همجنسگرایانه و یک فیلم زنانه گند زده.

اتفاقا امسال فیلم ها واقعا عالین
رقابت خیلی سخته من از همه نامزد های بهترین فیلم لذت بردم به جز Dunkirk و Darkest Hour

دو خبر کوتاه
--------------------

Jennifer-Lawrence-Middle-School-Drop-Out-No-Diploma.jpg
«جنیفر لارنس»، بازیگر معروف و محبوب سینما در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرده است که او قبل از سن 14 سالگی ترک تحصیل کرده است و حتی دیپلم دبیرستان را هم ندارد. در گفتگوی 60 دقیقه ای این بازیگر توضیح می دهد که چرا ترک تحصیل کرده است. طبق گفته های لارنس، او در مدسه هرگز احساس «باهوش بودن» نمی کرد و در اوایل همان سن مدلینگ را انتخاب کرد و تصمیم گرفت نیز فیلمنامه های مختلفی را بخاطر نقش های که انتخاب کرده بود بخواند.

------------------------------------------------

Aquaman-Movie-Trailer-Debut-Wondercon-2018.jpg
بنا بر شایعات منتشر شده، احتمال می رود که اولین تریلر رسمی از «آکوا من» با هنرنمایی «جسیون موموآ» و به کارگردانی «جیمز وان»، قرار است در مراسم WonderCon که از 23 تا 25 مارس در ایالت کالیفرنیا برگزار می شود، منتشر شود.

دو خبر کوتاه
--------------------

«جنیفر لارنس»، بازیگر معروف و محبوب سینما در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرده است که او قبل از سن 14 سالگی ترک تحصیل کرده است و حتی دیپلم دبیرستان را هم ندارد. در گفتگوی 60 دقیقه ای این بازیگر توضیح می دهد که چرا ترک تحصیل کرده است. طبق گفته های لارنس، او در مدسه هرگز احساس «باهوش بودن» نمی کرد و در اوایل همان سن مدلینگ را انتخاب کرد و تصمیم گرفت نیز فیلمنامه های مختلفی را بخاطر نقش های که انتخاب کرده بود بخواند.

------------------------------------------------

بنا بر شایعات منتشر شده، احتمال می رود که اولین تریلر رسمی از «آکوا من» با هنرنمایی «جسیون موموآ» و به کارگردانی «جیمز وان»، قرار است در مراسم WonderCon که از 23 تا 25 مارس در ایالت کالیفرنیا برگزار می شود، منتشر شود.

لاورنس مشخص هم کمی کم داره :دی
2-3 تا مصاحبش رو ببینین:دی
همیشه هم درانکه :دي

این نسخه بلوری جاستیس لیگ، چیز اضافه ای داره؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
نه و با توجه به اخراج اسنایدر وسط کار و عوض شدن چندبارۀ تدوینگر، خیلی بعیده که نسخۀ دیگه‌ای بدن. البته احتمال هر چیزی وجود داره ولی احتمال یه نسخه براساس ویژن اسنایدر خیلی ضعیفه.
==
تو همۀ ماجراهای پیش اومده اسنایدر نشون داد در کنار اینکه کارگردان متوسط رو به پایینیه، یک انسان زباله‌صفت هم هست. به نظر من آدمی که اخراجش رو پشت ماجرای خودکشی دخترش قایم می‌کنه و می‌گه "من برای رسیدگی به خانواده‌ام خودخواسته از پروژه کنار کشیدم" سطح جدیدی از بی‌شرفی رو از خودش نشون داده.

نویسندگان کمیک‌های تیم انتقام جویان و لیگ عدالت یعنی اسکات اسنایدر و جیسون آرون، به‌تازگی اعلام کردند که قصد نوشت یک کمیک کراس اوری بین این شخصیت‌ها را دارند.

Avengers And Justice League Writers Want To Do A Crossover

آخرین ویرایش:
نویسندگان کمیک‌های تیم انتقام جویان و لیگ عدالت یعنی اسکات اسنایدر و جیسون آرون، به‌تازگی اعلام کردند که قصد نوشت یک کمیک کراس اوری بین این شخصیت‌ها را دارند.

Avengers And Justice League Writers Want To Do A Crossover

قبلا هم نوشتن کراساور هارو..
فعلا dc لیگشو درست نکرده و زوده:دی

The-Last-of-Us.jpg

نیل دراکمن: امیدوارم فیلم The Last of Us هرگز ساخته نشود.

بااینکه فیلم‌نامه The Last of Us نوشته‌شده است، ولی «نیل دراکمن» کارگردان این عنوان موفق امیدوار است که هرگز تبدیل به فیلم نشود؛ حداقل نه در این شکل فعلی. کمپانی Sony Pictures چند سالی است که خود را مشغول ساخت فیلمی بر اساس بازی فرست پارتی کنسول پلی‌استیشن کرده است و قرار است بر اساس دو بازی معروف استودیو «ناتی داگ» که عبارت‌اند از Uncharted و The Last of Us فیلمی ساخته شود. درحالی‌که فیلم Uncharted چند سال است که در مرحله پیش از تولید مانده است و داستان آن در مورد Nathan Drake جوان است ولی از طرفی دیگر فیلم The Last of Us هنوز در همان مراحل اولیه ساخت هست و هیچ‌گونه اطلاعاتی از روند آن منتشرنشده.

این کارگردان معروف در جدیدترین مصاحبه خود (DICE Summit 2018) گفته است که امیدوارم است که هرگز Screen Gems از فیلم‌نامه‌ای که نوشته است، استفاده نکند.

«هرچند که فیلم‌نامه‌ای برای فیلم The Last of Us نوشته‌ام و حتی می‌توانم بگویم که به‌طور مستقیم از بازی اقتباس و نوشته‌شده است، ولی به خاطر تفاوت کمی که دارد به گذشته که نگاه می‌کنم با خود می‌گویم که امیدوارم هرگز این فیلم ساخته نشود. آن‌ها می‌تواند بر روی شخصیت دیگری و دستان مجزایی برای آن تعریف کنند ولی برای من، ناتی داگ و تمامی طرفداران «نولان نورت» Nathan Drake هست، «اشلی جانسون» Ellie هست و «تروی بیکر» جوئل هست و کس دیگر را نمی‌توانم قبول بکنم در نقش این شخصیت‌ها بازی کند.»

اولین بار در ماه مارس 2014 بود که اعلام‌شده فیلمی بر اساس بازی The Last of Us در دست‌ساخت است.

Screenrant

نیل دراکمن: امیدوارم فیلم The Last of Us هرگز ساخته نشود.

بااینکه فیلم‌نامه The Last of Us نوشته‌شده است، ولی «نیل دراکمن» کارگردان این عنوان موفق امیدوار است که هرگز تبدیل به فیلم نشود؛ حداقل نه در این شکل فعلی. کمپانی Sony Pictures چند سالی است که خود را مشغول ساخت فیلمی بر اساس بازی فرست پارتی کنسول پلی‌استیشن کرده است و قرار است بر اساس دو بازی معروف استودیو «ناتی داگ» که عبارت‌اند از Uncharted و The Last of Us فیلمی ساخته شود. درحالی‌که فیلم Uncharted چند سال است که در مرحله پیش از تولید مانده است و داستان آن در مورد Nathan Drake جوان است ولی از طرفی دیگر فیلم The Last of Us هنوز در همان مراحل اولیه ساخت هست و هیچ‌گونه اطلاعاتی از روند آن منتشرنشده.

این کارگردان معروف در جدیدترین مصاحبه خود (DICE Summit 2018) گفته است که امیدوارم است که هرگز Screen Gems از فیلم‌نامه‌ای که نوشته است، استفاده نکند.

«هرچند که فیلم‌نامه‌ای برای فیلم The Last of Us نوشته‌ام و حتی می‌توانم بگویم که به‌طور مستقیم از بازی اقتباس و نوشته‌شده است، ولی به خاطر تفاوت کمی که دارد به گذشته که نگاه می‌کنم با خود می‌گویم که امیدوارم هرگز این فیلم ساخته نشود. آن‌ها می‌تواند بر روی شخصیت دیگری و دستان مجزایی برای آن تعریف کنند ولی برای من، ناتی داگ و تمامی طرفداران «نولان نورت» Nathan Drake هست، «اشلی جانسون» Ellie هست و «تروی بیکر» جوئل هست و کس دیگر را نمی‌توانم قبول بکنم در نقش این شخصیت‌ها بازی کند.»

اولین بار در ماه مارس 2014 بود که اعلام‌شده فیلمی بر اساس بازی The Last of Us در دست‌ساخت است.

Screenrant
آخه کل جذابیت امثال TLoU روایت شبه سینماییشونه که کنار تعامل‌پذیری که اساس هر بازیه تبدیلشون میکنه به یه اثر خاص، این رو بیارن رو پرده نصف جذابیتش میره و میشه یه فیلم معمولی.

سلام
چند تا فیلم ایرانی ببینم که ندیدم؛ زندگی خصوصی آقا و خانم میم، کوه، ماهی و گربه، در دنیای تو ساعت چند است و...
نسخه فیزیکی تو شبکه خانگی گرونه یکم... ۵ تومنه و کیفیت تصویرشون هم پایینه تا جایی که یادمه.
این سایتایی که فیلما رو قانونی میزارن، مثل فیلمیو و... اینا قیمتاش چطوریه؟ میصرفه اکانت بخرم؟ کیفیت ویدئو چطوره؟

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or