لینکو اگر میشه برای بفرست دستتم درد نکنهدوستان این انیمیشن Justice League Dark کیفیت عالیش تاره اومده از دستش ندین هرکی لینک دانلود خواست بگه تا براش بفرستم
لینکو اگر میشه برای بفرست دستتم درد نکنهدوستان این انیمیشن Justice League Dark کیفیت عالیش تاره اومده از دستش ندین هرکی لینک دانلود خواست بگه تا براش بفرستم
من دو تا فیلم toni erdman و a man called ove رو دیدم جفتشون به نظرم بهتر از فروشنده بودن. احتمالا هم جایزه رو به اردمن میدن.دوستان فروشنده شانسی برای برنده شدن داره ؟
البته 15 نامزدی کسب کرده رکورد تاریخو شکونده.تا لیست تکمیل بشه اعلام کنم که شزل با لالالند علناً گل کاشت، 14 نامزدی در بخش ها بدست آورده.
بیشتر از هر فیلم دیگه ای در تاریخ!!
تصحیح: بیشتر از هر فیلم موزیکالی در تاریخ.
شاید منظور اون سایتا نامزدی در 14 کتگوریهالبته 15 نامزدی کسب کرده رکورد تاریخو شکونده.
پ.ن. تو ۱۴ رشته، ۱۵ نامزدی داره! در بخش بهترین آهنگ ۲ نامزدی داره!
پ.ن۲. دم دیمین شزل گرم با این سن رکورد شکونده
-------
ویرایش : تو اینترنت هرمنبع معتبری نوشته 14 نامزدی! یکی از سایت های همسایه نوشته 15 نامزدی، منم هرچقدر میشمرم 15تاست ناموسا اشتباه نمیشمرم چرا همه جا نوشتن 14تا؟؟
آخه قضیه اینه که اگر اینا بخوان واقعا بدترین فیلمای سال رو اعلام کنن باید یک چیزایی رو انتخاب کنن که انقدر بد و گمنامن که هیچ کس اسمشونم نشنیده، برا همین مجبورن چنین انتخابهای پر سر و صدایی بکنن که توجها به سمتشون جلب شه. تازه تو لیست قبل از نهایی جرمی آیرنز هم برا BVS و Assassin's Creed نامزد نقش مکمل بود. AC رو که ندیدم ولی دربارهی خوب بودنش تو BVS فکر کنم اکثریت متفق القول باشن.بتمن مضحک بن افلک؟
یکی از نکات مثبت B v S همین بتمنی بود که افلک نقششو بازی میکرد ، هم بروس وین خوبی بود هم بتمن خوب!
نکته این جاست که سویساید اسکوآد صد برابر انتختب مناسب تری بود تا بتمن علیه سوپرمن . شاید اون چیزی که انتظار داشتیم نبود ولی باز خیلی خیلی بهتر بود . بتمن افلک هم جزو نکات مثبت فیلم بود .یه عده بیکار که هیچ صلاحیتی ندارن یه تشمک راه انداختن که فقط بگن مام هستیم!
کاری ندارم بتمن تو BVS ادم کشت که اونم جای بحث داره ولی بن افلک نه تنها بهترین نکته فیلم بود بلکه جزو بهترین بتمن های کل تاریخ سینما بود از خیلی جهاتم نسبت به بتمن کریستین بیل برتری داشت.خود من قبل از دیدن فیلم اسم افلک بعنوان بتمن میومد خندم میگرفت ولی واقعیته که خیلی خوب بازی کرد.
حالا یه عده با اسم DC مشکل دارن یه عده با اسنایدر یه عده برای خودنمایی ولی بتمن بن افلک فوق العاده بود حالا هرچقدر میخوان بن افلکو ببرن زیر سوال!
___
انتخاب جرد لتو هم جالبه!بنده خدا کلا نقش هویجو تو فیلم داشت و اصلا نتونست خودی نشون بده اینا اومدن گذاشتنش تو تمشک لول.اینا همون سینه چاکهای جوکر هیث لجرن که معتقدن تا پایان دنیا هیچکس حق نداره نقش جوکرو بازی کنه چرا چون یه زمانی هیث لجر نقششو خوب بازی کرده.همونایی که حتی جوکر کمیکم زیر سوال بردن و فقط جوکر هیث لجرو میشناسن لول
یه عده نشستن DC یه چی بده بیرون اینا بریزن سرش.حالا میخواد بازیگر خوب بازی کنه یا اصلا نقشش در حدی باشه که بشه بررسیش کرد!
امی آدامز رو کاندید نکردن!به نظر من شانس لالالند خیلی کمه . اولا اسکار این سال ها نشون داده هدفش در قدم اول سورپرایز کردن مردم با انتخاب غیر ممکن ترین گزینه است (هرچند سالی این اتفاق می افته ) . برای همین شک دارم اون موفقیتی که تو گولدن گلوب داشت رو تکرار ک
امسال واقعا همه خوب بودن . فقط امیدوارم یا اما ببره یا امی . چون دوتاشون گل کاشتن . تو بازیگرای مرد هم یا کیسی یا رایان . تو بازیگران مکمل هم رقابت زیاده . هم مارشالا علی خوب بود هم بریجز و مایکل شنون. به نظرم علی می بره ولی هرکدوم ببرن خوبه
ولی برام عجیبه سکوت اسکورسیزی رو زیاد تحویل نگرفتن.
درسته الان یک بار دقیق نامزد هارو چک کردم دیدم امی نیست. از بس عالی بازی کرده بود تو ارایوال من خودم ندیده تو لیست جا براش گذاشته بودمامی آدامز رو کاندید نکردن!
اسکار هم احتمال داره به لالالند برسه... زنده کردن خاطره اون موزیکال های قدیمی... نمیدونم یه جورایی مثل کاری که آرتیست کرده بود.
البته من تو تاپیک پیش بینی احتمالا رای رو به مونلایت بدم
من بعد شنیدن خبر اولین چیزی که به ذهنم رسید افخمی بود که جمعه قراره عقده هاشو خالی کنه باز :cry:فروشنده جزو 5 نامزد نهایی بهترین فیلم خارجی اسکار شد.