برایان سینگر به طور رسمی به عنوان کارگردان X-Men: Apocalypse معرفی شد
===
دوستان تاپ گان گفتندو Aviator من اضافه میکنم
البته فیلم Red Baron هم هست ولی زبان آلمانی هست فکر نکنم دوبله به انگلیسیش موجود باشه![]()
دوستان یکی میشه لطفا ترتیب درست نگاه کردن X-Men هارو بنویسه بی زحمت، احساس می کنم دارم نامنظم میبینم، بعد از اینکه قسمت اول رو دیدم، امروز دومین قسمت هم دیدم.
امیدوارم مشکلی نبوده باشه فعلا :d ولی از اینجا به بعد فکر کنم 3 4 نسخه دیگه هست که مهمه.
بی زحمت یه بزرگوار نام ببره به ترتیب.
First Class بیش از یک دهه قبل از Origins: Wolverine هستش.
Origin یه قرن قبل از First Class شروع میشه ! حتی ما کاراکتر ها قبل تر از جنگ جهانی اول هم میبینیم ! در حالی که نقطه شروع داستان FC از جنگ جهانی دوم هست و جایی که اریک معرفی میشه .
بصورت کلی First Class شروع کل این فرنچایز هست ولی اگه برهه تاریخی بگیریم Origin قدیمی تر .
فرست کلاس قبل تر از اوریجین هست:d فرست در حدودهای ۱۹۶۰ هست و تو اوریجین سترایکر تا سال ۱۹۷۰ سراغ لوگان نمیره تا جایی که یادمه:d یعنی اما فروستی که مثلا هست مال فرست کلاس هست نه اوریجین. مشکل تاریخی پیش اومده تو سری البته:d
کودکی لوگان آخه چه ربطی به اصل فیلم که 99 درصدش رو تشکیل میده دارهOrigin یه قرن قبل از First Class شروع میشه ! حتی ما کاراکتر ها قبل تر از جنگ جهانی اول هم میبینیم ! در حالی که نقطه شروع داستان FC از جنگ جهانی دوم هست و جایی که اریک معرفی میشه .
بصورت کلی First Class شروع کل این فرنچایز هست ولی اگه برهه تاریخی بگیریم Origin قدیمی تر .
کودکی لوگان آخه چه ربطی به اصل فیلم که 99 درصدش رو تشکیل میده داره؟
اوریجینز 15 سال قبل از اتفاقات اکس من اصلی هست. در حالی فرست کلس دهه 60 هستش.