Movie Center

من در مورد پردیس قلهک چیزی نمی دونم
ولی به نظرم Dunkirk و فقط باید تو پردیس سینمایی کوروش دید :D، اون بهترین سینمای ایرانه، اینتراستلار هم گذاشت و چقدر هم خوبه نسبت به سینماهای دیگه کل ایران
فکر کنم تو همین چند روزه هم پخشش رو شروع کن چون فیلم دیالوگ آنچنانی هم نداره.
پ.ن: الان نوشته ی پرانتز رو دیدم! سانسور که من چیزی ندیدم چون فقط اینتراستلار رو چند بار رفتم که اونم فقط یه صحنه اخرشه که مورف فرمول رو درمیاره و..

کلا سینماهای ایران بی در و پیکرند.
من هنوز نمیدونم آیا تو این سینماها Dolby Atmos استفاده میشه؟ چون همه جا نوشتند Dolby Digital Surround

new-mutants-720x1066.jpg

پوستری جدید از The New Mutants (عنوانی فرعی از سری ایکس-من) منتشر شد. این تصویر در صفحه اصلی توییتر فیلم آمده است و در زیر آن نوشته شده است که «تنها چیزی که باید از آن بترسی... خود تو هستی.»

این فیلم 13 آپریل 2018 اکران می شود.

It Comes at Night 2017 خیلی روان شناختی نیست به نظرم! فیلم خیلی درگیر کننده نیست چیزی که بهش فک کرد در کل یه فیلم معمولی خفه با جو مرموز و سنگین بود چیز خاصی هم نداشت.
چند وقت پیش دیدم خیلی یادم نمیاد ولی فک کنم پسره خودش در رو باز کرده بود. یادمه که قبل اینکه بیدار بشه یه خواب دید اون خواب حالت خواب و بیداری داشت اگه اشتباه نکنم و مخاطب رو به شک می نداخت که خواب بوده یا بیداری و به نظرم اون اتفاق ها تو بیداری افتاد یعنی پسره در رو واسه سکش باز کرده بود. اینکه سگه چطور بیمار شد هم مشخصه دیگه یه ویروس تو شهر پخش شده بود و سگش هم وقتی فرار کرد در معرض ویرویس قرار گرفت. یادمه که آخرش اون بچه و سیاه پوسته مریض شدن. دلیل کابوس ها رو دقیقا نمی دونم ولی درگیری ذهنی زیادی بود که می تونست دلیلشون باشه خصوصا بیمار شدن پدر بزرگ خانواده و اینکه پدرش مجبور شد جلو چشمش با تیر خلاصش کنه و آتیشش بزنه.
منم دقیقا همینو میگم.فیلم فقط داره ادای فیلم های خفن رو درمیاره وگرنه مزخرفی بیش نیست.
حمید جان چندتا فیلم ترسناک که در سطح بالایی باشن و از قشنگی توی ذهنت ماندگار باشن و تاریخ انتشارشون طی 3تا5سال اخیر باشه میتونی بهم معرفی کنی؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hamid Payne
من در مورد پردیس قلهک چیزی نمی دونم
ولی به نظرم Dunkirk و فقط باید تو پردیس سینمایی کوروش دید :D، اون بهترین سینمای ایرانه، اینتراستلار هم گذاشت و چقدر هم خوبه نسبت به سینماهای دیگه کل ایران
فکر کنم تو همین چند روزه هم پخشش رو شروع کن چون فیلم دیالوگ آنچنانی هم نداره.
پ.ن: الان نوشته ی پرانتز رو دیدم! سانسور که من چیزی ندیدم چون فقط اینتراستلار رو چند بار رفتم که اونم فقط یه صحنه اخرشه که مورف فرمول رو درمیاره و..
فیلم ها زبان اصلی هستن دیگه ایشالا ؟!
ساب تایتل چطور ؟

سلام.من توی زومجی نقد فیلم It Comes at Night 2017 رو خوندم خیلی ازش تعریف کرده بود و گفته بود یکی از بهترین فیلم های ترسناک-روان شناختی 10 ساله اخیر هست ولی پایین کامنت ها رو خوندم همه کاربرها از فیلمش شاکی بودن و ازش بد میگفتن و یقه منتقد فیلم رو گرفته بودن چرا تعریف الکی درباره ی این مزخرف میکنی !
منم کنجکاو شدم ببینم حق با کیه تا اینکه خودم دیشب دانلودش کردم و دیدمش.باید بگم یکی از بیخود ترین و چرت ترین فیلم های عمرم بود.حیفه 90 دقیقه ای که پاش تلف کردم.اگر بخوام توی یک جمله توصیفش کنم اینه فیلم فقط و فقط میخواست ادای فیلم های روانشناختی رو دربیاره و هیچی اندازه سر سوزنی توش معنا و مفهوم نبود.
کسی که این فیلم رو دیده میتونه در حد چند خط به من بگه این فیلم چه چیز خوبی داشت؟؟؟
مثلا کی سگ رو مریض کرد؟؟؟اخر فیلم کی سگ رو برگردوند؟؟ کی در رو باز کرده بود؟اخر اون بچه و یا سیاه پوسته مریض شده بودن؟؟معنی کابوس های بیخوره سیاه پوسته چی بود؟اصلا فیلم چی میخواست بگه؟
گاهی وقتا یه فیلم به سلیقت نمیخوره و از پایه دیدنش غلطه چون فقط قراره وقتت رو تلف کنی و آخرش هم بگی حیف وقت، بعضی وقتا هم فیلمو نمیفهمی و میگی چقد مضخرف بود
در هر دو صورت شما فکتی نمیگی فقط و فقط علایق شخصیت و محدودیت های درک سینماییت باعث شدن اصلا از اون فیلم خوشت نیاد
در مورد It Comes at Night هم این مورد صادقه.نه تنها شما بلکه خیلیای دیگه هم از فیلم خوششون نیومد چون واقعا برای عامه مردم که محض سرگرمی فیلم میبینن فیلم جالبی نیست ولی واقعیت اینه که فیلم خیلی خوبیه!
حالا سوالای داخل اسپویلتون رو هم که میخوندم متوجه شدم شما اتفاقات ساده ی فیلم رو هم متوجه نشدی چه برسه به کلیت و محتواش.پس به جای کوبیدن الکیه فیلم ها یذره توان درک محتوا و جریان فیلممون رو بالا ببریم خیلی بهتره تا نظرات شکمی
حداقل خوشمون هم نمیاد بگیم نفهمیدمش یا به سلیقم نمیخورد نمیدونم چه عادتیه طرف تا خوشش نمیاد میگه فیلم چقدر مضخرف بود! یا اون یکی تاپیک طرف برگشته میگه رچت و لیتل بیگ پلانت مخصوص بچه هاس چقدم چرته و چجوری بازی میکنن و فلان...
اول اینکه بله اونا همن مریض شده بودن.شما در نظر بگیر دشمن اصلی در این فیلم یه ویروس ساده ی میکروسکوپیه که شما هیچ شناختی ازش نداری.پس کل فیلم روی‌ ترس شما از ناشناخته ها حرکت میکنه.یه ویروس نادیدنی ، جنگلی بی پایان ، حرف های یه غریبه که راست و دروغ بودنشون مشخص نیس و ...
تو بعضی از فیلم ها یسری نکات انحرافی وجود داره (مثل فیلم های هیچکاک) که فقط کارشون دادن مسیردهی غلط به بینندس و حس تعادل اونا رو از بین میبره مثل خواب دیدن های متوالی پسر سیاه پوست.اون سگ هم به جنگل میره و بلایی سرش میاد، به نظر من خودش برمیگرده و به اون حالت میرسه اونجا، کسی اونو نمیاره.حالا کار چه موجودی بوده مهم نیس مهم اینه که من بیننده حواسم پرت شده براش و چندتا اتفاق این طوری پشت سر هم توی فیلم باعث میشه من همون حس شخصیت های داخل فیلم رو داشته باشم یعنی نمیدونم با کی و چی طرفم یا به کی اعتماد بکنم و نکنم.در نهایت هم کوچکترین ضعف توی داشتن صداقت باعث شد مسیر این گروه به سکانس پایانی ختم شه که یه تراژدی بزرگه

• Like
Reactions: Ehsan95_76
IMG_20171206_191731.png IMG_20171206_191747.png
بهترین های سال به انتخاب Sight & Sound
سریال استاد رو هم گذاشته:D اولین باره یه سریال رو تو ده فیلم میذارن
⁣1.Get Out, dir: Jordan Peele
2.Twin Peaks: The Return, dirs: Mark Frost, David Lynch
3.Call Me by Your Name, dir: Luca Guadagnino
4.Zama, dir: Lucrecia Martel
5.Western, dir: Valeska Grisebach
6.Faces Places, dir: Agnes Varda, JR
7.Good Time, dirs: Ben and Josh Safdie
8.Loveless, dir: Andrey Zvyagintsev
9.Dunkirk, dir: Christopher Nolan
10.The Florida Project, dir: Sean Baker
11.A Ghost Story, dir: David Lowery
12.BPM, dir: Robin Campillo
13.Lady Macbeth, dir: William Oldroyd
14.You Were Never Really Here, dir: Lynne Ramsay
15.God’s Own Country, dir: Francis Lee
16.Personal Shopper, dir: Olivier Assayas
17.The Shape Of Water, dir: Guillermo del Toro
18.Strong Island, dir: Yance Ford
19.I Am Not Your Negro, dir: Raoul Peck
20.Lady Bird, dir: Greta Gerwig
21.Let the Sunshine In, dir: Claire Denis

آخرین ویرایش:
Hugh-Jackman-Turned-Down-James-Bond-Role.jpg
چرا «هیو جکمن» به بازی در نقش «جیمز باند» نه گفته بود.

«هیو جکمن»، ستاره معروف سینما و کسی که نزدیک به دو دهه به شخصیت «وولورین» در سینما جان بخشیده بود روزگاری قرار بود در نقش شخصیت معروف تمامی دوران یعنی «جیمز باند» بازی کند ولی بنا به دلایلی از این کار صرق نظر کرد.

«زمانی که در حال بازی در قسمت دوم فیلم ایکس-من بودم، تماسی با من گرفته شده بود و بهم گفته شده که آیا دوست داری در نقش جیمز باند بازی کنی. من در آن زمان پیش خودم فکر می کردم که فیلمنامه به طرز قابل توجهی دیوانه وار و غیر قابل باور بوده و نیاز بوده بیشتر به واقعیت نزدیک شود. و گفته بود که شما می نمی توانید چیزی بگوید فقط باید امضاش کنید. من در آن زمان بسیار نگران بودم بین ایکس-من و باند و هرگز نمی توانستم دو عنوان بسیار متفاوت رو انجام دهم. من همیشه سعی می کنم که کارهای متفاوتی را انجام دهم. اما زمانی وجود داشت بین ایکس-من 3 و اولین وولورین، من می دیدم که نقش ها در حال کوچکتر شدن هستند. مردم از من خواستند که کلا در این نقش (وولورین) ظاهر شوم.»

قطعا، «هیو جکمن» بازیگر فوق العاده ای است و می توانست نقش «جیمز باند» را به خوبی بازی کند ولی به چه قیمتی؟ ممکن بود هیچوقت فیلم های مثل The Prestige، Prisoners ساخته نمی شود و حتی تهدیدی برای سری فیلم های ایکس-من محسوب می شد.

Movieweb

منم دقیقا همینو میگم.فیلم فقط داره ادای فیلم های خفن رو درمیاره وگرنه مزخرفی بیش نیست.
حمید جان چندتا فیلم ترسناک که در سطح بالایی باشن و از قشنگی توی ذهنت ماندگار باشن و تاریخ انتشارشون طی 3تا5سال اخیر باشه میتونی بهم معرفی کنی؟؟؟
مهدی من فیلم زیاد می بینم برای همین خیلی هاشون یادم میره :دی در مورد فیلم ترسناک الان تو ذهنم The Autopsy of Jane Doe، Oculus ، 10 Cloverfield Lane، The Witch هست. Insidious ها هم با اینکه خیلی خوشم نیومد ولی بد نبودن. Babadook هم اگه ندیدی خوبه ولی با دقت باید ببینی.
ممکنه فیلم های بهتری باشن که فراموش کرده باشم ولی گزینه های بالا هم خوبن.

مهدی من فیلم زیاد می بینم برای همین خیلی هاشون یادم میره :D در مورد فیلم ترسناک الان تو ذهنم The Autopsy of Jane Doe، Oculus ، 10 Cloverfield Lane، The Witch هست. Insidious ها هم با اینکه خیلی خوشم نیومد ولی بد نبودن. Babadook هم اگه ندیدی خوبه ولی با دقت باید ببینی.
ممکنه فیلم های بهتری باشن که فراموش کرده باشم ولی گزینه های بالا هم خوبن.
واقعا مرسی:x
از اسم هایی که برام نوشتی همه رو سرچ کردم مثل اینکه فیلم 10 Cloverfield Lane خیلی موفق بوده و میخوام دانلودش کنم.فقط قبلش گفتم ازت سوال مثل اینکه نسخه اولی هم فیلم داره و حتی نسخه سومم خواهند ساخت.الان حتما باید نسخه اول فیلم رو ببینم که متوجه داستان نسخه دوم شم؟؟؟نکته جالب اینجاست از نسخه اول خیلی اطلاعات کمی توی نت هست و جز ویکی پدیا چیز خاصی ازش پیدا نکردم مثل اینکه نسخه اول برعکسه نسخه جدیدش فیلم موفقی نبوده.

پ.ن: راستی اگر فیلم ترسناک *28 هفته بعد* بعد رو دیدی بهم بگو پیشنهادش بهم میکنی یا نه :D

• Like
Reactions: Hamid Payne
واقعا مرسی:x
از اسم هایی که برام نوشتی همه رو سرچ کردم مثل اینکه فیلم 10 Cloverfield Lane خیلی موفق بوده و میخوام دانلودش کنم.فقط قبلش گفتم ازت سوال مثل اینکه نسخه اولی هم فیلم داره و حتی نسخه سومم خواهند ساخت.الان حتما باید نسخه اول فیلم رو ببینم که متوجه داستان نسخه دوم شم؟؟؟نکته جالب اینجاست از نسخه اول خیلی اطلاعات کمی توی نت هست و جز ویکی پدیا چیز خاصی ازش پیدا نکردم مثل اینکه نسخه اول برعکسه نسخه جدیدش فیلم موفقی نبوده.

پ.ن: راستی اگر فیلم ترسناک *28 هفته بعد* بعد رو دیدی بهم بگو پیشنهادش بهم میکنی یا نه :D
قربانت
یادم رفت بگم که 10 Cloverfield Lane نسخه دوم یه سری هست :دی ولی من نسخه اول رو ندیدم و مشکلی هم پیش نیومد فیلم چون گنگ و مرموزه و بین خیال و واقعیت نگهت میداره برای من که بهتر هم شد چون هیچی نمی دونستم و وسط فیلم چند بار یادمه نظرم در مورد شخصیت ها و اتفاق ها تغییر کرد. حالا اگه خواستی از قسمت اول ببین ولی واسه من که مشکلی نبود
28 هفته بعد رو من ندیدم نگاه کردم سبکش علمی تخیلی ترسناک هست با این سبک خیلی میونه ای ندارم حالا شاید رفتم سراغش :دی

• Like
Reactions: ps34
سلام
این فیلم تو سبک زامبیه . انگلیسیه و باید حال و هوای فیلمهای انگلیسی رو بپسندی و شماره دوم سری خودشه . فیلم اول اسمش " 28 روز بعد " هست .

دوستان من هر موقع اينجا سوالي كردم يا مشورتي خواستم اغلب جواب خاصي نگرفتم.

ولي خواهشا اين دفعه را اگه يه يا چندين جوانمرداني لطف كنن و فيلمايي كه مثل Hardcore Henry باشه را معرفي كنن ممنون ميشم. از اون فيلماي سراسر هيجاني بود كه ياد و خاطره بازي هاي Doom و ولفنشتاين را زنده كرد.

يعني حتما به صورت اول شخص باشه و اكشن خوبي هم داشته باشه. اگه نمرشم كم بود مهم نيست.

ولي خواهشا اين دفعه را اگه يه يا چندين جوانمرداني لطف كنن و فيلمايي كه مثل Hardcore Henry باشه را معرفي كنن ممنون ميشم. از اون فيلماي سراسر هيجاني بود كه ياد و خاطره بازي هاي Doom و ولفنشتاين را زنده كرد.

يعني حتما به صورت اول شخص باشه و اكشن خوبي هم داشته باشه.
سلام
من فیلم دیگه ای نمیشناسم با این سبک!
ولی یک موزیک ویدئو میتونم با این سبک بهت معرفی کنم که ببینی به اسم Bad Motherfu**er از گروه راک Biting Elbows.
این هم لینک یوتوب اش: watch?v=Rgox84KE7iY

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: THE BEST BOY

يعني حتما به صورت اول شخص باشه و اكشن خوبي هم داشته باشه. اگه نمرشم كم بود مهم نيست.
خب اون فيلم اولين فيلم با اون سبكه:دي چيزي شبيهش نيست.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: THE BEST BOY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or