Donger Reborn
کاربر سایت
دوزدخمل اسپایدرمن رو هم نیگا کردن ( البته این یه مورد رو کاملا راضیم )
Liz کلا هم نسخه سفید پوست داره توی کامیک ها هم سیاه پوست
Elizabeth Allan (Earth-26496)
دقیقا. چیزی که خیلی برای من آزار دهندست اینه که شخصیت هایی که از اول سفید پوست بودن ( مثلا هیومن ترچ تو Fantastic Four ) رو هم دارن کم کم سیاه می کنن. اگه کسی چیزی بگه میگن نژاد پرستی تو. اگه کلا عکس این قضیه اتفاق بیفته که دیگه هیچی...
این مورد هم دقیقا توی کمیک ها نمونه سیاه پوست هم داره
کلا من توصیه می کنم مورد های سوپر هیرو ای مارول رو بی خیال بشید، چون توی کمیک ها هزار جور بلا سرشون اومده
من فقط Whitewashing دیدم در مورد Iron Fist
هالیوود دیگه داره به جای این طرف بوم بیوفته داره از اون طرف بوم میوفته !!! به عبارتی دیگه شور قضیه رنگ پوست داره درمیاره ! الان جوری شده در یک فیلم اگر از هر نژادی ( سیاه، شرق اسیایی، میکزیکی، سفید ) نباشه اون فیلم میشه نژاد پرستی ! در فیلم Annabelle creation تعدادی دختر یتیم می بینیم خونه جدید می روند که یکیش سیاه هست، خواهر روحانی هم مکزیکی بقیه سفید ... چرا ؟ تا بهشون نژاد پرست گفته نشه
یا در فیلم Death note کاراگاه L را سیاه پوست انتخاب کردند و که با انیمه کلا فرق داره
اوجش در اسکار پارسال دیدیم که 2 سال قبلش مجری سیاه پوست اومد گفت به سیاه پوست ها اهمیت نمیدید و پارسال برای بستن دهن ملت فیلم moonlight را اسکار دادند و LA LA Land که بیشترین نامزدی داشت، اسکار ازش گرفتند چرا چون فیلم یک دونه سیاه پوست هم نداشت ولی اون یکی تا دلت بخواد داشت، تازه موارد رنگین کمونی ها هم داشت
بعضی چیزها باعث میشه من به جای اینکه از یک فیلم لدت ببرم بیشتر حرصم در بیاره
Death Note البته خودش نمونه بارز Whitewashing هم هست
آخرین ویرایش: