Movie Center

Da Vinci Code و Angels & Demons هم امتیازاتشون در همین حد بود، حالا یه کم بیشتر :دی البته به نظرم اینقدری هم فیلمهای ضعیفی نبودن و به شخصه خیلی حال کردم باهاشون، خصوصا Da Vinci Code :دی حالا این وسط چرا The Lost Symbol رو پیچوندن؟ برای من که ضعیف ترین کتاب سری هست ولی یهو بیخیال شدن عجیبه :دی

Da Vinci Code و Angels & Demons هم امتیازاتشون در همین حد بود، حالا یه کم بیشتر :D البته به نظرم اینقدری هم فیلمهای ضعیفی نبودن و به شخصه خیلی حال کردم باهاشون، خصوصا Da Vinci Code :D حالا این وسط چرا The Lost Symbol رو پیچوندن؟ برای من که ضعیف ترین کتاب سری هست ولی یهو بیخیال شدن عجیبه :D

دقیقا قبول دارم! نسخه های قبلی هم بنظرم فیلم های جذابی بودن و برام سوال بود که چرا نمراتشون خوب نبوده... اینم احتمالا مثل هموناست :)
در مورد لاست سیمبول هم کلا ران هاوارد به ترتیب نمیسازه. همونطور که اول داوینچیو ساخت و بعدش angles and demons...

منم خداییش از دوتا فیلم قبلیش خیلی خوشم اومد کلا با دیدن اینا هدایت شدم به خوندن کتاباش و موضوعاتی از این دست...!!! ولی خب Lost Symbol اگه سنگ تموم بزارن براش فیلم مشتی از آب درمیاد....

• Like
Reactions: Frobary
Da Vinci Code و Angels & Demons هم امتیازاتشون در همین حد بود، حالا یه کم بیشتر :D البته به نظرم اینقدری هم فیلمهای ضعیفی نبودن و به شخصه خیلی حال کردم باهاشون، خصوصا Da Vinci Code :D حالا این وسط چرا The Lost Symbol رو پیچوندن؟ برای من که ضعیف ترین کتاب سری هست ولی یهو بیخیال شدن عجیبه :D

اول قرار بود بعد از Angels and Demons اون ساخته بشه،چند نفر هم استخدام شده بودن که فیلمنامشو بنویسن (از جمله خود براون) و حتی یک دوره‌ای قرار بود مارک رومانک به جای ران هاوارد اونو کارگردانی کنه ولی ساخت اون کنسل شد و رفتن سراغ Inferno.

2985.jpg

طبق گزارش های منتشر شده از سوی هالیوود ریپورتز، کمپانی والت دیزنی در حال ساخت فیلمی از روی انیمیشن علاءالدین است. و کارگردان فیلم نیز مشخص شده است.

گای ریچی(قاپ زنی و شرلوک هلمز) قرار است، این فیلم را کارگردانی کند. و همچنین نویسندگی فیلم بر عهده John August (ماهی بزرگ) است. او همچنین قول داده که، صحنه های موزیکال انیمیشن در فیلم نیز وجود دارد.

هنوز تاریخ اکران فیلم مشخص نشده است.

انیمیشن علاءالدین سال 1992 اکران شد.

لینک منبع

NEv8koilO98Zyy_1_b.jpg

بدمن اصلی سومین قسمت از فیلم ولورین (لوگان) اعلام شد.

قبلا حضور Boyd Holbrook(ستاره سریال نارکوس) در این فیلم اعلام شده بود.طبق عکسی (عکس را در بالا مشاهده نمایید) که امروز در صفحه اصلی اینستاگرام فیلم منتشر شد. تایید شده است که، این بازیگر قرار است در نقش «دونالد پیرس» بازی کند.

در کمیک ها آمده است که، پیرس یک سایبورگ است و به White Bishop، White King در کلوپ Hellfire خدمت می کند. این سازمان به رهبری سباستین شاو(کوین بیکون) در فیلم X-Men: First Class نیز وجود داشت. همچنین انگیزه اصلی پیرس طبق آنچه که در کمیک ها آمده است، ساخت ارتشی از سایبورگ ها به نام Reavers است.

فیلم Logan سوم مارس 2017 اکران خواهد شد.

لینک منبع

پیش بینی اسکارindiewire
2017 Oscar Predictions

Frontrunners:
Casey Affleck (“Manchester by the Sea”)
Joel Edgerton (“Loving”)
Ryan Gosling (“La La Land”)
Tom Hanks (“Sully”)
Dev Patel (“Lion”)

Contenders:
Alden Ehrenreich (“Rules Don’t Apply”)
Andrew Garfield (“Silence,” “Hacksaw Ridge”)
Jake Gyllenhaal (“Nocturnal Animals”)
Lewis MacDougall (“A Monster Calls”)
Denzel Washington (“Fences”)

Long Shots:
Ethan Hawke (“Born to Be Blue”)
Ewan McGregor (“American Pastoral”)
David Oyelowo (“Queen of Katwe”)
Nate Parker (“The Birth of a Nation”)
Brad Pitt (“Allied”)
Chris Pratt (“Passengers”)
کیسی افلک عالی بوده شانس زیادی داره
خودم که دوسدارم گاسلینگ ببره:D
منتظرم ببینیم برد پیت چه کرده

لیستش اعتبار نداره. Micheal Keaton امسال یک فیلم جمع و جور به نام Founder داره، که شانس اصلی نامزد اسکار هست.
فیلم American Pastoral که نظر منتقدان مالی نبوده و باید از همین الان حذف بشه. Bryan Cranston هم برای The Infiltratorشانس داره

• Like
Reactions: u_2
لیستش اعتبار نداره. Micheal Keaton امسال یک فیلم جمع و جور به نام Founder داره، که شانس اصلی نامزد اسکار هست.
فیلم American Pastoral که نظر منتقدان مالی نبوده و باید از همین الان حذف بشه. Bryan Cranston هم برای The Infiltratorشانس داره
خب پیش بینی دیگه:D
بعضی از این فیلم هارو هنوز ندیدن
شاید خوب درنیومد یا برعکس و لیست کامل تغییر کنه
اینم یکی دیگه cranstonنداره:D
2017 Best Actor Oscar Predictions
تو بخش فیلم نامه فروشنده رو هم حضور داره

دیروز نشستم باز هم انیمیشن The Adventures of Tintin 2011 رو دیدم. فکر کنم از اون موقعی که این انیمیشن اکران شده سی بار شده است که، دیدمش. چقدر این انیمیشن قشنگه طنز عالی در کنار داستان محشر واقعا ازش لذت بردم اندی سرکیس هم مثل همیشه تو بحث موشن کپچر به همتاه.نمی دونم چرا به جای اینکه پیتر جکسون وقتشو با فیلم هابیت تلف کنه نرفت سراغ قسمت بعدی انیمیشن البته استیون اسپیلبرگ چند وقت پیش گفت ادامه اش هنوز تو دستور کار قرار داره

آخرین ویرایش:
دیروز نشستم باز هم انیمیشن The Adventures of Tintin 2011 رو دیدم. فکر کنم از اون موقعی که این انیمیشن اکران شده سی بار شده است که، دیدمش. چقدر این انیمیشن قشنگه طنز عالی در کنار داستان محشر واقعا ازش لذت بردم اندی سرکیس هم مثل همیشه تو بحث موشن کپچر به همتاه.نمی دونم چرا به جای اینکه پیتر جکسون وقتشو با فیلم هابیت تلف کنه نرفت سراغ قسمت بعدی انیمیشن البته استیون اسپیلبرگ چند وقت پیش گفت ادامه اش هنوز تو دستور کار قرار داره

آخرش که باید هابیت ساخته میشد
نمیشه جکسون رو مقصّر دونست
منم خیلی دوست دارم قسمت دوّم اون انیمیشن ساخته شه...

• Like
Reactions: Jill-Valentine
آخرش که باید هابیت ساخته میشد
نمیشه جکسون رو مقصّر دونست
منم خیلی دوست دارم قسمت دوّم اون انیمیشن ساخته شه...

درسته دوست عزیز آخرش باید ساخته می شد، ولی چرا از یه کتابی که به قول معروف 10 تا صفحه بیشتر نداره یه سه گانه ساختند چرا کاراکتر های من درآوردی توش اینقدر زیادن چرا انقدر داستانو عوض کردنه خدایش سه گانه ارباب حلقه ها رو نگاه کنید مخصوصا قسمت سومش بازگشت پادشاه چقدر صحنه های حماسی و نفس گیر داره چقدر کاراکتر های جذاب و خفن داره مخصوصا لگولاس(اورلاندو بلوم) با آراگون(ویگو مورتینس) و باز هم دم پیتر جکسون گرم بعدش اعتراف کرده نمی دونسته سر صحنه فیلمبرداری داره چکار می کنه

• Like
Reactions: D@SHR3ZA
درسته دوست عزیز آخرش باید ساخته می شد، ولی چرا از یه کتابی که به قول معروف 10 تا صفحه بیشتر نداره یه سه گانه ساختند چرا کاراکتر های من درآوردی توش اینقدر زیادن چرا انقدر داستانو عوض کردنه خدایش سه گانه ارباب حلقه ها رو نگاه کنید مخصوصا قسمت سومش بازگشت پادشاه چقدر صحنه های حماسی و نفس گیر داره چقدر کاراکتر های جذاب و خفن داره مخصوصا لگولاس(اورلاندو بلوم) با آراگون(ویگو مورتینس) و باز هم دم پیتر جکسون گرم بعدش اعتراف کرده نمی دونسته سر صحنه فیلمبرداری داره چکار می کنه
البته الان این جمله ای که گفتی تقریبا جکسون رو مقصر کرد در حالی که نبود :دی پیتر جکسون و اندی سرکیس زیر فشار های WB بودن شدیدا و کار نهایی ای که میبینید به هیچ وجه کار خالص خود پیتر جکسون نیست. قبلا سرش بحث کرده بودیم یه بار. یه ویدئو هم دادن بیرون در مورد اذیت هایی که سر فیلم کشیدن. کلا باید به پیترجکسون تبریک گفت بابت کاری که توی هابیت انجام داد چون اگه کارگردان دیگه ای بود همینشم نمیتونست تحویل بده. WB واقعا گند زد به فیلم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or