من با فضای فیلم بلید رانر اشنا نیستم اما کلا هرچه فیلم از دنیس ویلنیو(اگه درست نوشته باشم!) دیدم همشون روند اهسته و در لفافه ای دارند. برای بعضی از فیلم هاش این روند عالی یه و میخوره به فضا ولی مثلا برای فیلم اکشنی مثل سکاریو که ایشون کارگردانی کرده بود من زیاد این سبک روایت رو نپسندیدم و دوست داشتم اهنگ فیلم شتاب بیشتری داشته باشه. حالا برای بلید رانر هم مثل اینکه قضیه همینه. فیلم روندش اهسته است که فکر کنم برای فیلمی مثل بلید رانر زیاد مناسب نبوده باشه چون دیدم بعضی جاها از این بابت ناراضی بودند. حالا بازهم باید دید و نظر داد.واقعا تو پرم خورد:
Denis Villeneuve Reacts to ‘Blade Runner 2049’ Bad Box Office, Stands By Spoiler-Phobic Marketing
بعد رفتم نگاه کردم کی الان صدر جدول هست: Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween
به کجا داریم میریم
من با فضای فیلم بلید رانر اشنا نیستم اما کلا هرچه فیلم از دنیس ویلنیو(اگه درست نوشته باشم!) دیدم همشون روند اهسته و در لفافه ای دارند. برای بعضی از فیلم هاش این روند عالی یه و میخوره به فضا ولی مثلا برای فیلم اکشنی مثل سکاریو که ایشون کارگردانی کرده بود من زیاد این سبک روایت رو نپسندیدم و دوست داشتم اهنگ فیلم شتاب بیشتری داشته باشه. حالا برای بلید رانر هم مثل اینکه قضیه همینه. فیلم روندش اهسته است که فکر کنم برای فیلمی مثل بلید رانر زیاد مناسب نبوده باشه چون دیدم بعضی جاها از این بابت ناراضی بودند. حالا بازهم باید دید و نظر داد.
همیشه سر انتشار بلو-ری های فیلم ها WB کلی باید صبر کرد، دیگه فیلم از نولانم باشه یه چند ماه اضافه ضمیمه اش میشه
انتشار نسخه بلو-ری و 4K فیلم Dunkirk مشخص شد، 18 دسامبر 54 روز دیگه
نسخه دیجیتالی 12 دسامبر
فیلم رو دیدی ؟دوستان یک سوال دنیای سینمایی بلوند اتمی با جان ویک یکی هست ؟
من توی سینما دیدمشهمیشه سر انتشار بلو-ری های فیلم ها WB کلی باید صبر کرد، دیگه فیلم از نولانم باشه یه چند ماه اضافه ضمیمه اش میشه
انتشار نسخه بلو-ری و 4K فیلم Dunkirk مشخص شد، 18 دسامبر 54 روز دیگه
نسخه دیجیتالی 12 دسامبر
حالا کی گفت شاه کاره ؟ اصلا مگه حتما باید شاه کار باشه تا براش لحظه شماری کرد ؟ سوای دیدی که به فیلم داشتید اصلا مسله چیز دیگه ای هستش ! من به عنوان فن نولان ژانر جنگ یا حالا هر چیز دیگه ای از اینکه اینقدر منتظر بمونم ناراحتم سوای اینکه حالا چقدر بقیه خوششون اومده یا خودم چقدر قرار لذت ببرم ...من توی سینما دیدمش
همچین شاهکاری هم نیست. انگار داری مستند میبینی. کلا توش 10-15 دقه دیالوگ داره.