Movie Center

همونطور که احتمالا می دونید 30نما دوباره شروع به کار کرده اما با فروش اشتراک ویژه. یه دوستی در مورد دلیل بسته شدن سایت های پر مخاطب دانلود فیلم می گفت به طرح های جدید نت بر می گرده. اونطور که می گفت ظاهرا دوستان بنا رو گذاشتن رو اینکه با اعمال طرح های جدید نت، ملت بیشتر دانلود می کنن تو این شرایط آمار دانلود فیلم هم میره بالا و اینا هزینه ای که از نت کم کردن رو از سایت های معروفی که اشتراک ویژه می فروشن در میارن. در واقع تو درآمد سایت های دانلود فیلم از فروش اشتراک به مشتری ها سهم دارند.
درست و غلطشو نمی دونم اما تناقضی که این بین وجود داره در مورد طرح های جدید نت هست! فک کنم تو این طرح ها برای بیشتر کاربرها هزینه دانلود نسبت به قبل افزایش پیدا کنه تا کاهش.

قیافه ی من بعد از دیدن JL :-t:o
به نظر می رسه 40 تا 50 دقیقه از کات سینمایی فیلم کم کردن تا بفرستنش برای اکران چون تو خبرها اومده بود اول دو ساعت و چهل و پنج دقیقه یا بیشتر بوده :o:o
داره چه می کنه این وارنر.کلا یه مشت آدم تهی مغز جمع شدن تو وارنر و پشت سر هم دارن گند می زنن و ول کن ماجرا هم نیستن.ازشروع پروژه ها شروع می کنن به گند زدن تا زمان ریلیز BD.تکلیفشون هم با خودشون مشخص نیست.
یک جا خوندم دلیل اینکه زیر 2 ساعت کردن این هست بتونند در سینماهای بیشتری نمایش بدهند

جاستیک لیگ در روز چهارم اکرانش کمتر از هشت میلیون تو امریکایی شمالی فروش داشته که افت فروش نزدیک 70 درصدی رو نشون میده این درحالی که هنوز انیمیشن coco اکران نشده ، با این اوصاف فیلم از نظر تجاری هم خوشبختانه شکست بدی خورده\m/

جاستیک لیگ در روز چهارم اکرانش کمتر از هشت میلیون تو امریکایی شمالی فروش داشته که افت فروش نزدیک 70 درصدی رو نشون میده این درحالی که هنوز انیمیشن coco اکران نشده ، با این اوصاف فیلم از نظر تجاری هم خوشبختانه شکست بدی خورده\m/

این موفقیت بزرگ را به شما، دوستان و خانواده گرامی تبریک میگوییم :)

Batgirl-Movie-Joss-Whedon-Still-Directing.jpg

بنا بر شایعات منتشر شده، «جاس ویدون» (Joss Whedon) همچنان کارگردان فیلم «بت گرل» (Batgirl) هست اما طبق گفته های یک منبع و بخاطر «اختلافات» به وجود آمده ممکن است کارگردان این عنوان تغییر کند.
movieweb

Untitled.jpg

بنا بر گزارش های وبسایت «ورایتی»، بازیگر معروف سینما «جود لا» (Jude Law) در حال مذاکره برای پیوستن به بازیگران فیلم «کاپیتان مارول» (Captain Marvel) هست و ایشان قرار است در این فیلم در نقش Doctor Walter Lawson ملقب به Mar-Vell بازی کند.​

فیلم «کاپیتان مارول» 8 مارس 2019 اکران می شود.

IGN

چندتا فیلم ترسناک معرفی میکنید
چندش اور نباشه
ترسناک باشه مثل The Conjuring
insedius 1-2-3
annablele این اسپین اف کانجارین هست
it
dead silence
the boy
پیشنهاد من انابل یک و دو | دد سایلنس | د بوی
اینسدیوس اصلا یک چیز مسخرس فقط میخاد الکی بترسونه ولی باقی چیزایی ک گفتم واقعا بهت میچسبه

• Like
Reactions: Terova
1.jpg

بنا بر اطلاعات منتشر شده، به تازگی مشخص شده است که طرفدارن درخواستی را منتشر کردند که خواهان آن هستند که نسخه اصلی فیلم «لیگ عدالت» در سینماها به نمایش داده شود. این درخواست نیز توسط 100 هزار نفر امضاء شده است.

همان طور که قبلا اعلام شده بود مدت زمان فیلم «لیگ عدالت» توسط کمپانی وارنر به 2 ساعت کاهش پیدا کرده است. این فیلم 17 نوامبر اکران شده بود.
Screenrant

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or