Silent Storm
کاربر سایت
Da Vinci Code و Angels & Demons هم امتیازاتشون در همین حد بود، حالا یه کم بیشتر البته به نظرم اینقدری هم فیلمهای ضعیفی نبودن و به شخصه خیلی حال کردم باهاشون، خصوصا Da Vinci Code حالا این وسط چرا The Lost Symbol رو پیچوندن؟ برای من که ضعیف ترین کتاب سری هست ولی یهو بیخیال شدن عجیبه
Da Vinci Code و Angels & Demons هم امتیازاتشون در همین حد بود، حالا یه کم بیشتر البته به نظرم اینقدری هم فیلمهای ضعیفی نبودن و به شخصه خیلی حال کردم باهاشون، خصوصا Da Vinci Code حالا این وسط چرا The Lost Symbol رو پیچوندن؟ برای من که ضعیف ترین کتاب سری هست ولی یهو بیخیال شدن عجیبه
پیش بینی اسکارindiewire
2017 Oscar Predictions
کیسی افلک عالی بوده شانس زیادی دارهFrontrunners:
Casey Affleck (“Manchester by the Sea”)
Joel Edgerton (“Loving”)
Ryan Gosling (“La La Land”)
Tom Hanks (“Sully”)
Dev Patel (“Lion”)
Contenders:
Alden Ehrenreich (“Rules Don’t Apply”)
Andrew Garfield (“Silence,” “Hacksaw Ridge”)
Jake Gyllenhaal (“Nocturnal Animals”)
Lewis MacDougall (“A Monster Calls”)
Denzel Washington (“Fences”)
Long Shots:
Ethan Hawke (“Born to Be Blue”)
Ewan McGregor (“American Pastoral”)
David Oyelowo (“Queen of Katwe”)
Nate Parker (“The Birth of a Nation”)
Brad Pitt (“Allied”)
Chris Pratt (“Passengers”)
خودم که دوسدارم گاسلینگ ببره
منتظرم ببینیم برد پیت چه کرده
خب پیش بینی دیگهلیستش اعتبار نداره. Micheal Keaton امسال یک فیلم جمع و جور به نام Founder داره، که شانس اصلی نامزد اسکار هست.
فیلم American Pastoral که نظر منتقدان مالی نبوده و باید از همین الان حذف بشه. Bryan Cranston هم برای The Infiltratorشانس داره
دیروز نشستم باز هم انیمیشن The Adventures of Tintin 2011 رو دیدم. فکر کنم از اون موقعی که این انیمیشن اکران شده سی بار شده است که، دیدمش. چقدر این انیمیشن قشنگه طنز عالی در کنار داستان محشر واقعا ازش لذت بردم اندی سرکیس هم مثل همیشه تو بحث موشن کپچر به همتاه.نمی دونم چرا به جای اینکه پیتر جکسون وقتشو با فیلم هابیت تلف کنه نرفت سراغ قسمت بعدی انیمیشن البته استیون اسپیلبرگ چند وقت پیش گفت ادامه اش هنوز تو دستور کار قرار داره
آخرش که باید هابیت ساخته میشد
نمیشه جکسون رو مقصّر دونست
منم خیلی دوست دارم قسمت دوّم اون انیمیشن ساخته شه...
البته الان این جمله ای که گفتی تقریبا جکسون رو مقصر کرد در حالی که نبود پیتر جکسون و اندی سرکیس زیر فشار های WB بودن شدیدا و کار نهایی ای که میبینید به هیچ وجه کار خالص خود پیتر جکسون نیست. قبلا سرش بحث کرده بودیم یه بار. یه ویدئو هم دادن بیرون در مورد اذیت هایی که سر فیلم کشیدن. کلا باید به پیترجکسون تبریک گفت بابت کاری که توی هابیت انجام داد چون اگه کارگردان دیگه ای بود همینشم نمیتونست تحویل بده. WB واقعا گند زد به فیلم.درسته دوست عزیز آخرش باید ساخته می شد، ولی چرا از یه کتابی که به قول معروف 10 تا صفحه بیشتر نداره یه سه گانه ساختند چرا کاراکتر های من درآوردی توش اینقدر زیادن چرا انقدر داستانو عوض کردنه خدایش سه گانه ارباب حلقه ها رو نگاه کنید مخصوصا قسمت سومش بازگشت پادشاه چقدر صحنه های حماسی و نفس گیر داره چقدر کاراکتر های جذاب و خفن داره مخصوصا لگولاس(اورلاندو بلوم) با آراگون(ویگو مورتینس) و باز هم دم پیتر جکسون گرم بعدش اعتراف کرده نمی دونسته سر صحنه فیلمبرداری داره چکار می کنه