Movie Center

جـــــــــــون ....!! =p~

fxdrc9bwy9kn1r1u2pyc.png

David Fincher Is Back , Bi*ches :bighug:

برایان سینگر به طور رسمی به عنوان کارگردان X-Men: Apocalypse معرفی شد

===

دوستان تاپ گان گفتند :دی و Aviator من اضافه میکنم :دی
البته فیلم Red Baron هم هست ولی زبان آلمانی هست فکر نکنم دوبله به انگلیسیش موجود باشه :-/

فیلم پروازی یه فیلم هست که به تاپ گان فرانسه معروف هست.Les chevaliers du ciel

فیلم خوبی هستش

دوستان یکی میشه لطفا ترتیب درست نگاه کردن X-Men هارو بنویسه بی زحمت، احساس می کنم دارم نامنظم میبینم، بعد از اینکه قسمت اول رو دیدم، امروز دومین قسمت هم دیدم.
امیدوارم مشکلی نبوده باشه فعلا :d ولی از اینجا به بعد فکر کنم 3 4 نسخه دیگه هست که مهمه.

بی زحمت یه بزرگوار نام ببره به ترتیب.

دوستان یکی میشه لطفا ترتیب درست نگاه کردن X-Men هارو بنویسه بی زحمت، احساس می کنم دارم نامنظم میبینم، بعد از اینکه قسمت اول رو دیدم، امروز دومین قسمت هم دیدم.
امیدوارم مشکلی نبوده باشه فعلا :d ولی از اینجا به بعد فکر کنم 3 4 نسخه دیگه هست که مهمه.

بی زحمت یه بزرگوار نام ببره به ترتیب.

ترتیب سال انتشار:

x-men
x2
x-men last stand
x-men origins wolverine
x-men first class
wolverine
x-men days of future past

-------------------------

ترتیب رخ دادن اتفاقات:
X-men origins wilverine
first class
x-men
x2
last stand
wolverine
days of future past
--------------------
به ترتیب انتشار ببین

First Class بیش از یک دهه قبل از Origins: Wolverine هستش.

Origin یه قرن قبل از First Class شروع میشه ! حتی ما کاراکتر ها قبل تر از جنگ جهانی اول هم میبینیم ! در حالی که نقطه شروع داستان FC از جنگ جهانی دوم هست و جایی که اریک معرفی میشه .

بصورت کلی First Class شروع کل این فرنچایز هست ولی اگه برهه تاریخی بگیریم Origin قدیمی تر .

Origin یه قرن قبل از First Class شروع میشه ! حتی ما کاراکتر ها قبل تر از جنگ جهانی اول هم میبینیم ! در حالی که نقطه شروع داستان FC از جنگ جهانی دوم هست و جایی که اریک معرفی میشه .

بصورت کلی First Class شروع کل این فرنچایز هست ولی اگه برهه تاریخی بگیریم Origin قدیمی تر .

فرست کلاس قبل تر از اوریجین هست:d فرست در حدودهای ۱۹۶۰ هست و تو اوریجین سترایکر تا سال ۱۹۷۰ سراغ لوگان نمیره تا جایی که یادمه:d یعنی اما فروستی که مثلا هست مال فرست کلاس هست نه اوریجین. مشکل تاریخی پیش اومده تو سری البته:d

فرست کلاس قبل تر از اوریجین هست:d فرست در حدودهای ۱۹۶۰ هست و تو اوریجین سترایکر تا سال ۱۹۷۰ سراغ لوگان نمیره تا جایی که یادمه:d یعنی اما فروستی که مثلا هست مال فرست کلاس هست نه اوریجین. مشکل تاریخی پیش اومده تو سری البته:d

درسته ولی تاریخ شروع Origin و کودکی های لوگان مال چه تاریخیه ؟ :دی

کودکی لوگان آخه چه ربطی به اصل فیلم که 99 درصدش رو تشکیل میده داره :دی؟
اوریجینز 15 سال قبل از اتفاقات اکس من اصلی هست. در حالی فرست کلس دهه 60 هستش.

کودکی لوگان آخه چه ربطی به اصل فیلم که 99 درصدش رو تشکیل میده داره :دی؟
اوریجینز 15 سال قبل از اتفاقات اکس من اصلی هست. در حالی فرست کلس دهه 60 هستش.

خب بالاخره داستان از اون زمان شروع میشه و تارخی روایتش کمی قدیمی تر :دی البته خودمم بالاتر گفتم FC تاریخ شروع X-Men هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or