u_2
کاربر سایت
فیلم جدید اسپیلبرگ با بازی تام هنکس و مریل استریپ
1دی اکران محدود
تریلر فیلم The Post با زیرنویس -جدیدترین ساخته اسپیلبرگ
1دی اکران محدود
تریلر فیلم The Post با زیرنویس -جدیدترین ساخته اسپیلبرگ
منم مثل شما معتقدم که اسپیلبرگ در سالهای اخیر افت کرده، ولی انصاف هم نیست که بگیم کارگردان اورریت شده ای هست. البته مقایسه اسپیلبرگ با اسکورسیزی به نظرم درست نیست، سبک فیلمسازیشون فرق داره.هیچوقت از اسپیلبرگ خوشم نمیومد به نظرم خیلی اورریت شده .(دهه های پیش بهتر بود ب نظرم )
همیشه هم ناخودآگاه با اسکورسیزی مقایسش میکنم و البته اسکورسیزی دمش گرمهه.
اسپیلبرگ و اسکورسیزی هر دوشون به علاوه فرانسیس فورد کاپولا و جورج لوکاس و بعد از اینا جیمز کامرون و تیم برتون میشه گفت پایه گذار هالیوود مدرن بودند هر کدومشون هم سبک خاص خودشون رو داشتند و نمیشه به طور مستقیم با هم مقایسشون کرد مثلا اسکورسیزی سبکش بیشتر درام بیوگرافی هست و اسپیلبرگ بیشتر بلاک باستر می سازههیچوقت از اسپیلبرگ خوشم نمیومد به نظرم خیلی اورریت شده .(دهه های پیش بهتر بود ب نظرم )
همیشه هم ناخودآگاه با اسکورسیزی مقایسش میکنم و البته اسکورسیزی دمش گرمهه.
به به! پیکسار انقدر کارهای درجه یک داره که سخت میشه از بینشون یکی رو انتخاب کرد، ولی The Incredibles یکی از لذت بخش ترین ها بود برای من.اولین تیزر رسمی The Incredibles 2 هم گفته میشه زمان اکران انیمشن Coco منتشر خواهد شد
اوه اوه اوه تاکشی میکه! نمیدونستم مال تاکشی میکه هستسامورایی بازان؛ فیلمو از دست ندین. کیفیت بلوریش تازه اومده. لینک دانلود خواستین به خودم بگید. فیلم فوق العاده است.