Movie Center

سلام
من این نسخه از فیلم Avenger رو دانلود کردم Avengers- Age of Ultron (2015) 1080p BrRip 6CH x265 HEVC @PSA.mkv ,اما متاسفانه با Km Player نمیتونم ببینمش صدا داره اما تصویر نداره میشه راهنمایی کنید که چکار کنم... ممنون میشم

سلام
من این نسخه از فیلم Avenger رو دانلود کردم Avengers- Age of Ultron (2015) 1080p BrRip 6CH x265 HEVC @PSA.mkv ,اما متاسفانه با Km Player نمیتونم ببینمش صدا داره اما تصویر نداره میشه راهنمایی کنید که چکار کنم... ممنون میشم

فکر کنم آخرین نسخه kmplayer میتونه x265 رو اجرا کنه ، برای پلیرهای دیگه هم باید آخرین نسخه K-Lite Mega Codec Pack رو بگیری

سلام

نرم افزار Pot player رو نصب کن دقیقا مث km هست ولی خوراکه x265 هستش . ولی codec حتما نصب کن.

نقد های Specter تقریبا همشون تا اینجا رو یه مورد شدیدا تاکید داشتن و اونم این بوده که تک تک کاراکتر ها و حتی صحنه ها تکراری هست و همه رو قبلا تو قسمت های قبل به قطع یقین دیدید و کلا یه چیز کلیشه ای و تکراری هست ( البته جیمز باند های اخیر، حتی همون خوباش هم اسکی از اولیا هست ولی خب بازم...)

ولی با اینحال بازم به طرز جالبی حتی نقد های نسبتا منفی فیلم هم گفتن با وجود این کلیشه ای بودنش، هنوزم سرگرم کننده هست.

کلا نمیدونم چرا ولی بعد از معرفی فیلم و اولین تریلرش امیدم رو به این قسمت از دست دادم ولی احتمالا فیلم خوبی هست ولی جیمز باند خاصی نیست و دو سال بعد یادت میره همچین چیزی وجود داشته.

Star Wars: The Force Awakens Trailer Narrowly Misses One-Day Traffic Record
Since its broadcast premiere on “Monday Night Football,” the first official trailer has accumulated an estimated 37 million global YouTube views in its 24 hours since bowing, less than 1 million behind the film’s second teaser trailer released in April. By combining the trailer release with the opening of ticket sales, “Star Wars” accumulated the second highest YouTube view count of the year, behind only its own teaser trailer #2 released in April

!

به هرحال جیمزباندهای دنیل کریگ چه بخوایم چه نخوایم اگر نگیم بهترین جزو بهترین سری های این مجموعس.الانم این شاید آخرین کارش باشه پس شل کنین و لذتش رو ببرین و انقدر ناله نکنید:d

fe4309f99f8d9e778943c4c347d14588.jpg

سه تا فیلم واسه نجات یه نفر

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

نقد های Specter تقریبا همشون تا اینجا رو یه مورد شدیدا تاکید داشتن و اونم این بوده که تک تک کاراکتر ها و حتی صحنه ها تکراری هست و همه رو قبلا تو قسمت های قبل به قطع یقین دیدید و کلا یه چیز کلیشه ای و تکراری هست ( البته جیمز باند های اخیر، حتی همون خوباش هم اسکی از اولیا هست ولی خب بازم...)

ولی با اینحال بازم به طرز جالبی حتی نقد های نسبتا منفی فیلم هم گفتن با وجود این کلیشه ای بودنش، هنوزم سرگرم کننده هست.

کلا نمیدونم چرا ولی بعد از معرفی فیلم و اولین تریلرش امیدم رو به این قسمت از دست دادم ولی احتمالا فیلم خوبی هست ولی جیمز باند خاصی نیست و دو سال بعد یادت میره همچین چیزی وجود داشته.

یه جوری نوشتی انگار همه 4 5 دادن به فیلم . یاد اخبار فاکس نیوز افتادم

یه جوری نوشتی انگار همه 4 5 دادن به فیلم . یاد اخبار فاکس نیوز افتادم

فرق من و امثال شما اینه که توجهی به نمره ای که دادن نمیکنم، خیلی راحت میرم نقد همشون رو بصورت چکیده میخونم تا ببینم لپ کلامشون چی بوده، حالا اصلا1 داده باشن یا 100.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or