فقط منم که شدیدن از خریده شدن FOX ناراحتم ؟
اصن نمیخام xmen ها وارد اونجرز شن!
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
یعنی هیچجوره نمیشه تصور کرد همچین چیزیو! :expressionless:View attachment 82496آخرین باری که ما هیو جکمن را در نقش وولورین دیدیم در فیلم تحسین شده لوگان بود.
بنا بر شایعات منتشر شده، به نظر می رسد شخصیت وولورین در فیلم Avengers 4 و شانه به شانه در کنار شخصیت کاپیتان آمریکا حضور خواهد داشت. طبق گفته های چندین منابع، پروسه خرید کمپانی فاکس قرن بیستم توسط دیزنی، به اتمام رسیده است و قرار است هیو جکمن بار دیگر در نقش شخصیت وولورین ظاهر شود. لازم به ذکر است که قبلا این بازیگر اعلام کرده بود که فقط یک بار دیگر برای بازی در نقش وولورین باز خواهد گشت؛ مگر اینکه در فیلم Avengers باشد.
Movieweb
سلام
یه سوال دارم
کیفیت صدای دالبی با غیر دالبی خیلی فرق میکنه تو سینماهای ایران؟!
هویزه مشهد، دانکرک رو پنجشبه تو دو سانس تو دو تا سالن متفاوت میخواد اکران کنه. سانس ۸ شب تو سالن ۳ و سانس ۱۲ شب تو سالن ۱ که کیفیت دالبی داره (تنها سالن سینماست که کیفیت صدای دالبی داره).
از اونجایی که سانس ۱۲ اش خیلی دیره. بعد از تموم شد فیلم وسلیه ندارم که برم خونه! باس یه نیم ساعتی پیاده برم!
میخواستم بدونم خیلی تفاوت هست؟ ارزشش رو داره برم سانس ۱۲ ؟
چند ماه پیش، فیلم Hell or High Water رو فکر کنم تو همون سالن ۳ یا یکی دیگه از سالن های معمولی هویزه رفتم و کیفیت صداش برام راضی کننده بود.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
خرید فاکس جدی شده پس!تسلیت به ددپول و ادامه احتمالی New Mutants و Xmen های خفن و تکرار نشدنی مثل days of future past یا شماره اولیاش و فیلمی مثل لوگان!
فیلمای درجه بزرگسال فاکس که احتمالا به فراموشی سپرده بشن و بقیه کاراکترام دوشادوش بقیه کاراکترای مارول طی 10 12 سال نهایت یه خش بردارن و اخرشم مثل اونجرز 3 یا 4 با هزار اما واگر و ارزو بشه امیدوار بود که داستاناشون یه جدیت پیدا کنه یا خطری کاراکترارو تهدید کنه که جذاب باشه!
یونیورس مارول که طی این مدت کلا کمدی بود DCیم که خودشونم نمیدونن چی دارن میسازن این وسط فاکس با تموم مشکلاتش مثل گنگ بودن خط زمانی فیلماش یا سر فیلمایی مثل ایکس من 3 یا apocalypse(که اینم اون سالی که اومد با تموم مشکلاتش از BVS و Civil War که فقط ادا بازی بود خیلی بهتر بود بدون ادعا) باز خیلی خیلی بهتر بود!شماره های اول ایکس یا first class و مخصوصا days of future past که واقعا بیادموندنی و تک بودن و لوگانم که نشون داد ریسک کردن چقدر میتونه شاهکار خلق کنه حتی ددپول که سراسر جلف بازی و کمدیه حداقلش تکلیفش با خودش معلومه ادا جدی بودن نداره!
بازم امیدوارم شده 1 درصدم شانس باشه فاکس تو راه خودش بمونه!با اینکه دیدن همه کاراکترای مارول کنار هم دیدنیه ولی این تم کمدیی که مارول و دیزنی تو این 10 سال گندشو دراوردن اینکه لوگان و ایکس من بخوان این بلا سرشون بیاد تصورشم بده!مگه اینکه بشه حداقلش امیدوار بود بعد اونجرز 3 و 4 یونیورسشون تغییرات داشته باشه که از دیزنی بعیده!