Movie Center

بنظرم به یاد موندنی ترین انیمیشن این دهه اخیر Inside out ـه :دی واقعا ایده ناب و معرکه ای داشت که همین الان میرم بعضی ازتیکه هاش نگاه میکنم به وجد میام :دی
فروزنم بنظرم عنوانی بود که کامل آدمو سرگرم میکرد با آهنگای عالی که داشت اما در کل چیزی نبود که تو ذهن مردم بمونه.

وات؟:D همجنسگرایی اصلا ربطی به موضوع نداشت! بیشتر میخواست نفی شعار انیمیشن های قدیمی باشه که دختره تا یکی رو میدید عاشقش میشد و بعد همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشد.. توی فروزن دختره میاد اینکار رو بکنه ولی طرف بهش خیانت میکنه.. خیلی سادس موضوع!:D علت محبوبیشتم تبلیغات وسیع و همه گیر شدن اهنگش بود.. منم معتقدم یه کار متوسط بود

چقدر پروانه ای و صورتی کارتن نگاه میکنی!:دی

کلا قضیه G..y Couple بودن Frozen تحلیل بنده یا توهم دوستان نیست. یه چیز کاملا علنی شدس. حتی BBC هم در موردش کلی مطلب نوشت و اصلا خیلی سر و صدا کرد. خود دیزنی و یه سری روزنامه ها هم وقتی مخالفین بهش لقب Work of the Devil رو دادن، ازش حمایت کردن و گفتن خوبه که تابو شکسته بشه و از این داستان ها. حالا چون فکر میکنم موضوع ممیزی هست مطلب رو وا نمیکنم وگرنه اگه مشکلی نداره یه خلاصه یه مقاله رو بزارم که کامل توضیح میده چطور المان های همجنسگرایانه به انیمیشن اضافه شده.

07ddaa95adf774097d11bf1c1a62199b1e31b487.jpg

نظر مت دیمون در مورد جیسون بورن و جیمز باند

مت دیمون بازیگر سرشناس اسکاری از شخصیت جیمز باند به عنوان یک شخصیت منفی زن ستیز یاد کرد و او را زیر سوال برد.

مت دیمون با انتقاد از جیمز باند آشکارا از شخصیت جیسون بورن طرفداری کرد.

بازیگر نقش بورن گفت: بورن را از باند بیشتر دوست دارم. بورن ارزش‌های امروزی دارد؛ باند ارزش‌های دهه ۱۹۶۰.

وی افزود: با این حال باندی که دانیل کریگ ارایه کرد این شخصیت را به روزرسانی و به امروز نزدیک‌تر کرد، اما به طور کلاسیک شخصیت باند یک شخصیت زن ستیز است که دوست دارد مردم را بکشد و هیچ جا هم رد پایی نگذارد.

دیمون در ادامه از شخصیتی که نقشش را ایفا کرده دفاع کرد و با قطعیت گفت: این در حالی است که جیسون بورن دوست دارد همسر داشته باشد و از کارهایی که قبلا کرده و یادآوری آنها شکنجه می‌شود و احساس خالی بودن می‌کند و با حسی از همدلی و دلسوزی به مردم نگاه می‌کند.

او افزود: اگر درست نگاه کنیم می‌بینیم بورن فقط چند تا آدم بد را کشته آن هم به دستور دیگران بنابر این بورن در مجموع یک برنده است.

جدیدترین فیلم جیسون بورن با بازی مت دیمون در نقش این شخصیت پرطرفدار به کارگردانی پل گرینگراس تا آخر ماه جولای اکران جهانی خود را شروع می‌کند.

منبع

وات؟:D همجنسگرایی اصلا ربطی به موضوع نداشت! بیشتر میخواست نفی شعار انیمیشن های قدیمی باشه که دختره تا یکی رو میدید عاشقش میشد و بعد همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشد.. توی فروزن دختره میاد اینکار رو بکنه ولی طرف بهش خیانت میکنه.. خیلی سادس موضوع!:D علت محبوبیشتم تبلیغات وسیع و همه گیر شدن اهنگش بود.. منم معتقدم یه کار متوسط بود

اون قضیه عشق و عاشقی انا کلا یه ساید استوری بود. بیس داستان راجب الساست. این که از بچگی به خاطر تفاوتی که با بقیه داره منزوی میشه. تا اخر داستان هم با خودش کنار نمیاد ولی اخرش با تفاوتش کنار میاد و داستان به خوبی و خوشی تمام میشه. اینم استروتایپ تمام فیلماییه که راجب همجنسگرایی ساخته شدن و نمونش وحشتناک داره تو هالیوود زیاد میشه.

من اصلا مشکلی با فلسفه همجنسگرایی ندارم اما این تبلیغات مسخره هالیوود روی این موضوع داره تهوه اور میشه.

• Like
Reactions: Ehsan95_76
بنظرم به یاد موندنی ترین انیمیشن این دهه اخیر Inside out ـه :D واقعا ایده ناب و معرکه ای داشت که همین الان میرم بعضی ازتیکه هاش نگاه میکنم به وجد میام :D
فروزنم بنظرم عنوانی بود که کامل آدمو سرگرم میکرد با آهنگای عالی که داشت اما در کل چیزی نبود که تو ذهن مردم بمونه.
Rango رو من بیشتر دوست داشتم:دی
چیز عجیب غریبی بود... توی استوری 3 هم که شاهکار بود... ادامه دادن این سری بی معنیه. فوق العاده تموم شد.

توی این یک دهه به نظرم toy story, inside out, wind rises خیلی خوب بودن و بعد از تماشای هر سه تا هم لذت بردم و به فکر فرو رفتم.
اتفاقی که فقط توی معدود انیمیشنها میوفته و پیکسار تقریبا هفتاد درصد کاراش این استعداد رو دارن.
گل سرسبدشون inside out و wall_E بود.
این فروزنم رو توی قطار دیدم و جز شخصیت برفیش باقی داستانش کلیشه و کودکانه بود.
واقعا نمیدونم چرا اسکار گرفت!

من تقریبا تمام انیمیشن های مهم 6 سال اخیر رو دیدم و به جرات می تونم بگم Rango از هر نظر با فاصله سرتر بوده. یه انیمیشن متفاوت و درگیر کننده، با شخصیت های فوق العاده با مزه و خلاقانه. حیف خیلی خوب نفروخت.

اگه دقت کرده باشید این بحث انیمیشن ها یه مسئله لوپ شده هست که هر مدت مشخص یک بار تکرار میشه :D تو این چند سالی که اینجا بودم باز هزارم هست که این بحث رو دقیقا با همین مشخصات دارم میبینم :D

این بحث الان یه کیوان لیواین کم داره که بیاد از انیمیشن های خمیری و تیم برتون دفاع کنه :D امیر آکیبا هم که اومد با دفاعیه هاش از انیمیشن های کلاسیک دیزنی :D تا چند دقیقه دیگه هم پیشنهاد میشه یه نظرسنجی بزارین تا همه بفهمیم مثلا بهترین انیمیشن 10 سال اخیر چی بوده، در حالی که اکثریت 90 درصد همه به انیمیشن جدید پیکسار رای میدن :دی

------

در آینده بحث انیمیشن های کوتاه پیشبینی میشه و ملت میگردن یه چیز عجیب که تو دهه 60 آمریکا برای کودکان پخش شده رو میزارن اینجا :D

پ.ن: آره خودم میدونم، دیگه زیادی اینجا بودم :| :دی

اقا اصن این بحثا بدون وجود Wreck-It Ralph کاملا بیهودست. برای من شخصا بهترین انیمیشن این چند سال اخیر بود.
به شخصه این تیم دیزنی (Tangledبه بعد) کاراشون به نظرم بهترین استدیو حال حاضرن. به شخصا با کارای اینا از این مدت بیشتر خوشم اومده تا پیکسار! رَلف، فروزن، بیگ هیرو 6، زووتوپیا! اصن بینظیرن اینا.

پ.ن. هنوز دایناسور خوب رو ندیدم ولی با همون یکبار دیدن به شخصه اونقدر که باید و شاید با Inside out حال نکردم. خیلی خوب بود ولی نه در حدی که بقیه میگن. و همینطور هم رنگو! (از رنگو خوشم نیومد کلا :دی )

• Like
Reactions: M0HAMAD and Akiba
میون بحث انیمیشن تون!
آقا این واچمن چه فیلم زیبایی بود،یعنی با اختلاف برام رفت تو صدر یهترین فیلم کمیک بوکی!
یه چیز فوق العاده دیگش هم اینکه که شما کمیک رو نگاه کن و بعدش برو فیلم رو ببین.کاملا شبیه هم دیگس.خیلی به کمیک وفا دار مونده.
دوستان نکته و مطلبی در این باره دارن ممنون میشم بگن.
یه سوال دیگه.با توجه به اینکه کارگردانش زک اسنایدره،این بتمن جدید هم از روی کمیک بوک خاصی ساختن؟میشخ اسمش رو بگین. با تشکر.

• Like
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or