سلام
من این نسخه از فیلم Avenger رو دانلود کردم Avengers- Age of Ultron (2015) 1080p BrRip 6CH x265 HEVC @PSA.mkv ,اما متاسفانه با Km Player نمیتونم ببینمش صدا داره اما تصویر نداره میشه راهنمایی کنید که چکار کنم... ممنون میشم
سلام
من این نسخه از فیلم Avenger رو دانلود کردم Avengers- Age of Ultron (2015) 1080p BrRip 6CH x265 HEVC @PSA.mkv ,اما متاسفانه با Km Player نمیتونم ببینمش صدا داره اما تصویر نداره میشه راهنمایی کنید که چکار کنم... ممنون میشم
Since its broadcast premiere on “Monday Night Football,” the first official trailer has accumulated an estimated 37 million global YouTube views in its 24 hours since bowing, less than 1 million behind the film’s second teaser trailer released in April. By combining the trailer release with the opening of ticket sales, “Star Wars” accumulated the second highest YouTube view count of the year, behind only its own teaser trailer #2 released in April
منظورت Rachel McAdams ـهSouthpaw
یک ساعت و 50 دقیقه لذت خالص...لذت بردیم از بازی سلطان جیک جیلنهال .
نقش ریتا اوریا هم تاریخی بود در این فیلم!
8/10
ولی جیمز باند خاصی نیست و دو سال بعد یادت میره همچین چیزی وجود داشته.
نه دقیقاریتا اورا .ده ثانیه در خونه رو باز کرد فقط!منظورت Rachel McAdams ـه؟
نقد های Specter تقریبا همشون تا اینجا رو یه مورد شدیدا تاکید داشتن و اونم این بوده که تک تک کاراکتر ها و حتی صحنه ها تکراری هست و همه رو قبلا تو قسمت های قبل به قطع یقین دیدید و کلا یه چیز کلیشه ای و تکراری هست ( البته جیمز باند های اخیر، حتی همون خوباش هم اسکی از اولیا هست ولی خب بازم...)
ولی با اینحال بازم به طرز جالبی حتی نقد های نسبتا منفی فیلم هم گفتن با وجود این کلیشه ای بودنش، هنوزم سرگرم کننده هست.
کلا نمیدونم چرا ولی بعد از معرفی فیلم و اولین تریلرش امیدم رو به این قسمت از دست دادم ولی احتمالا فیلم خوبی هست ولی جیمز باند خاصی نیست و دو سال بعد یادت میره همچین چیزی وجود داشته.
گرفتی مارو ؟نه دقیقاریتا اورا .ده ثانیه در خونه رو باز کرد فقط!
آیکیو تیکه به این تابلویی دیگه سوال داره؟گرفتی مارو ؟به خاطر ده ثانیه تاریخی بازی کرد ؟ اصلا چ دیالوگی گفت تو اون ده ثانیه ؟ تاریخی ؟
یه جوری نوشتی انگار همه 4 5 دادن به فیلم . یاد اخبار فاکس نیوز افتادم