اصن کیفیت و نمره و این چیزا براشون مهم نیست تا وقتی انقدر تو گیشه خوب میفروشن. زک اسنایدر دستگاه پول سازیشونه .با نمره ی 36 راتن تومیتوز جاستیک لیگ بسی خوشحال شدم تا باشه دی سی و وارنر دست از حماقتشون بردارن بخصوص بزرگترین حماقتشون زک اسنایدر
آقا این blade of immortal دیدم عجب فیلمی بود یه حسی داشتم میخواستم ببنیم شما هم اینطوری بودید؟ انگار فیلم 3-4 ساعت بوده خلاصه شده چون مثلا مانجی به دختر میگه من تا خونه میرسونمت یهو اون یارو معلوم نیست از کجا میاد مانجم از اون پشت مشتا میاد . و چند جای دیگه که حضور ذهن ندارم خلاصه شده؟
اون قسمتش که راک به زنه میگه let's save the world عظمت فیلم رو نشون میدهتریلر فیلم Rampage با بازی Dwayne Johnson منتشر شد:
فیلم بر اساس یه بازی قدیمی به هم اسم هست که ممکنه خیلیاتون یادتون باشه که با جونورای غول پیکر میرفتیم شهر رو داغون میکردیم و ساختمونا رو میاوردیم پایین
خیلی هایپ شدم با تریلر خصوصا اون گوریل غول پیکر و اون گرگ همراهش. تیکه آخرش هم که خیلی خفن بود
پوستر فیلم:
View attachment 81831
توییت جدید «والت دیزنی» در مورد قسمت انیمیشن مورد انتظار Incredibles. به نظر می رسد فردا قرار است اولین تیزر از این انیمیشن منتشر شود.
طبل شادانه کجاست؟ :hearteyes:View attachment 81831
توییت جدید «والت دیزنی» در مورد قسمت انیمیشن مورد انتظار Incredibles. به نظر می رسد فردا قرار است اولین تیزر از این انیمیشن منتشر شود.
اگه اشتباه نکنم همون کارگردان سان اندریاس اینو کارگردانی میکنهاون قسمتش که راک به زنه میگه let's save the world عظمت فیلم رو نشون میده
فکر میکنم یچی در حد سن آندرس در بیاد... اون داداریو داشت این کینگ کونگ