Alkazar
کاربر سایت
این مایکل فسبندره؟!
مال پشت صحنه آخرالزمانه؟
!!!!!!!!A new photo from the set of the Assassin's Creed movie
:-o !?!?!Assassins!!!!!!!!:d
اگر درست یادم باشه ماهی و گربه کلن یه شات بود و توی تدوین هیچ برشی به فیلم نخورده بوده. کلی هم تمرین کردن که تو یه شات بگیرنش.
بحث راجبه پالپ فیکشنه، کسی "اشکان، انگشتر متبرّک و چند داستان دیگر" رو دیده؟ شباهت زیادی به پالپ فیکشن داره :d
Disney has set Oct. 6 for its release of drama "The Girl on the Train" starring Emily Blunt, Rebecca Ferguson and Haley Bennett
The movie is an adaptation of Paula Hawkins’ best-selling novel of the same name Jared Leto and Chris Evans are in talks to join the cast
Hills have eyes 2 فکر کنم!دوستان دنبال یه فیلم ترسناک میگردم با همچین داستانی تقریبا
یه گروه نظامی با هلیکوپتر تو بیابون وارد زیرزمینی میشن یادم نیست چرا ! اونجا که میرسن میبینن همه به فجیع ترین شکل کشته شدن و با خونشون رو دیوارش نوشتن به جهنم خوش اومدید
همینقد ازش یادمه فیلم هم احتمالا قدیمیه
مرسی
Hills have eyes 2 فکر کنم!
بنظرم دلیلش میتونه یک چیز باشه!Inside Out
8/10
با توجه به تعریف های دوستان نشستم دیدم و خیلی هم لذت بردم فقط یه جاشو متوجه قضیه نشدم ممنون میشم منو ملتفت کنید: ( تو تگ اسپویل می نویسم تا مشکلی پیش نیاد )
اونجا که sadness به گوی ها دست میزد رنگشون عوض میشد قضیه ش چی بود؟ چرا تغییر رنگ میداد ولی برای بقیه همچین اتفاقی نمی افتاد؟
بنظرم دلیلش میتونه یک چیز باشه!
در کل بشدت انیمیشن پر معنی و مفهومی بودموفعی که رایلی میاد به شهر جدید و خونه جدید تمام خاطره های خوبش مال قدیمشه در نتیجه هر وقت یاد این خاطرات خوب و شاد میوفته همراه با غم و اندوه اومدن به شهر جدید همراهه و هر وقت Sadness به خاطرات شاد دست میزنه به ناراحتی تبدیل میشه ولی بقیه اینطوری نیستن.![]()
دقیقا , قشنگ من پایان فیلم هنگ بودم :-oنکته جالبی که inside out برای من داشت این بود که ناراحتی صرفا چیز بدی نیست.خشم و انزجار مطلوب نیستن ولی ناراحتی و شادی و کنترلشون نقش مهمی تو شکل گیری یه شخصیت متعالی دارن. بنظرم پایان انیمیشن بعترین چیزی بود که چندسال اخیر دیدم :d
فِر خورد! [Warcraft Movie - Trailer Stills [LEAKED
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imgur: The most awesome images on the Internet
Trailer leaked - Album on Imgur