Movie Center

1.jpg

بنا بر گفته های منابع مختلف به وبسایت Deadline، «کوئنتین تارانتینو» کارگردان محبوب و معروف سینما، با همراه داشتن «ایده ای فوق العاده»؛ در صدد است که قسمت جدیدی از سری فیلم های معروف Star Trek را بسازد و حتی ایشان این «ایده ای فوق العاده» را با «جی. جی. آبرامز» نیز در میان گذاشته است. در ادامه صحبت های این منابع مختلف آمده است که فیلمنامه این قسمت جدید نیز در حال نوشتن است و اگر همه چیز به خوبی پیش برود، خود «کوئنتین تارانتینو» کارگردان فیلم خواهد بود و «جی. جی. آبرامز» تهیه کننده.
IGN

تارنتینو و درجه سنی غیر R اونم تخیلی ؟ به نظرم جو محالاته ! بماند که خودش تاکید کرده یـ فیلم دیگه بیشتر نمیسازه که اونم Kill Bill 3 ـه . تارانتینو ینی فیلمنامه ینی صحنه های خشونت امیز ابگوشتی اصلا این دوتا با هم فرسنگ ها فاصله دارن !

• Like
Reactions: Powerful King
alien_covenant_670.jpg
«ریدلی اسکات»، در جدیدترین مصاحبه خود با Entertainment Weekly صحبت های را در مورد آینده سری فیلم های Alien کرده است:

«قرار است در فیلم بعدی این سری، تمرکز کمتری را بر روی Xenomorphs داشته باشیم ولی در عوض بیشتر تمرکز اصلی بر روی هوش مصنوعی خواهد بود. من فکر می کنم که هوش مصنوعی بسیار ترسناک و خطرناک تر شده است. با اینکه مردم بیشتر می گویند دوست دارند صحنه های خشن و خون ریزی بیشتر را ببینند با اینکه از این جور صحنه ها در Covenant بسیار زیاد بود و بهتر است اینبار تمرکز اصلی را بر روی هوش مصنوعی بگذاریم.»

قسمت بعدی این سری؛ Alien: Awakening نام دارد.

IGN

disney-20th-century-fox-logos-slice-600x200.jpg

بنا بر گزارش های CNBC، کمپانی «دیزنی» به مرحله پایانی خرید «فاکس قرن بیستم» رسیده است. طبق گفته ای CNBC، هر دوی کمپانی بسیار از قرارداد فسخ شده راضی هستنند هرچند که ممکن است کمیسیون تجارت فدرال سعی در جلوگیری آن را داشته باشد. این معامله که به زودی و بطور رسمی اعلام می شود، بالای 60 میلیارد دلار ارزش خواهد داشت.
IGN

View attachment 82315

بنا بر گزارش های CNBC، کمپانی «دیزنی» به مرحله پایانی خرید «فاکس قرن بیستم» رسیده است. طبق گفته ای CNBC، هر دوی کمپانی بسیار از قرارداد فسخ شده راضی هستنند هرچند که ممکن است کمیسیون تجارت فدرال سعی در جلوگیری آن را داشته باشد. این معامله که به زودی و بطور رسمی اعلام می شود، بالای 60 میلیارد دلار ارزش خواهد داشت.
IGN
این دیزنی سیاست غلطیو در پیش گرفته به جا اینکه بره 4تا فیلم جدید بسازه یا لایو اکشن میسازن یا انحصارگری میکننو فیلمای ادامه دارو همینجور ادامه میدن ، فک کنم خلاقیت تو دیزنی به صفر رسیده :-|

View attachment 82315

IGN
٦٠ ميليارد دلار #:-S:-<^#(^

دوستان تهرانی، یک سوال ، پردیس قلهک تهران چجوریه؟ چون نه تو سینما تیکت خرید بلیط داره (حتی فیلماشم نزده اونجا) و هم تو سایتش جایی پیدا نکردم...
بعد فیلم هاش از نظر سانسور در چه حدن؟
بقیه سینما های تهران فیلم خارجی پخش نمیکنن؟ (کوروش و آزادی و چارسو رو چک کردم تو سینما تیکت نداشتن)

پ.ن. مدیونین اگه فک کنین واسه دانکریک عه:)):D

دوستان تهرانی، یک سوال ، پردیس قلهک تهران چجوریه؟ چون نه تو سینما تیکت خرید بلیط داره (حتی فیلماشم نزده اونجا) و هم تو سایتش جایی پیدا نکردم...
بقیه سینما های تهران فیلم خارجی پخش نمیکنن؟ (کوروش و آزادی و چارسو رو چک کردم تو سینما تیکت نداشتن)

من در مورد پردیس قلهک چیزی نمی دونم
ولی به نظرم Dunkirk و فقط باید تو پردیس سینمایی کوروش دید :D، اون بهترین سینمای ایرانه، اینتراستلار هم گذاشت و چقدر هم خوبه نسبت به سینماهای دیگه کل ایران
فکر کنم تو همین چند روزه هم پخشش رو شروع کن چون فیلم دیالوگ آنچنانی هم نداره.
پ.ن: الان نوشته ی پرانتز رو دیدم! سانسور که من چیزی ندیدم چون فقط اینتراستلار رو چند بار رفتم که اونم فقط یه صحنه اخرشه که مورف فرمول رو درمیاره و..

من در مورد پردیس قلهک چیزی نمی دونم
ولی به نظرم Dunkirk و فقط باید تو پردیس سینمایی کوروش دید :D، اون بهترین سینمای ایرانه، اینتراستلار هم گذاشت و چقدر هم خوبه نسبت به سینماهای دیگه کل ایران
فکر کنم تو همین چند روزه هم پخشش رو شروع کن چون فیلم دیالوگ آنچنانی هم نداره.
پ.ن: الان نوشته ی پرانتز رو دیدم! سانسور که من چیزی ندیدم چون فقط اینتراستلار رو چند بار رفتم که اونم فقط یه صحنه اخرشه که مورف فرمول رو درمیاره و..
تو سه بعدی اش که کوروش گند زده بود . یک گراویتی رفتیم سانسورش به کنار . تلویزین 40 اینچ خونه سه بعدی بهتری نسبت به پرده عریض اون جا ارائه میداد

• Like
Reactions: HIGH DEVS

من خودم نرفتم . ولی رفیقم که فایت کلاب رو رفته بود گفت سانسور داره ولی لباس هارو صفحه رو کش میدن . روش خریدش اینطوریه که شما اول میری یک اشتراک میگیری 6 ماهه . بعد برای هر فیلم تو بخش کاربری میری بلیت می خری جدا .

سلام.من توی زومجی نقد فیلم It Comes at Night 2017 رو خوندم خیلی ازش تعریف کرده بود و گفته بود یکی از بهترین فیلم های ترسناک-روان شناختی 10 ساله اخیر هست ولی پایین کامنت ها رو خوندم همه کاربرها از فیلمش شاکی بودن و ازش بد میگفتن و یقه منتقد فیلم رو گرفته بودن چرا تعریف الکی درباره ی این مزخرف میکنی !
منم کنجکاو شدم ببینم حق با کیه تا اینکه خودم دیشب دانلودش کردم و دیدمش.باید بگم یکی از بیخود ترین و چرت ترین فیلم های عمرم بود.حیفه 90 دقیقه ای که پاش تلف کردم.اگر بخوام توی یک جمله توصیفش کنم اینه فیلم فقط و فقط میخواست ادای فیلم های روانشناختی رو دربیاره و هیچی اندازه سر سوزنی توش معنا و مفهوم نبود.
کسی که این فیلم رو دیده میتونه در حد چند خط به من بگه این فیلم چه چیز خوبی داشت؟؟؟
مثلا کی سگ رو مریض کرد؟؟؟اخر فیلم کی سگ رو برگردوند؟؟ کی در رو باز کرده بود؟اخر اون بچه و یا سیاه پوسته مریض شده بودن؟؟معنی کابوس های بیخوره سیاه پوسته چی بود؟اصلا فیلم چی میخواست بگه؟
It Comes at Night 2017 خیلی روان شناختی نیست به نظرم! فیلم خیلی درگیر کننده نیست چیزی که بهش فک کرد در کل یه فیلم معمولی خفه با جو مرموز و سنگین بود چیز خاصی هم نداشت.
چند وقت پیش دیدم خیلی یادم نمیاد ولی فک کنم پسره خودش در رو باز کرده بود. یادمه که قبل اینکه بیدار بشه یه خواب دید اون خواب حالت خواب و بیداری داشت اگه اشتباه نکنم و مخاطب رو به شک می نداخت که خواب بوده یا بیداری و به نظرم اون اتفاق ها تو بیداری افتاد یعنی پسره در رو واسه سکش باز کرده بود. اینکه سگه چطور بیمار شد هم مشخصه دیگه یه ویروس تو شهر پخش شده بود و سگش هم وقتی فرار کرد در معرض ویرویس قرار گرفت. یادمه که آخرش اون بچه و سیاه پوسته مریض شدن. دلیل کابوس ها رو دقیقا نمی دونم ولی درگیری ذهنی زیادی بود که می تونست دلیلشون باشه خصوصا بیمار شدن پدر بزرگ خانواده و اینکه پدرش مجبور شد جلو چشمش با تیر خلاصش کنه و آتیشش بزنه.

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or