Movie Center

قبول دارم که فیلم های مثل Pulp Fiction یا همین Birdman خودمون بیشتر از حد و اندازه شون ( به قول خودتون اوریت) نسبت به رقیبانشون در سال هایی که گذشته (2014و1994) تحویل گرفتن، اما واقعا میتونم بگم که Pulp Fiction ، سرمشق فیلمنامه های اپیزودیک و کمدی سیاهه، فکر کنم به همین علته که زیاد تحویل گرفته شدن!

بلد نیستم چجور جواب «بی مزه و meh» رو بدم‌. اگه با هر قسمتی از فیلم مشکل داری میتونیم بحث کنیم. منم نمیگم فیلم بی ایراده ولی از اکثر فیلمهایی که امسال اومدند + فیلمهای چندسال اخیر جانی دپ فیلم بهتری هست.

کلا با بیشتر سکانس های فیلم مشکل دارم ، یه جوری خودشو جدی میگیره اما اصن انگار چیزی خاصی نیست
واسه جانی دپ بالاخره پله ترقی خوبی بود بعد از چند سال که تقریبا فیلمای چیپی بازی میکرد این بهتر بود
در مورد قسمت بولد شده میتوند ده ها فیلم نام ببرم امسال که اینو قورت بدن(Me and earl and dying girl و The diary of a teenage girl و ...) این اصن جوری نیست که بخواد جزو فیلمای برتر باشه ! : |

حالا این خیلی کارگردانای بزرگ دیگه کیان؟:دی نه این که منظورم این باشه که نیست ها،چون نمیدونم ازت میپرسم این خیلی کارگردانای بزرگ دیگه که پالپ فیکشن تو تاپ تنشونه کیان،همه رو هم نمیخواد بگی 5-6 تا بگی بسه :دی
David O. Russell
It’s a Wonderful Life (1946, dir. Frank Capra)
Chinatown (1974, dir. Roman Polanski)
Goodfellas (1990, dir. Martin Scorsese)
Vertigo (1958, dir. Alfred Hitchcock)
Pulp Fiction (1994, dir. Quentin Tarantino)
Raging Bull (1980, dir. Martin Scorsese)
Young Frankenstein (1974, dir. Mel Brooks)
The Discreet Charm of the Bourgeoisie (1972, dir. Luis Bunuel)
The Godfather (1972, dir. Francis Ford Coppola)
Blue Velvet (1986, dir. David Lynch)
Groundhog Day (1993, dir. Harold Ramis)

Cameron Crowe
The Apartment (Wilder)
La R?e du jeu (Renoir)
La dolce vita (Fellini)
Manhattan (Allen)
The Best Years of Our Lives (Wyler)
To Kill a Mockingbird (Mulligan)
Harold and Maude (Ashby)
Pulp Fiction (Tarantino)
Quadrophenia (Roddam)
Ninotchka (Lubitsch)

Michael Mann
Apocalypse Now (Coppola)
Battleship Potemkin (Eisenstein)
Citizen Kane (Welles)
Dr. Strangelove (Kubrick)
Faust (Murnau)
Last Year at Marienbad (Resnais)
My Darling Clementine (Ford)
The Passion of Joan of Arc (Dreyer)
Raging Bull (Scorsese)
Pulp Fiction (Tarantino)
و خیلیای دیگه که من نگشتم نتو دیگه خودت بگرد:d
مثلا یه مصاحبه با اسپیلبرگ بود که پیداش نکردم راجب تاثیرات سینمای مستقل بر صنعت سینما و این چیزا بود که توش این فیلم رو نماد این تاثیرگذاری ها میدونه:d
ولی در کل چیزی که مشخصه اینه که وقتی یه فیلم مستقل میاد نامزد ۷ جایزه اسکار میشه و تو صد فیلم برتر تاریخ انجمن سینمای آمریکا قرار میگیره و یا یکی مثل راجر ایبرت میگه تأثیرگذارترین فیلم دههٔ نوده همه چیز هست جز اوریت:d

کلا با بیشتر سکانس های فیلم مشکل دارم ، یه جوری خودشو جدی میگیره اما اصن انگار چیزی خاصی نیست
واسه جانی دپ بالاخره پله ترقی خوبی بود بعد از چند سال که تقریبا فیلمای چیپی بازی میکرد این بهتر بود
در مورد قسمت بولد شده میتوند ده ها فیلم نام ببرم امسال که اینو قورت بدن(Me and earl and dying girl و The diary of a teenage girl و ...) این اصن جوری نیست که بخواد جزو فیلمای برتر باشه ! : |

یه جورایی میخواد ادای goodfellas دربیاره،اما نمیتونه....منتقدا هم بیشتر نقداشون مقایسه بین این دو‌بود !

Pulp Fiction برای من که یکی از بهترین فیلمهایی هست که دیدم ولی به نظرم یه مقدار تو ترکیب خشونت و طنز زیاده روی کرده بودن. یعنی یه سری صحنه های خیلی بد رو با حس طنز داشتن نشون میدادن که خب من از این مدل حرکات خیلی خوشم نمیاد :دی ولی در کل فیلم خیلی خوبی بود و برعکس Memento که بار اول وسطش سردرد گرفتم که چرا اینجوریه، اصلا سر این یکی گیج نشدم :دی

Pulp Fiction برای من که یکی از بهترین فیلمهایی هست که دیدم ولی به نظرم یه مقدار تو ترکیب خشونت و طنز زیاده روی کرده بودن. یعنی یه سری صحنه های خیلی بد رو با حس طنز داشتن نشون میدادن که خب من از این مدل حرکات خیلی خوشم نمیاد :دی ولی در کل فیلم خیلی خوبی بود و برعکس Memento که بار اول وسطش سردرد گرفتم که چرا اینجوریه، اصلا سر این یکی گیج نشدم :دی
حالا خودمونیما ولی مثال بهتر نبود ؟ :دی اصلا چه ربطی دارن این دوتا بهم ؟ :دی Memento رو باید سر درد میگرفتی چون قرار بود سردرد بگیری :دی ولی Pulp Fiction قرار بود از همون اول باهاش کیف کنی :دی

آخرین ویرایش:
حالا خودمونیما ولی مثال بهتر نبود ؟ :دی اصلا چه ربطی دارن این دوتا بهم ؟ :دی Memento رو باید سر درد میگرفتی چون قرار بود سردرد بگیری :دی ولی Pulp Fiction قرار بود از همون باهاش کیف کنی :دی
نخواستم اسپویل کنم ولی منظورم جا به جا کردن سکانس ها بود (نمی دونم بهش چی میگن)، تو Memento به شخصه واقعا سرگیجه گرفتم ولی تو Pulp Fiction راحت میشه فهمید قضیه چیه و خیلی عالی سکانس ها رو ترکیب کرده بود. البته میدونم روایت داستان این دو تا فیلم خیلی با هم متفاوته و Memento از سیستم دنده عقب (!) استفاده میکنه ولی به صورت کلی تجربه ـم رو موقع دیدن این مدل فیلمها گفتم :دی

اتفاقا من مشکل خاصی باهاش نداشتم. فقط این حس بهم دست داد که جیمی واقعی مجرم و مافیایی خیلی بزرگی نبوده و اینا اینقدر بزرگش کردند. چون کار خاصی تو فیلم نکرد. انتظارم یه چیزی در حد دون کورلئونه بود ازش ولی یک دهمش هم نبود :d

اون تیکه بولد شده هم اشتباه منه. باید مینوشتم فیلمهایی که امسال دیدم. البته بازم جز خوباست.

پالپ فیکشن واقعاً زیادی بزرگ شده، از وقتی که دیدمش همیشه این سوال تو ذهنم بوده که چجوری این فیلم رتبه 7 رو توی Imdb داره. (برا شاوشنک ردمشن هم همین سوال تو ذهنمه، البته با غلظت کمتر :d) بخاطر همین می‌خاستم ببینم کس دیگه‌ای هم هم‌نظرم هست یا مشکل از من بوده. :d
پالپ فیکشن شاید از نظر خیلی‌ها جزو برترین فیلم‌های تاریخ باشه ولی من یکی اصلا باهاش حال نکردم. نهایتا یه فیلم «خوب» بود برام. یکی از دوستان گفت بر سینمای مستقل تاثیر زیادی داشته، خب دلیل تاثیر گذاریش چی بوده؟ فقط بخاطر استفاده کردن از یه داستان غیر خطی که باید مث پازل سر همش کنی تا بفهمی چی به چیه یا ترکیب کردن طنز و خشونت؟
والا من خیلی فیلم باز نیستم شاید دلایل دیگه‌ای هم داره که من نمی‌دونم، اگه روشنم کنید ممنون می‌شم. :d

نخواستم اسپویل کنم ولی منظورم جا به جا کردن سکانس ها بود (نمی دونم بهش چی میگن)، تو Memento به شخصه واقعا سرگیجه گرفتم ولی تو Pulp Fiction راحت میشه فهمید قضیه چیه و خیلی عالی سکانس ها رو ترکیب کرده بود. البته میدونم روایت داستان این دو تا فیلم خیلی با هم متفاوته و Memento از سیستم دنده عقب (!) استفاده میکنه ولی به صورت کلی تجربه ـم رو موقع دیدن این مدل فیلمها گفتم :دی

Memento بهترین فیلم نولان ـه : | (نظر شخصی)
یه دو سه بار نگاش میکردی متوجه شاهکار بودنش میشدی

@Frobary

ممد اون چیزهایی که گفتی نقاط ضعف نیست. به اون میگن راوی گری و باعث میشه نویسنده سبک خودش رو داشته باشه.
---------------------------------------------------
سبک نگارش Memento و Pulp Fiction کاملا دو شیوه ی جداست.
Pulp Fiction: تقطیع داستان از نگاه هر کاراکتر.
Memento: بیان داستان از آخر به اول، از دید شخصیت اول.
که جفت این فیلم ها از نوآوری های فیلمنامه نویسی بود اون زمان اما شیوه ی نگارش Pulp Fiction خیلی مورد تحسین قرار گرفت و تا امروز میشه گفت هزاران فیلم و سریال و بازی ازش برداشت کردن.(برای همین میگن بهترین فیلم تارانتینو این فیلمه)
سبک Memento خیلی شخصی بود. اما مشخصه ی خود فیلم موند ...

آخرین ویرایش:
@Frobary

ممد اون چیزهایی که گفتی نقاط ضعف نیست. به اون میگن راوی گری و باعث میشه نویسنده سبک خودش رو داشته باشه.
---------------------------------------------------
سبک نگارش Memento و Pulp Fiction کاملا دو شیوه ی جداست.
Pulp Fiction: تقطیع داستان از نگاه هر کاراکتر.
Memento: بیان داستان از آخر به اول، از دید شخصیت اول.
که جفت این فیلم ها از نوآوری های فیلمنامه نویسی بود اون زمان اما شیوه ی نگارش Pulp Fiction خیلی مورد تحسین قرار گرفت و تا امروز میشه گفت هزاران فیلم و سریال و بازی ازش برداشت کردن.(برای همین میگن بهترین فیلم تارانتینو این فیلمه)
سبک Memento خیلی شخصی بود. اما مشخصه ی خود فیلم موند ...

همچین هم آخر به اول نیست
درست یادم نیست اما فیلم 3 4 تا تایملاین داره ...

من درست یادم نیست اما یادمه سکانس های سیاه سفید کاملا روایت زمانیشون فرق داشت و اصلا هم از اخر به اول نبود
شما برید یه بار دیگه نگاه کنید : )
اون صحنه ها همشون شروع داستان یا همون اول کارن ینی اول داستان تیکه تیکه کات شده بود و واسه هر عقب گرد یـ تیکش پخش میشد (صحنه های سفید رو میچسبوندی به هم بعد از آخر به اول فیلم صحنه ها رو دوباره تدوین میکردی میشد از اول به اخر ...)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or