Movie Center

دوستان من هر موقع اينجا سوالي كردم يا مشورتي خواستم اغلب جواب خاصي نگرفتم.

ولي خواهشا اين دفعه را اگه يه يا چندين جوانمرداني لطف كنن و فيلمايي كه مثل Hardcore Henry باشه را معرفي كنن ممنون ميشم. از اون فيلماي سراسر هيجاني بود كه ياد و خاطره بازي هاي Doom و ولفنشتاين را زنده كرد.

يعني حتما به صورت اول شخص باشه و اكشن خوبي هم داشته باشه. اگه نمرشم كم بود مهم نيست.
سری فیلم های REC هم سبکش اول شخصه ولی اونا ترسناکن (زامبی) مثل Hardcore Henry اکشن نیستن

• Like
Reactions: THE BEST BOY
1.jpg

بنا بر اطلاعات منتشرشده، «رایان رینولد» ستاره معروف و محبوب سینما، قرار است در فیلم لایو اکشن Detective Pikachu و در نقش Pikachu بازی کند. از دیگر بازیگران این فیلم لایو اکشن، می توان به «جاستس اسمیت» و «کاترین نیوتون» اشاره کرد.
«راب لترمن»، کارگردان این اثر خواهد بود.

Venom-Movie-logo.jpg
لوگوی جدید و احتمالی فیلم «ونوم» با هنرنمایی «تام هاردی». سازندگان قول یک عنوان بسیار تاریک و ترسناکی را داده اند و یکی از منابع الهام آنها فیلم های کارگردان شهیر و معروف سبک وحشت یعنی «جان کارپنتر» خواهد بود.

این فیلم اکتبر 2018 اکران خواهد شد.

View attachment 82390 View attachment 82391 View attachment 82392 View attachment 82393 View attachment 82394

اولین تصاویر از فیلم X-Men: Dark Phoenix منتشر شد.
تاریخ اکران: 2 نوامبر 2018
بازیگر خُنُک تر و نچسب تر از این سوفی ترنر نبود!؟ چیه این آخه!؟
به نظر من نه بازی قوی ای از خودش ارائه میده نه جذابیت ظاهری داره.

View attachment 82401

اولین تصویر منتشر شده از «جسون موموا» در فیلم Aquaman

تاریخ اکران: 21 دسامبر 2017

چقدر شبیه کشتیگیرا شده :|

من یکی از انتظاراتم از فیلم آکوامن اینه که نود درصدش تو آب باشه بعد اینشکلی خیلی بنظرم میتونه خفن باشه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or