Movie Center

روایت داریم تیزرش هم باید Deadpool ـی باشه :))

wft6_deadpool_2_teaser_(2018)_-_39_wet_on_wet_39_-_movieclips_trailers_-_youtube.mp4_20171118_155757.767.jpg

Harry Potter fans protest Johnny Depp's role in Fantastic Beasts sequel

کلا با جانی دپ در نقش گریندل والد اصلا حال نکردم و به نظرم همون کالن فرل خیلی بهتر بود. ولی این روند فعلی هالیود خیلی خنده دار شده.

جایگزینی Colin Farrell خبر خوشایندی نیست، اصولا تغییر بازیگر توی فیلم های ادامه دار چندان مورد استقبال قرار نمی گیره
جالا بماند که جانی دپ کلا بعد از اون شو مارلین منسون به تعداد وحشتناکی زیادی هیتر پیدا کرده :D

جایگزینی Colin Farrell خبر خوشایندی نیست، اصولا تغییر بازیگر توی فیلم های ادامه دار چندان مورد استقبال قرار نمی گیره
جالا بماند که جانی دپ کلا بعد از اون شو مارلین منسون به تعداد وحشتناکی زیادی هیتر پیدا کرده :D
اين نقشا براي جاني دپ خيلي تكراريه:دي

Sent from my iPhone using Tapatalk

کی این فیلم های سوپر هیرویی گورشون گم میکن؟ اینا سینما رو به گند کشیدن!
[پاپکرن را در دهان می گذارد. ]
کمیک بوک ها از 80-90 سال پیش توسط این موجودات تسخیر شدند و از اون موقع همینطور تخت گاز اومدن جلو. سینما هم که تازه چند ساله با پیشرفت های تکنیکی و CG امکان حضور این موجودات رو بدست آورده. و تازه این اول کاره. بشین تا گم و گور شن!!

در مورد این فیلم های سوپرهیرویی که بحثش بود من خودم به شخصه فقط با اسپایدرمن حال کردم و سه گانه بتمن.این اواخر هم چندتاشو دیدم مثل کاپیتان امریکا و wonder woman که واقعا حیف وقت . دیالوگ های تکراری و کلیشه ای داستان تکراری . به جای اینکه هر سال n تا فیلم سوپر هیرویی بدن بیرون و فقط به فکر جیبشون باشن بهتره تعداد رو کمتر کنن روی کمیت کار کنن مطمئنا بقیه هم جذب میشن.

سوپر هیرویی محسوب نمیشه یکم هیت بورزیم؟ :-"
امیر لیگ عدالت رو دیدی ؟! کفیت cam اومده صداش خوبه تقریبا کیفیت تصویرم ای بدک نی. متهی 10 دقیقه کمتر از زمان اصلی فیلم و مقداری ازگوشه سمت چپ تصویر تو کادر نیست. من هنوز کامل ندیدم. ولی با بری آلن و فلش بدجور حال کردم. حالا تموم کردم میام تو اسپویلر توضیحاتی میدم.

امیر لیگ عدالت رو دیدی ؟! کفیت cam اومده صداش خوبه تقریبا کیفیت تصویرم ای بدک نی. متهی 10 دقیقه کمتر از زمان اصلی فیلم و مقداری ازگوشه سمت چپ تصویر تو کادر نیست. من هنوز کامل ندیدم. ولی با بری آلن و فلش بدجور حال کردم. حالا تموم کردم میام تو اسپویلر توضیحاتی میدم.
عجله ای برای دیدن فیلم ها ندارم:دی ، منتظر BD میمونم مثل همیشه:D
حیف نیست حروم کنیم فیلم ها رو ؟:(

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
یاد شگفت انگیزان بخیر. دوبله گلوریشو یادمه گرفته بودم چقدر فوق العاده بود اون موقع که دیدم اصلا دسترسی به نت نداشتم یه زمان دنبال قسمت دومش می گشتم خیلی عجیب بود برام که چرا انیمیشن با این کیفیت و اون پایان ادامه پیدا نکرده.
اون موقع گلوری اجازه استفاده از لهجه ها رو هم داشت و کاراشم تا جای ممکن س.ا.ن.س.و.ر نمی شد و در کل یه گروه خفن و قابل اعتماد بود چیزی که الان شدیدا بهش نیازه.
استفاده از لهجه ها تو کارای گلوری به نظرم واقعا یه ایده و کار شدیدا جذاب بود یه انیمیشن یادمه دیده بودم در مورد تیمون و پومبا شیرشاه، پومبا ترکی صحبت می کرد یه چیز فوق العاده ای بود حیف شد خیلی وقته فک کنم کار نکردن دیگه... لهجه ترکی و آبادانی رو خیلی خوب در میاوردن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or