Movie Center

سلام دوستان
مدتی دارم دنبال یه فیلم با تم افسانه ای میگردم که اسمش رو فراموش کردم،تو فیلم مردی پس از کشتن اژدها با خون اون حموم می کنه و رویین تن میشه
کسی اسم فیلم رو میدونه ؟
احتمالاً منظورت فیلم Dark Kingdom: The Dragon King هست. اسم آلمانیش هم Die Nibelungen هست. فیلمش هم به چهار قسمت تقسیم شده که از کودکی تا مرگ زیگفرید رو نشون میده.
250px-Dark_Kingdom-_The_Dragon_King_VideoCover.jpeg

• Like
Reactions: THE KING M

در آخرین سه گانه Thor، واقعا عالی ظاهر شدن
اهمینش وقتی دو چندان می شه که حضرت هالک مظلوم هم هم توی این عنوان حضور داره و مهم تر از اون trilogy اش از این عنوان شروع می شه

الان قیافه کسایی که می گفتن این فیلم فان چیه اسم Ragnarok روش گزاشتن و مگه می شه فیلمی که اسم Ragnarok روشه فان باشه و ...، دیدنیه ;)

سلام.
انجمن علمی رشته مون من رو مامور کرده چند تا فیلم مناسب انتخاب کنم تا تو دانشکده پخش کنیم.
رشته مون هم فقه و حقوقه؛ یک سری فیلم میخوام مرتبط با قانون و دادگاه و وکلا.
الان دارم کشتن مرغ مقلد رو نگاه میکنم؛ فیلم خیلی خوبیه ولی دادگاه و قانون و ایناش خیلی کمه.
لطفا یه سری فیلم معرفی میکنید تو این زمینه ها؟ چه کلاسیک، چه جدید و چه ایرانی.
ممنون.

سلام.
انجمن علمی رشته مون من رو مامور کرده چند تا فیلم مناسب انتخاب کنم تا تو دانشکده پخش کنیم.
الان دارم کشتن مرغ مقلد رو نگاه میکنم؛ فیلم خیلی خوبیه ولی دادگاه و قانون و ایناش خیلی کمه.
ممنون.
محاكمه در نورنبرگ، كرامر عليه كرامر، و عدالت براي همه ( با بازي ال پاچينو )
اين دو تا هم شايد بد نباشه the judge 2014 و a few good men.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Alkazar
سلام.
ممنون.
Devil's advocate
Liar Liar
شوخی میکنم.:D ولی خودت خواستی ببینن.
بنظرم ١٢ angry men عالیه
اینجا هم یک لیست از فیلم هایی که درمورد وکلا هست! البته همشون مناسب نیستند.
IMDb: Great Lawyer Movies - a list by moviesIOI

محاكمه در نورنبرگ، كرامر عليه كرامر، و عدالت براي همه ( با بازي ال پاچينو )
اين دو تا هم شايد بد نباشه the judge 2014 و a few good men.

خوب به نظر میان!

Devil's advocate
Liar Liar
شوخی میکنم.:D ولی خودت خواستی ببینن.
بنظرم ١٢ angry men عالیه
اینجا هم یک لیست از فیلم هایی که درمورد وکلا هست! البته همشون مناسب نیستند.
IMDb: Great Lawyer Movies - a list by moviesIOI

12 مرد خشمگین رو سال پیش انجمن علمی فلسفه گذاشته! نمیدونم چه ربطی به رشته اونا داشت!

خیلی سخته فیلم گیر آوردن. هم دادگاه و قانون بازیش زیاد باشه، هم صحنه های +18 نداشته باشه، هم تایمش کم باشه و زیر 2 ساعت باشه!
نمیشه!
مثلا The Judge یه سری صحنه داشت! اونا رو من چجوری حذف کنم!؟
فیلم ایرانی با این موضوع نداری؟

خوب به نظر میان!

12 مرد خشمگین رو سال پیش انجمن علمی فلسفه گذاشته! نمیدونم چه ربطی به رشته اونا داشت!

خیلی سخته فیلم گیر آوردن. هم دادگاه و قانون بازیش زیاد باشه، هم صحنه های +18 نداشته باشه، هم تایمش کم باشه و زیر 2 ساعت باشه!
نمیشه!
مثلا The Judge یه سری صحنه داشت! اونا رو من چجوری حذف کنم!؟
فیلم ایرانی با این موضوع نداری؟
خب نمیشه شما هم بذارین؟. چون واقعا احساس میکنم خیلی به موضوعی که میخوای بخوره. اگر هم نمیتونی ، نسخه ی سانسور شده ی فیلم مورد نطرت ( مثلا همین جاج ) بذار.
کلا در مورد وکیل و وکالت زیاد فیلم نمیشناسم از طرفی در مورد روزنامه نگاری و روزنامه نگارهایی که دنبال حقی از هیچ تلاشی فروکش نمیکنن کلی هست.
پ.ن: این سایت هم یک نگاهی بکن
The 25 Greatest Legal Movies

• Like
سلام
سلام.
ممنون.
هرچی فکر میکنم چیزی کاملتر ، جامعتر و بهتر از American Crime Story به ذهنم نمیرسه .
اگر لازم نیست حتماً فیلم سینمایی باشه و دنبال چندتا فیلم میگردی ، به جاش این سریال رو نمایش بدید .

• Like
Quentin Tarantino on Weinstein: 'I knew enough to do more than I did'
خب تارینتینو هم اعتراف کرد که از ازار های جنسی وینستین سالهاست خبر داشته و پشیمونه از اینکه اقدامی انجام نداده و میگه کاش همون موقع ها که این خبرها رو میشنیده کاری انجام میداده. تارنتینو و وینستین فیلم های زیادی رو باهم همکاری داشتن، بیش از ۵٠ زن از وینستین ازار جنسی دیدن و تا حالا صداشون در نیومده بوده. قضیه جوری شده که الان فکر میکنم هر زن موفقی که تو سینمای هالیووده احتمالا تن به خواسته های نامشروع تهیه کننده دادن که به اینجا رسیدن! چه قدرتی و چه مافیایی بوده که جرات نکردن این زنها صداشون دربیاد. یکی نوشته بود که چه استعدادهایی بخاطر تن ندادن به خواسته هاشون دیده نشدن و واقعا هم تامل برانگیزه! حرف های جنیفر لارنس هم جالب بود وقتی درمورد اوایل بازبگریش صحبت میکرد و اینکه چطور بازیگرها رو عریان به صف میکشیدن و براندازشون میکردن! قبلا از اینهمه سروصداها مشخص بود که اندام و تن خیلی مهمه برای سینمای هالیوود اما حالا با اینهمه گستره ی بزرگی از سوع استفاده ای که شده و قدرتی که پشت اون قرار داشته نشون از پشت پرده ی کثیف صنعت سینمای هالیوود داره. شرم بهشان واقعا

Quentin Tarantino on Weinstein: 'I knew enough to do more than I did'
خب تارینتینو هم اعتراف کرد که از ازار های جنسی وینستین سالهاست خبر داشته و پشیمونه از اینکه اقدامی انجام نداده و میگه کاش همون موقع ها که این خبرها رو میشنیده کاری انجام میداده. تارنتینو و وینستین فیلم های زیادی رو باهم همکاری داشتن، بیش از ۵٠ زن از وینستین ازار جنسی دیدن و تا حالا صداشون در نیومده بوده. قضیه جوری شده که الان فکر میکنم هر زن موفقی که تو سینمای هالیووده احتمالا تن به خواسته های نامشروع تهیه کننده دادن که به اینجا رسیدن! چه قدرتی و چه مافیایی بوده که جرات نکردن این زنها صداشون دربیاد. یکی نوشته بود که چه استعدادهایی بخاطر تن ندادن به خواسته هاشون دیده نشدن و واقعا هم تامل برانگیزه! حرف های جنیفر لارنس هم جالب بود وقتی درمورد اوایل بازبگریش صحبت میکرد و اینکه چطور بازیگرها رو عریان به صف میکشیدن و براندازشون میکردن! قبلا از اینهمه سروصداها مشخص بود که اندام و تن خیلی مهمه برای سینمای هالیوود اما حالا با اینهمه گستره ی بزرگی از سوع استفاده ای که شده و قدرتی که پشت اون قرار داشته نشون از پشت پرده ی کثیف صنعت سینمای هالیوود داره. شرم بهشان واقعا
هاليوود رو كثافت گرفته. چه بالاي ٩٠ درصد فيلماش چه فضاي حاكم بهش.
البته اين سر و صداهاي وينستين هم مسخره س. طرف ميگه منو خيليا رو ازار جنسي دادن. موقعي كه خبر وينستين رسانه اي شده! الان كه معروفي و چند نسل بعدتو بستي با پول و تازه بازم ناراحتي كه نسبت به مردا كم دستمزد ميگيري ( همين لارنس از خيلي از بازيگراي مرد و زن تواناتر از خودش چند برابر بيشتر ميگيره ) صدات درومده؟

آخرین ویرایش:
سلام.
ممنون.
فیلم های فریتز لانگ هم میتونن منبع خوبی باشن. (مثل M یا Fury) فقط یخورده نمایه ی انتقادی دارن که ممکنه به مزاق آقایون خوش نیاد. :D

• Like
Reactions: AmirPXP and Alkazar
هاليوود رو كثافت گرفته. چه بالاي ٩٠ درصد فيلماش چه فضاي حاكم بهش.
البته اين سر و صداهاي وينستين هم مسخره س. طرف ميگه منو خيليا رو ازار جنسي دادن. موقعي كه خبر وينستين رسانه اي شده! الان كه معروفي و چند نسل بعدتو بستي با پول و تازه بازم ناراحتي كه نسبت به مردا كم دستمزد ميگيري ( همين لارنس از خيلي از بازيگراي مرد و زن تواناتر از خودش چند برابر بيشتر ميگيره ) صدات درومده؟

خیلی ها حالا که میبینند بقیه دارن حرف میزنن جرات پیدا کردن که در مورد ازار جنسی صحبت کنند. از طرفی قدرتی که پشت این مردان قرار داشته مانع میشده که درموردش صحبت کنند. مثلا اشخاص مثل انجلینا جولی بعد از رسانه ای شدن اومدو گفت از طرف وینستین ازار دیده و سالها حرفی درموردش نزده.اون قضیه ی دستمزد هم دقیقا دلیلشون رو نمیدونم چیه! ولی دستمزد گرفتن بر مبنای توانا بودن نیست کلا! روی بازیگرها سرمایه گذاری میشه یعنی مثلا به ازای هر دلار که به طرف میدن باید چند دلار بیشتر براشون پول دربیاره ( با توجه به محبوبیتش) حالا اینکه اینا اعتراض میکنن فکر میکنم نسبت به بازیگر مرد هم رده شونه ( از این لحاظ) نه بخاطر توانا بودنشون.

• Like
Reactions: BatiGoal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or