کریس راک مجری اسکار 2016 هالیوود را به نژادپرستی محکوم کرد، کسی که سالهاست داره در امریکا زندگی میکنه و سالهاست فعالیت هنری داره
اسکار 2016: کریس راک، مجری مراسم، از نژاد پرست بودن هالیوود گفت! - زومجی
بعد که اون چنین حرفی را در چنین تریبونی میزنه سال بعدش تنوع سیاه پوستها افزایش پیدا میکنه ولی البته با حساب حرف تو اون هم نژاد پرست هست و اصلا هالیوود از این کارها نمیکنه و اصلا اون موقع چیزی زده بوده !!
در مورد قسمت قرمز کردی خوشم میاد خیلی قشنگ همه چیز بی ربط را بهم ربط میدی !! من میگم از اینکه از یک بازیگر مشهور یا با استعداد سیاه پوست در فیلم ببینم مشکلی ندارم مشکل من این هست اینها دیگه بعد از حرف کریس راک دیگه کاری کردند هر فیلمی تنوع نژادی داشته باشه
بعضی فیلمها براساس بازیگرش هم طرفدار خاص خودش پیدا میکنه یعنی شما وقتی جکی چان را در فیلمی میدیدی میگفتی این به قول خودمون کارته ای هست، جان استاتام بزن بزن هست، ارنولد میدیدی اکشن خالص هست یا هر چیز دیگه ... اخرین فیلم ساموئل ال جکسون hitman bodyguard بود که دیدم .. چه من چه هرکس دیگه وقتی تریلر فیلم را میبینه، وقتی بازیگر مشهور داخلش هست میگه خوب این حتما فیلم خوبیه و باید ببینم ساموئل و رایان درونش بازی میکنه پس فیلم قشنگیه اما کافیه یک فیلم بازیگر کمتر شناخته شده برای اون قرد باشه میگه خوب بزار میزان فروش و نمرات منتقدها و تماشگرها بیاد اگر خوب بود میبینم میشه یکی مثل Get Out برای من که بازیگر اصلی سیاه پوست و با استعداد هست که به زیبایی نقشش را بازی میکنه و حتی اگر قرار بازیگر غیر از سیاه پوست می بود اون مفهوم اصلی فیلم از بین میرفت ... اگر فیلمی هم خراب میشه مثل Suicide squad هیچ کس نمیاد بگه هی ویل اسمیت سیاه پوست، این فیلم خراب شد چون تو توش بازی کردی! چون همه به بازی ویل اسمیت مطمئن هستند که بازیگر خوبیه .. یا فیلم Straight Outta Compton که همه بازیگر سیاه پوست هستند باعث شدند شخصا به سیک موزیکال کمی علاقه مند بشم
حرف من این هست وقتی بازیگر با استعداد و معروف شناخته شده باشه هیچ کس نمیتونه ایراد بگیره اما وقتی سیاه لشکر قرار میدهند تا کسی ازشون ایراد نگیره اون دیگه بحثش جداست که قبلش گفتم !
در خصوص همجنسگرایی هم موضوع اصلی من نبود اما کور نیستیم یا مثل کبک سرمون زیر برف نکردیم و داریم می بینیم که بعد از تصویب قانون مجاز بودن این موضوع چقدر افزایش پیدا کرده ... اگر متهمون نمیکنی ما هم حرفش میزنیم پس رنگین کمونی هستیم