Movie Center

بندانگشتـیـ گذاشتنش حرامـه Holy crap this poster :d

شخصا با کارهای ایناریتو لذت نمیبرم.سینماشو دوست ندارم.حتی همین بردمن که این همه سرو صداکرده.اینو گفتم که حرفم رو سر جوگیری ندونید ولی پوستر یکی از بهترین هایی که دیدم

Pulp Fiction-1994

PulpFictionGuns.jpg

بالاخره تونستم بعد از مدتها یکی از بهترین فیلم های تاریخ رو ببینم که حتی باعث شد توی لیست ToP 10 منم جا بگیرد! فیلمی جمع و جور با فیلم نامه فوق زیبا که یه جورایی همه چیز رو به شوخی گرفته و هم چنین بهترین داستان اپیزودیک رو نیز تحویل مخاطب داده، کارگردانی تارانتیتو هم در این فیلم تداعی برخی صحنه های فیلم Birdman هست (صحنه قدم زدن John Travolta در کلاب و رقص تک نفری Uma Truman ) که با موسیقی های انتخابی به نحو خارق العاده ای گرفته شده، Bruce Wills هم بهترین بازی عمرشو انجام داده و بازم زور بزنه، به این نمیرسه، جان تراولتا و ساموئل جکسون هم باید بازی کردن تو ی فیلم رو بهترین عمر زندگیشون بدانن (نسبت به بازی های کلیشه ایشون تو فیلم های جدید!) در کل فیلم با صحنه های ماندگار و دیالوگ های جالب و طنز آمیز با خشونت تمیز، تونسته به بهترین فیلم تاریخ تبدیل شه!

10/10

یعنی فقط منم که فک می‌کنم این فیلم اوریت شده‌ترین فیلم تاریخه؟ :-/

از اونجایی که جواب این سوال تو بازیسنتر هیچوقت «آره» نبوده، بزار خیالت رو همین الان راحت کنم بگم:

نه بابا، منم فکر میکنم بدرد لای جرز دیوار میخوره :دی

b1i6_fb_img_1445726011196.jpg

فقط که نه ، نهایتش یه چندنفر دیگه هم بتونی جمع کنی:d
دیگه وقتی این فیلم تو تاپ تن خیلی از کارگردانای بزرگ دنیا قرار داره ما کی باشیم که بگیم اورریته آخه:dهرچند عمرا نیست:d

آخرین ویرایش:
عجب فیلم خوش ساختی بود این Black Mass. همه بازیگرها هم نقش خودشون رو عالی بازی کردند، به خصوص چهار شخصیت اصلی‌‌. موسیقی فیلم هم خاص نبود ولی حس متناسب با هر موقعیت رو به بیننده منتقل میکرد‌. آخرای فیلم هم با اینکه ریتم کندتر میشه، ولی به نظرم داستان از راه خودش منحرف نمیشه.

عجب فیلم خوش ساختی بود این Black Mass. همه بازیگرها هم نقش خودشون رو عالی بازی کردند، به خصوص چهار شخصیت اصلی‌‌. موسیقی فیلم هم خاص نبود ولی حس متناسب با هر موقعیت رو به بیننده منتقل میکرد‌. آخرای فیلم هم با اینکه ریتم کندتر میشه، ولی به نظرم داستان از راه خودش منحرف نمیشه.
داداش با زیر نویس فارسی دیدی ؟

فقط جانی دپ و گریمش خوب بود
مگرنه فیلم بی مزنه و meh ـی بود

دیگه وقتی این فیلم تو تاپ تن خیلی از کارگردانای بزرگ دنیا قرار داره ما کی باشیم که بگیم اورریته آخه:dهرچند عمرا نیست:d

حالا این خیلی کارگردانای بزرگ دیگه کیان؟:دی نه این که منظورم این باشه که نیست ها،چون نمیدونم ازت میپرسم این خیلی کارگردانای بزرگ دیگه که پالپ فیکشن تو تاپ تنشونه کیان،همه رو هم نمیخواد بگی 5-6 تا بگی بسه :دی

فقط جانی دپ و گریمش خوب بود
مگرنه فیلم بی مزنه و meh ـی بود
بلد نیستم چجور جواب «بی مزه و meh» رو بدم‌. اگه با هر قسمتی از فیلم مشکل داری میتونیم بحث کنیم. منم نمیگم فیلم بی ایراده ولی از اکثر فیلمهایی که امسال اومدند + فیلمهای چندسال اخیر جانی دپ فیلم بهتری هست.

ما که با ذوق و شوق رفتیم خریدیمش ولی از بس زیرنویس اش مزخرف بود نتونستم ببینم . یعنی پیش نیومده تا به حال که یک زیرنویس اینقدر اعصابم رو خورد کنه . چون اکثر فیلم هایی که با زیرنویس بد دیدم اکشن و بلاک باستری بودن و دیالوگ و این هاشون اهمیتی نداشت . حالا اگه زیرنویس خوب ازش اومده بگید برم هم فیلم رو دانلود کنم هم زیرنویس رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or