Movie Center

اقا جاتون خالی دبی بودین رفتم Blade Runner 2049 رو imax 3d دیدیم... اقا فیلم که خیلی بارم خوب بود 8/10 . خیلی خوشم امد ولی بار اولم بود امکس میدیدم اونم باثدای خفنن اقا غوغا بود... واقعا اونا حال میکنن با این کیفیت میبنن...اصن هنوز اون موشیقیش تو مخمه خداییش....کینگز من رو هم عادی دیدیم... اونم 6/10 سوژه تکراری...

Last edited by a moderator:
شما Deal سال 2015 رو مطالعه کن (البته اطلاعات جامعی ازش نیست)، جای پس گرفتن حق و حقوق، همکاری مشترک برای ساخت فیلم توی MCU امضا شد!!!
البته Deal بعد از Homecoming 2 تموم می شه، امیدوارم اون موقع حق و حقوقش رو پس بگیره و دست خودش باشه، همکاری خالی مشکلی نداره اما حق و حقوق دادن کارکتر دست اینو و اون چندان کار جالبی نیست
به خصوص وقتی دیزنی اعظم پشتته

خو برادر من چرا حرف زور میزنی. مگه دست دیزنی و ماروله ! به نظرت دیزنی و مارول مرض دارن که نخوان پس بگیرن. وقتی اون کمپانی پس نمیده چکار کنن؟! حالا یکی مثل سونی میاد همکاری میکنه , یکی مثل فاکس حاضره نابود بکنه اون کرکتر ها رو ولی همکاری خیر. تو این قضیه هم اگه میتونست صد در صد کامل پس میگرفت!
اون تیکه که بولد کردم میشه لطف کنی بگی دقیقا حق و حقوق رایت سینمایی کدوم شخصیت کمیک های مارول بعد خریده شدنش توسط دیزنی به شرکت دیگه فروخته شد ؟!

دوستان میشه توی پیغام خصوصی چنتا سایتی که فیلم های بروز و سریال ها رو که قرار میدن بهم معرفی کنین؟
از وقتی که سایت ت.م بستن حس میکنم خیلی از فیلم ها عقبم!
ممنونم

سلام علیکم ...

ایتز ِ بیوتیفول دِی ... :

youtube.com/watch?v=y0UnqEHflLw
f3_you_were_never_really_here.jpg

دوستان میشه توی پیغام خصوصی چنتا سایتی که فیلم های بروز و سریال ها رو که قرار میدن بهم معرفی کنین؟
از وقتی که سایت ت.م بستن حس میکنم خیلی از فیلم ها عقبم!
ممنونم
واقعا از وقتی بسته شد انگار ی چیزی ندارم

دوستان اگه ممکنه برای من هم pm کنید.

• Like
Reactions: *Black Roze*
سلام دوستان
مدتی دارم دنبال یه فیلم با تم افسانه ای میگردم که اسمش رو فراموش کردم،تو فیلم مردی پس از کشتن اژدها با خون اون حموم می کنه و رویین تن میشه
کسی اسم فیلم رو میدونه ؟

سلام دوستان
مدتی دارم دنبال یه فیلم با تم افسانه ای میگردم که اسمش رو فراموش کردم،تو فیلم مردی پس از کشتن اژدها با خون اون حموم می کنه و رویین تن میشه
کسی اسم فیلم رو میدونه ؟
این داستانی که می گی مربوط به افسانه ی زیگفرید میشه . احتمالا مال همون فیلم زیگفرید هم باشه که البته فکر کنم چندتا ورژن مختلف ازش ساخته باشن

• Like
Reactions: THE KING M
سلام دوستان
کسی اسم فیلم رو میدونه ؟
گنجینه فلان
یه همچین اسمی داشت
خیلی سال پیش تو شبکه نمایش خانگی دیدمش
البته این اسم فارسیش بود

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• Like
Reactions: THE KING M

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن