وقتی درجه سنی فیلم R باشه انتظار چنین عکس های هم داشته باشاین عکسای لوگان همشون سنگین و سیاه و سفید اند. فضای فیلم انگار خیلی جدی و تاریکه.
راستی خود فیلم هم سیاه سفیده؟
خود فیلم سیاه و سفید نیست.
وقتی درجه سنی فیلم R باشه انتظار چنین عکس های هم داشته باشاین عکسای لوگان همشون سنگین و سیاه و سفید اند. فضای فیلم انگار خیلی جدی و تاریکه.
راستی خود فیلم هم سیاه سفیده؟
کلا وارنر یک مدتی هست اب رو قطع کرده با اینکه فرانچایز های قوی در اختیار داره ولی فاتحه کیفیت رو خونده. حالا دلیل این تصمیمات احمقانشون چیه خدا میدونه !
پول شاید ولی یه دلیل دیگش زک اینسایدره مرده کارگردانیش بدرده ..... هم نمیخوره بد بودن بعضی فیلماش بخاطر کارگردان بده ولی خوب خرج میکنهپول سوال داره؟
پول سوال داره؟
اخ بحثی هست ایناها خودشون میدونند وقتی روی یک فیلمی با کیفیت کار کنند نتیجه اش فروش دوبله سوبله میشه مثل ارباب حلقه ها و خیلی مثال های دیگه. یعنی با مزایای اکران یک فیلم با کیفیت و موفقیت تو گیشه اشنا هستند ولی جدیدا تصمیماتشون احمقانه شده !
پول شاید ولی یه دلیل دیگش زک اینسایدره مرده کارگردانیش بدرده ..... هم نمیخوره بد بودن بعضی فیلماش بخاطر کارگردان بده ولی خوب خرج میکنه
متوجه شدم ولی خب زک اینسایدر به هر چی سوپرمن بتمنه گند زده رفته با اون داستان افتضاحش در عوض مارول عجب فیلمایی میسازه هر سال بهتر بهتر میشنعزیزم کلا بحث اصلی ما سر هابیت و این فنتستیک بیسته! زک اسنایدر چی میگه این وسط؟
شرمنده ها ولی حس میکنم زک اسنایدرُ خیلی زیادی دارین ضدش بد میگین. یجورایی ادم نفهمه فک میکنه ده نمکیه
عزیز شمایی که تا چندوقت پیش دارک بودن بتمن رو نکته منفی میدونستی بهتره اطلاعاتت رو ببری بالا تا اینکه هر تاپیکی میری یه چیزی فقط بگی!متوجه شدم ولی خب زک اینسایدر به هر چی سوپرمن بتمنه گند زده رفته با اون داستان افتضاحش در عوض مارول عجب فیلمایی میسازه هر سال بهتر بهتر میشن
بر عکس گفتیا من اتفاقن تاریکی رو بیشتر دوست دارم من منظورم داستانشه حالا نمیدونم نویسنده داستان من اف استیل اینا کیه ولی واقعا ضعیفه بعدشم من درباره بیشتر سوپر هیرو ها اطلاعات زیادی دارم بعد شما به این سن پیله کردیا مگه سلیقه ادما به سنشون ربط دارهعزیز شمایی که تا چندوقت پیش دارک بودن بتمن رو نکته منفی میدونستی بهتره اطلاعاتت رو ببری بالا تا اینکه هر تاپیکی میری یه چیزی فقط بگی!
البته فکر کنم بخاطر سن شما مسلما فیلمای فان و رنگارنگ مارول بیشتر به دلتون میشینه چیز طبیعی هست!
Age of ultron يادتون رفت؟ بولشت محض بودمتوجه شدم ولی خب زک اینسایدر به هر چی سوپرمن بتمنه گند زده رفته با اون داستان افتضاحش در عوض مارول عجب فیلمایی میسازه هر سال بهتر بهتر میشن
تو نارکوس چ نقشی داشت؟یادم نیس ک بوده باشهView attachment 67081
بنسیو دل تورو از پروژه ساخت فیلم The Predator کناره گیری کرد.
Boyd Holbrook ستاره سریال نارکوس در حال مذاکره برای ملحق شدن، به بازیگران فیلم The Predator است.
طبق گزارش های منتشر شده از سوی هالیوود ریپورتز، Boyd Holbrook در حال مذاکره برای جایگزینی نقش بنسیو دل تورو در فیلم است.ماه پیش اعلام شده بود که، بنسیو دل تورو به بازیگران قیلم ملحق شده است. اما امروز او اعلام کرده که بخاطر زمان بندی مجبور است پروژه را رها کند.
فیلم The Predator به کارگردانی Shane Black و نویسندگی Fred Dekker سال 2018 اکران می شود.
لینک منبع
کاری با نظرات اون کاربر ندارم، در رابطه با زک اسنایدر، مطمئنا کسی اینجا باهاش دشمنی خونی نداره و ارث بابامون هم بالا نکشیده، ایشون هر موقع کار با ارزش و درخور توجه ای داد بیرون ازش تعریف میکنیم، ده نمکی هم به همین شکل اونم ارث بابامون رو بالا نکشیده، فیلم خوب بده بیرون از اونم تعریف میشه.شرمنده ها ولی حس میکنم زک اسنایدرُ خیلی زیادی دارین ضدش بد میگین. یجورایی ادم نفهمه فک میکنه ده نمکیه